Το επεισοδιάκι ξεκινά και παρακολουθούμε ένα εμετικό παραλήρημα υποκριτικής από την Σόφη Πασχάλη ενώ δειλά δειλά συμφωνεί κι η Λάουρα. Η τσατσόγιογκα με το τρίτο βυζί πάνω από τον αφαλό και η ξανθιά κομμώτρια λένε συνέχεια ότι θέλουν να λάμψει το καλό και έχουν καταθάψει όλο το νησί. Ο Λάμπρος Βρούτος λέει στον Σπαλιάρα ότι έχει αλλάξει και μετάνιωσε που τον ψήφισε. Ο εθνικός επιβήτορας γνωρίζει ότι μοιάζει πολύ με τον Ιησού του Τζεφιρέλι και αποφασίζει να τρολάρει άγρια τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ και του Πανιωνίου λέγοντας του ‘’Σε πιστεύω Λάμπρο μου, είδα την λάμψη στα μάτια σου’’.

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)

Η Ευριφίδι Βλαχαβάνη συνεχίζει ακάθεκτη τον πόλεμο προς τα λαϊκά παιδιά πιστή στο πλάνο του βασιλιά της κλίκας Χανταμπάκη. Κολιέ της έφτιαχνε ο Ντάνος πριν κανα μήνα, με κολιέ ήταν η μοίρα να τον πουλήσει στη συνέχεια, αυτό της ατομικής ασυλίας. Ηθικά διδάγματα και μαθήματα ζωής στο φετινό Survivor. Αξιοσημείωτο το γεγονός που έχουν κάτσει όλοι μαζί οι κλικαδόροι και νοσταλγούν τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους, ενώ η Σόφη λέει πως θέλει πάρα πολύ να κάνει οικογένεια όταν γυρίσει Ελλάδα. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα σε πάρει ωρέ; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ανοίξει σπιτικό μαζί σου ωρέ;

tsangk

Θα είναι ο νικητής από την ομάδα των Μαχητών; Πληρώνει 2.95!

Στο στρατόπεδο των Μαχητών βλέπουμε την Ειρήνη το μιλφ και τον μανάβη να κράζουν τον Αγγελόπουλο. Ο μισθοφόρος και οι φιλενάδες του το παίζουν μάγκες στο θέμα με τον Αγγελόπουλο και του προσάπτουν ιδιαίτερα αρνητικούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας αυτόματα ένα τεράστιο φάουλ τακτικής. Από την άλλη, ο Πάνος κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν αναφέρεται στον Αγγελόπουλο με εμπάθεια. Το παν είναι η στρατηγική αλλά και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείς και ο μάνατζερ της καρδιάς μας μας εδώ είναι έτη φωτός μπροστά από τους υπόλοιπους.

Βάζεις 10€ στην Ευριδίκη Βαλαβάνη και κερδίζεις 250€ αν είναι η νίκητρια του Survivor! (Κλικ Εδώ)

Το αγώνισμα έχει έπαθλο την επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα και κάτι φρούτα. Φτάνουμε στο 9-9 λοιπόν και εκεί είναι που φορτώνει ο Πανάρας. Καθόταν τόση ώρα ήρεμος στον πάγκο, αλλά στο κρίσιμο σημείο επενέβη όπως όλοι οι μεγάλοι προπονητές. Παίρνει τάιμ άουτ ενώ η ομάδα έχει την μπάλα στα χέρια και 24άρα επίθεση δικιά της. Ρίχνει 2-3 καντήλια για να αφυπνήσει του παίκτες, τους λέει ‘’σήμερα θα δούμε τους φίλους μας’’ και πετάει στο παρκέ το γρήγορον χαλούμιν μαζί με το μιλφ, σχεδιάζοντας ένα πανούργο σύστημα ώστε να βγει σουτ 3 πόντων από την αδύνατη πλευρά στη λήξη του χρόνου. Τα δευτερόλεπτα περνούν, εκπληκτική πάσα από το μιλφ στον Κύπριο και μπάζερ μπίτερ. Εύκολα κι απλά. Το σύστημα ειδικών καταστάσεων του Ζέλικο των φτωχών απέδωσε όπως ήταν φυσιολογικό και ο Κύπριος ο οποίος ειδικεύεται στα μπάζερ μπίτερ χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

rsz_skylia

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)

