Το επεισοδιάκι ξεκινά και βλέπουμε τον μισθοφόρο να κλαίει και να μας υπενθυμίζει το υποκριτικό του ταλέντο. Άνετα θα μπορούσε να σταθεί ως τριτοτέταρτος ρόλος σε μεξικάνικη σαπουνόπερα. Στην πλευρά των διασήμων είχαμε ένα debate απόψεων μεταξύ της τσατσόγιογκας και του ψευτοχίπη οι οποίοι έλεγαν και ξανάλεγαν πως θέλουν να λάμψει το καλό και η αλήθεια. Πάνε όλοι για το αγώνισμα και εκεί ξανακλαίει ο μανάβης αφού πρώτα χρησιμοποίησε ξύλινο λόγο ώστε να εκφράσει τα συναισθήματα του. Στη συνέχεια παίρνει τον λόγο ο Πάνος και με έναν άκρο πολιτικό λόγο βγαλμένο από τα σπλάχνα της γενιάς μας κάνει όλη την Ελλάδα να σπαράζει. Χρησιμοποιεί λέξεις αξίες και μιλά έντονα στην καρδιά όλων των τηλεθεατών. Ακολούθησαν όπως πάντα 2-3 σοφά λόγια μαθήματα ζωής για όλους και όλοι έσπευσαν να χειροκροτήσουν. Ο μάνατζερ της καρδιάς μας έχει κερδίσει τον καθολικό σεβασμό από τις 2 ομάδες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)

anaskophsh-survirvor-2303-1

anaskophsh-survirvor-2303-2

Θα είναι ο νικητής από την ομάδα των Μαχητών; Πληρώνει 2.95!

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα νιώσαμε την απόλυτη ηδονή, καθώς ο μάνατζερ μας έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά του Survivor που κερδίζει 10 φορές σε ένα αγώνισμα. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του το σημερινό αγώνισμα, έδωσε απαντήσεις σε όλους τους επικριτές και δικαιολόγησε τον τίτλο «Μάνατζερ». Στο αγώνισμα έπρεπε ένας να κρατάει και να σπρώχνει μια μεγάλη μπάλα χωρίς να βλέπει και ένας να καθοδηγεί. Πολύ φυσιολογικά η ομάδα των Μαχητών επέλεξε τον Πανάρα για καθοδηγητή. Τσόλο Σιμεόνε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κάρλο Αντσελότι προσκυνούν αυτό το τεράστιο προπονητικό ταλέντο που ακούει στο όνομα «Πάνος Αργιανίδης».

Εάν οι Μαχητές δεν έκαναν κάποια λάθη, τότε το σκορ θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και 10-0. Ο Κωνσταντίνος το τούμπανο ήθελε να μας το παίξει σκληρός μποντιμπιλντεράς και έβαζε περισσότερη δύναμη ενώ ο Τσανγκ δεν μπορούσε να σπρώξει την μπάλα δυνατά και ο Πάνος τα πήρε εις την κράνα λέγοντας του «Δυνατά ρε Τσανγκ. Τι είναι αυτά ρε Τσανγκ γαμώτο;». Μαεστρικό κοουτσάρισμα ο Πανάρας, απίστευτη ευρεσιτεχνία στις οδηγίες του ενώ το ανεξάντλητο πάθος του ήταν αυτό που έδινε ώθηση στους παίκτες ώστε να ολοκληρώσουν το έργο του μεγάλου στρατηλάτη. Μέχρι και την Αϊνατζιόγλου μάγκα την έκανε. Ένα σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι η φράση «Δεξιά ρε μαλάκα» του μισθοφόρου προς τον Σουν Τζου της σύγχρονης εποχής την ώρα που ο Πανάρας έπαιζε και χρέη Γκουαρντιόλα εκτελούσε ο μανάβης. Ο μανάβης τον αποκαλεί έτσι και ο Πάνος μετά τον αγκαλιάζει. Αυτή είναι η διαφορά των δύο ανθρώπων.

anaskophsh-survirvor-2303-3

Το ματσάκι λήγει 10-6 και οι μαχητές αρχίζουν να φωνάζουν «Εμ Βι Πι» για τον Πάνο, τον άνθρωπο που έχει πάει την προπονητική σε άλλο επίπεδο, για τον άνθρωπο που κάνει πλάγια βήματα και μοιράζει πόνο. Συγκλονιστικός πραγματικά ο Πανάρας σήμερα, το άξιζε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη-προπονητή. 15/16 φορές οι Μαχητές έφτασαν πρώτοι στον τελικό στόχο και αυτό τα λέει όλα. Εδώ που τα λέμε βέβαια, αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα. Η μία ομάδα είχε για καθοδηγητή τον Πάνο και η άλλη τον Χανταμπάκη. