Ένα ακόμα βαρετό επεισόδιο, ξεκίνησε με πλάνα από τις βροχές και τις καταιγίδες στον Δομίνικο και τα νερά που μπάζουν οι καλύβες των δύο ομάδων. Πανικοβλημένοι στο ΣΚΑΙ, ήδη έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Σπύρο Σούλη ώστε με το συνεργείο του να αλλάξει τις καλύβες και να δώσει μία πιο ευχάριστη νότα στη διαμονή των παικτών. Ο μισθοφόρος κλαιγόταν γιατί δεν κοιμήθηκε ούτε 2 ώρες το βράδυ λόγω βροχής ενώ το μιλφ λέει πως ήταν το χειρότερο βράδυ της ζωής της. Καλά, εδώ προχθες είπε πως έχει 40 ζευγάρια παπούτσια, σε αυτό θα κολλούσε; Χειρότερο βράδυ της ζωής της λέει, αν είναι δυνατόν. Στα πεντάστερα τα ξενοδοχεία μεγάλωσε η βασίλισσα Ειρήνη μάλλον και τώρα της κακοφάνηκε. Ο Τσανγκ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι τα κορίτσια φωνάζουν τον μανάβη «Μπαμπάκο». Τις πρώτες μέρες ο μανάβης πήγαινε και τις φύλαγε στο μέτωπο ή τους διάβαζε παραμύθια την ώρα που έτρωγαν, δεν εξηγείται αλλιώς το ψευδώνυμο. Ο αρχηγός μας έδειξε ξανά ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ανταπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες, δεν χαμπαριάζει από βροχές και κατακλυσμούς και σηκώθηκε πρωί πρωί για μαστορέματα και νέες ξύλινες κατασκευές. Στη συνέχεια είδαμε τον Τσανγκ να μην μπορεί να δεχθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να τα βάζει με τα λεγόμενα της άβυζης ποντικομαμής. Λογική αντίδραση από το λαγωνικό από τη Σανγκάη, είχε καλομάθει στις ατομικές ασυλίες και τώρα τον έχουν ζώσει τα φίδια. Ο σύγχρονος Σουν Τζου από την πλευρά του, ξεγύμνωσε την επιλογή του μανάβη ο οποίος τον ψήφισε για προτεινόμενο. Ο αστειάτορας της παρέας είπε ότι ήταν ομαδική απόφαση το να ψηφίσει τον Πάνο, χωρίς βέβαια να συμφωνεί κανένας άλλος. Είναι σαν εκείνες τις ατάκες τύπου «5μελές συμβούλιο αποτελούμενο από 3 άτομα» που μας έλεγαν οι καθηγητές στο Γυμνάσιο.

anaskpophsh-survivor-2

Δείτε ποια είναι τα φαβορί του Survivor (Κλικ Εδώ)

Ο μανάβης όταν θα του δινόταν η ευκαιρία ήταν σίγουρο ότι θα ψήφιζε τον μάνατζερ της καρδιάς μας, αλλά δεν είχε τα κότσια να παραδεχτεί την ανυπαρξία του και κατέφυγε σε δικαιολογίες περί ομαδικής απόφασης. Ρε μανάβη έχεις κουράσει πραγματικά. Είσαι πιο προβλέψιμος κι από τον Λαμόνικα σε ματς της ΤΣΣΚΑ, πιο προβλέψιμος κι από τις διαφημίσεις του Τζάμπο, πιο προβλέψιμος και από τη θέση που θα πάρει το Μέγκα σε περίοδο εκλογών. Πολλά μπράβο και στον μποντιμπιλντερά, ο οποίος λέει τα πράγματα με το όνομα τους και κράζει συνέχεια τα κακομαθημένα κοράσια που δεν κάνουν καμία δουλειά. Η Αινατζόγλου κατηγορούσε τον Τσανγκ και κλασικά την ώρα που μιλούσε το ένα της μάτι κοιτούσε προς Μεξικό και το άλλο προς Σενεγάλη. Μετά μας λέει «Τα 4 αγόρια, ο Πάνος, ο Κωνσταντίνος και ο Κωνσταντίνος θέλουν να πάνε ενωμένα για να φτάσουν μέχρι την ένωση». Ούτε τον αριθμό πέτυχε, ούτε τα ονόματα. Δεν περίμενα κάτι περισσότερο βέβαια από ένα άτομο που λέει ότι σπουδάζει οικονομικά, αλλά στην πραγματικότητα έχει παρατήσει τη σχολή επειδή δυσκολευόταν και πήγε σε ΙΕΚ. Στην πλευρά των σελεμπριτάδων, εκτός από ψάρια ο Θεός άρχισε να στέλνει και δεκαοχτούρες. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για πουλιά από τον νηφάλιο Κοκκινάκη και τον όχι και τόσο νηφάλιο Γιώργο Χρανιώτη.

anaskpophsh-survivor-1

Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος Ειρήνη Παπαδοπούλου ή Ειρήνη Κολιδά;