Για τον Τανιμανίδη τι να πει κανείς; Στα πρώτα επεισόδια μας έλεγε συνέχεια τα επαγγέλματα των παικτών, χθες άρχισε να λέει πόσα παιδιά έχει ο καθένας. Ποιος ξέρει, σε κανα μήνα ίσως αρχίσει να μας λέει τι μάρκα είναι οι ζάντες από τα αμάξια τους. Ακριβοδίκαιος πάντως στην αναμετάδοση, 94 φορές είπε τη λέξη “διάσημοι”, 52 τη λέξη “μαχητές”.

sofi

Επόμενος μαχητής που θα αποχωρήσει; Στο 1.45 η απόδοση της Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου! Δείτε τα ειδικά στοιχήματα και τις αποδόσεις που προσφέρει ο Stoiximan! (Κλικ Εδώ)

Οι Μαχητές έχουν μαζευτεί όλοι μαζί στους καναπέδες και περιμένουν να δουν τα μηνυματάκια από τα φιλαράκια τους. Ο μισθοφόρος δεν έχει φίλους και έτσι η οικογένεια του πλήρωσε ένα παλικάρι ώστε να παριστάνει το φύλακα του σκύλου. Στην Σάρα έστειλε μήνυμα ο ίδιος ο Σβαϊνστάιγκερ και της έγραφε “Χαμένη μου αδερφούλα είμαι πολύ χαρούμενος που σε βρήκα μετά από τόσο ψάξιμο, έχεις πολλά χαιρετίσματα από την Βίκυ τη Χατζηβασιλείου”. Στην Αϊνατζόγλου έστειλε μήνυμα η Emily Rose και της έγραφε “Συνέχισε έτσι, σε στηρίζουμε όλοι”. Στον Τσανγκ έστειλε μήνυμα ο πατέρας της Ελισάβετ και του έγραψε ‘’Γαμ@@σαι ρε μαλάκα’’. Στον Κωνσταντίνο το τούμπανο έστειλε μήνυμα ένα άλλο τούμπανο και του λεγε “έχεις χάσει gains ρε bro τόσες μέρες εκεί, έχω εγώ χαπάκι καινούριο να στανιάρεις”. Στην Κολλιδά έστειλε ένας πρώην της, χοντρομπαλάς λεφτάς που μόλις είδε ότι το μιλφ έγινε γνωστή θέλησε να υπενθυμίσει την παρουσία του και ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ξανά σπόνσορας. Μας τον παρουσίασε ως καλό φίλο, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια. Στον Κύπριο έστειλε μήνυμα ο Μουρούτσος και του γραφε “Θα σου πω εγώ ποιος έχει μεγάλο κώλο όταν γυρίσεις Ελλάδα”. Στον Πάνο έστειλε μήνυμα ο Βλάντιμιρ Πούτιν και του έλεγε “Κράτα σφιχτές τις σχέσεις Ελλάδας-Κίνας ώστε όταν ανέβεις στην εξουσία να είμαστε όλοι ενωμένοι και να χτυπήσουμε τους Αμερικάνους”.

manatzer

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)

Εδώ να τονίσω ότι έχω βάσιμες υποψίες πως ο μάνατζερ της καρδιάς μας δεν είναι τυχαίο που μετά τον Τσανγκ έχει πλευρίσει και την Σάρα η οποία έχει εβραϊκή καταγωγή. Στόχος είναι να έχει μαζί του δυνάμεις όπως η Κίνα και οι Εβραίοι όταν ανέβει στην εξουσία ώστε να πολεμήσει τους Αμερικανούς. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά από αυτόν τον άνθρωπο όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Όπως και να χει, η συγκίνηση στα μάτια του είναι εμφανέστατη. Κλαίει ο Πάνος και κλαίει όλη η Ελλάδα μαζί του.

Ποιά θα αποχωρήσει πρώτη η Λάουρα (1.80) ή η Ελισάβετ (1.90);

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα & τις αποδόσεις που προσφέρει η Novibet