Στοίχημα Κόρνερ

Στοίχημα Κόρνερ: To στοίχημα στα κόρνερ είναι ένα εναλλακτικό ποντάρισμα που προσφέρουν οι ιστοσελίδες στοιχήματος. Στην περίπτωση αυτή, το ενδιαφέρον του παίκτη επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στον αριθμό των κόρνερ που θα εκτελεστούν σε έναν αγώνα. Παρουσιάζει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια για ποντάρισμα είτε πριν τον αγώνα, είτε, κατά κύριο λόγο, κατά την διάρκεια του.

Γιατί αξίζει το στοίχημα σε κόρνερ

Ίσως ο στοιχηματισμός στα κόρνερ να είναι μία από τις πιο παρεξηγημένες αγορές στοιχημάτων. Μία μερίδα παικτών κρίνει ότι ο αριθμός τους δεν είναι τόσο σταθερός για να προβλεφθεί όπως ο νικητής ή ο συνολικός αριθμός των γκολ σε ένα παιχνίδι. Με άλλα λόγια, κάποιοι πιστεύουν ότι ο αριθμός κόρνερ είναι τόσο τυχαίος, που δεν έχει καμία σχέση με την ανάλυση και δεν μπορεί να  ληφθεί υπόψιν για σοβαρά στοιχήματα. Αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος. Στην πραγματικότητα, αυτό το είδος στοιχήματος είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές για κάνει κανείς επένδυση, προκειμένου να έχει κέρδη μακροπρόθεσμα.

Οι αποδόσεις στοιχήματος για κόρνερ προέρχονται κυρίως από αριθμούς (σύνολα, μέσος όρος κ.λ.π.) που μπορεί εκ πρώτης όψεως να ξεγελάσουν για το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, είναι πιο εύκολο για έναν έξυπνο και διαβασμένο παίκτη να κάνει την έρευνά του και να βρει πολλά πολύτιμα στοιχήματα.

Επιπλέον, συνήθως ο τζίρος σε κόρνερ αντιπροσωπεύει ένα μικρό ποσοστό του συνολικού. Έτσι, οι μπουκ δεν δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή στο να διορθώσουν αστοχίες στις αποδόσεις, αφού δεν  κινδυνεύουν να χάσουν πολλά. Δεν έχουν τον τύπο στοιχηματισμού αυτό συνεχώς στο μυαλό τους, οπότε μπορεί πιο εύκολα να κάνουν λάθος. Το οποίο ο παίκτης στη συνέχεια αν το εντοπίσει μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Στοίχημα σε κόρνερ με παραδείγματα

Έστω ότι σε έναν αγώνα των ομάδων Α και Β έχετε το σετ των αποδόσεων: Over 10.5 κόρνερ @ 2.00 και Under 10.5 κόρνερ @ 1.72. Εάν ο παίκτης επιλέξει το Over 10.5 τότε για να κερδίσει θα πρέπει στον αγώνα να γίνουν τουλάχιστον 11 κόρνερ. Στην περίπτωση που ο παίκτης επιλέξει να ποντάρει στο Under 10.5 τότε θα πρέπει να γίνει έως και 10 κόρνερ.

Φυσικά, ο παίκτης πριν ποντάρει πόσα κόρνερ θα γίνουν στο παιχνίδι θα πρέπει να μελετήσει αρκετά τις δυο ομάδες, αλλά και να λάβει υπόψη του ορισμένους παράγοντες, όπως, για παράδειγμα, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, τους στόχους και τα κίνητρά τους, τον απολογισμό κόρνερ των αντιπάλων σε προηγούμενα παιχνίδια.

Στην περίπτωση που ο παίκτης επιλέξει να ποντάρει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα πρέπει να λάβει υπόψη του την κατάσταση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, το σκορ του αγώνα, αλλά και το κίνητρο που έχουν οι ομάδες για να σκοράρουν. Κατά πόσο είναι επιθετικές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και φυσικά το λεπτό του αγώνα.

Παράλληλα, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από πολλές διαφορετικές επιλογές στην αγορά Στοίχημα Κόρνερ. Δηλαδή μπορεί να ποντάρει στο ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ, ποια ομάδα θα εκτελέσει πρώτη ή τελευταία κόρνερ, ποια από τις δυο ομάδες θα έχει τα περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ, στο λεπτό που θα εκτελεστεί το πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης. Αλλά και πόσα κόρνερ θα εκτελεστούν συνολικά στην αναμέτρηση, είτε στο πρώτο ή δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.