Περνάμε στο αγώνισμα το οποίο ήταν παντελώς αδιάφορο καθώς ξέραμε ήδη ότι το έπαθλο θα είναι μακαρόνια με κιμά και ότι θα νικήσουν οι αστέρες της σόουμπιζ με 10-3. Το σποιλ έχει πάει σε άλλα επίπεδα τις τελευταίες μέρες, διαρρέουν πληροφορίες ακόμα και για το τι ώρα έχεσε ο Τανιμανίδης. Διαρρέουν, χέσιμο, Τανιμανίδης… Δεν ξέρω αν το πιάσατε, αλλά μόλις σας πέρασα υποσυνείδητα το μήνυμα ότι ο Τανιμανίδης έχει γαστρεντερίτιδα. Κέρδισαν λοιπόν εύκολα και δίκαια οι σελεμπριτάδες και άρχισαν τα πανηγύρια, ενώ σαν κλασικοί Έλληνες τραγούδησαν το υπέροχο άσμα που λέει «θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας, θα σου κάνω και μασάζ στα πόδια σου αν πονάς». Κομμένο και ραμμένο για τους διάσημους το συγκεκριμένο τραγούδι, απίστευτη προοικονομία από τον Σάκη τον Ρουβά ο οποίος ήξερε ότι οι διάσημοι θα φάνε μακαρόνια με κιμά και θα τους κάνουν και μασάζ με οστεοφλέξ. Το γρήγορον χαλούμιν μετά την ήττα δεν φέρθηκε σωστά και βωμολόχησε κατά των αντιπάλων, την ώρα που η Σάρα και το μιλφ χαζογελούσαν. Ο Ματσούκα έφερε τις μακαρονάδες, ο Χούτος μας έκανε επίδειξη ότι ήξερε Ιταλικά και ο Τανιμανίδης είχε σκάσει από το κακό του επειδή δεν ξέρει Ιταλικά και δεν μπορούσε να κάνει επίδειξη κι αυτός. Δεν πειράζει Σάκη μου, να αρκεστείς στο λιτό «Κουάντος άνιος τιένες?» που λες συνέχεια στους ντόπιους στο κουιζάκι γνώσεων. Χάιλαιτ του αγωνίσματος η στιγμή που το μιλφ φόρεσε την μπλούζα του Πανάρα μας. Αυτή η κίνηση σημαίνει πολλά για την πορεία του παιχνιδιού.

anaskpophsh-survivor-3

Τα μαχίμια γύρισαν πίσω στο νησί και σε ένα μίνι συμβούλιο που έκαναν, ο Τσανγκ δήλωσε ανοικτά ότι τον ενόχλησε που η Σάρα και η Ειρήνη χαζογελούσαν μετά το αγώνισμα. Όλοι έπεσαν να τον φάνε, αλλά εκείνος συνέχισε ακάθεκτος βασιζόμενος σε κάτι αρχαία κινέζικα ρητά που έλεγαν «Από τον Χρανιώτη εάν χάσεις, μην τολμήσεις και γελάσεις». Η μπουγάτσα με νουντλς θα μπορούσε να αποφύγει τη συγκεκριμένη λεκτική αντιπαράθεση, καθώς μόνο κακό του έκανε. Ο Πανάρας μας δεν πήρε θέση και παρότρυνε τους συμπαίκτες του να τα αφήσουν αυτά και να κοιτάξουν το μέλλον. Μια νέα ημέρα ξημέρωσε στη Δομινικανή Δημοκρατία, τη χώρα που γέννησε τον Τζέιμς Φελντέιν και τον Ματσούκα, τα αλάνια δεν είχαν ρεπό από αγωνίσματα και έτσι άρχισαν τις κατασκευές. Επιβλέπων μηχανικός ο Πάνος Αργιανίδης για άλλη μια φορά, όλα περνούν από τα χέρια του. Έπρεπε να καλυφθούν η ζημιές που άφησε ο κατακλυσμός και η νεροποντή, ο αρχηγός πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε στα γρήγορα μια πατέντα καλή και όλοι ήταν τζιτζί μια χαρά, εκτός από τον μανάβη ο οποίος είχε κάτσει στη γωνία μουτρωμένος επειδή το δικό του σχέδιο για την κάλυψη των ζημιών ήταν κάκιστο και όλοι προτίμησαν του Πάνου. Το σερβάιβορ είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να ανταπεξέλθεις σε όλους τους τομείς με τον καλύτερο τρόπο. Από όλους αυτούς εκεί, εάν έμενε μόνος του κάποιος σε ένα έρημο νησί πιστεύετε ότι θα έβρισκε τρόπο να επιβιώσει; Μόνο ο Πάνος θα το έκανε. Το σερβάιβορ δεν είναι μόνο αγωνίσματα. Είναι στρατηγική, είναι να ξέρεις να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες συνθήκες, είναι ένα κράμα μυαλού και ψυχής. Ο Πανάρας μας έχει δείξει ότι μπορεί να φτιάξει ένα σωρό πράγματα και να επιβιώσει με ευκολία. Οι σελεμπριτάδες έστησαν πηγαδάκι με αφορμή το τι χρειάζεται στο παιχνίδι και έλεγαν πως τα αγωνίσματα είναι σημαντικά αλλά όχι τόσο όσο η συμβίωση και η επιβίωση. Προφανείς σπόντες προς τον Αγγελόπουλο ο οποίος παθιάζεται πολύ στα αγωνίσματα, ευκαιρία έβρισκε ο Χούτος κι ο Χανταμπάκης για να κράξουν.

Όλα τα ειδικά στοιχήματα για το Survivor (Κλικ Εδώ)