Διάσημοι και Μαχητές συνεχίζουν να αγωνίζονται αμέριμνοι για μια χωριάτικη σαλάτα και λίγο παστέλι, ωστόσο μακριά από τον Αγ. Δομίνικο, στην Ελλάδα, το «γλέντι» γύρω από το δημοφιλές reality όλο και μεγαλώνει.

Οι στοιχηματικές εταιρίες φυσικά και δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχες στην όλη κατάσταση, βλέποντας μια τεράστια ευκαιρία να αυξήσουν τη φήμη και τους τζίρους τους. Τα πρώτα στοιχήματα που έκαναν την εμφάνισή τους αφορούσαν μόνο το νικητή του Survivor 2017 και το φύλλο του νικητή, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερες ειδικές αγορές είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Με το άνοιγμα των νέων αυτών αγορών προέκυψαν ορισμένες στοιχηματικές ευκαιρίες, το Bethome.gr τις εντόπισε για εσάς και σας τις παρουσιάζει αναλυτικά.

Η πρώτη ευκαιρία που μπήκε στο μικροσκόπιό μας, αφορά το ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από το νησί των Μαχητών. Η Ελισάβετ όπως είναι λογικό δίνεται ως το πρώτο φαβορί σε απόδοση 1.80 στη Novibet και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή. Με δεδομένη την αγωνιστική της αδυναμία και σε συνδυασμό με την εμπάθεια που δείχνει να έχει ο ανίκητος στα αθλήματα ατομικής ασυλίας, Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ δύσκολα θα παραμείνει στο παιχνίδι, εκτός κι αν η ίδια κερδίσει την ατομική ασυλία, με το σενάριο αυτό να θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας.

apoxwrisi maxites bethome

Το δεύτερο «δωράκι» που υπέπεσε στην αντίληψή μας είναι το Head-to-Head ανάμεσα σε Ειρήνη Παπαδοπούλου και Ειρήνη Κολιδά για το ποια θα αποχωρήσει πρώτη από το παιχνίδι. Η γνωστή αοιδός θα αποτελέσει την επιλογή μας σε απόδοση 1.50 στον Stoiximan για πολλούς και διάφορους λόγους. Αρχικώς το κορμί της φαίνεται αρκετά καταπονημένο βλέποντας πλέον μονάχα κόκκαλα και αφετέρου έχει αρχίσει να δημιουργεί αντιπάθειες μετά τις τελευταίες συμπεριφορές της στο νησί. Η υπέρτατη «μαμά», Ειρήνη Κολιδά, από την πλευρά της αποτελεί ίσως την πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών, κερδίζει σχεδόν σε κάθε αγώνισμα και πλέον μοιάζει να είναι απαραίτητη στην ομάδα της ώστε να ψηφιστεί προς αποχώρηση.

papadopoulou vs kolida

 

Η τρίτη μας επιλογή προέρχεται από το Head-to-Head ανάμεσα σε Bo και Χανταμπάκη για το ποιος θα αποχωρήσει πρώτος από το νησί. Ο Bo μπορεί να είναι ένας αγαθός γίγαντας που δεν ενοχλεί κανέναν, ωστόσο η δυσκολία που αντιμετωπίζει στα αθλήματα σε συνδυασμό με τη μοναχικότητά του, αργά ή γρήγορα θα τον διώξουν από το reality. Ο «Χάντα» από την πλευρά του είναι δυναμικότατος στα αθλήματα, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και το δική του «κλίκα» όντας ο αρχηγός. Ο Bo δίνεται σε απόδοση 1.45 στον Stoiximan να αποχωρήσει πρώτος και λογικά μας στέλνει «ταμείο».

bo vs hada

 

Υπάρχουν επίσης κι άλλες ενδιαφέρουσες αγορές, που δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους τηλεθεατές να καταστρώσουν τη δική στους στοιχιματική στρατηγική πάνω στο Survivor 2017. Το Bethome.gr σας παρουσιάζει παρακάτω και τις υπόλοιπες επιλογές που υπάρχουν.

eidika rest

akrives skor bethome

*οι αποδόσεις ίσχυαν μέχρι και τη δημοσίευση του άρθρου στις 22 Μαρτίου 14:02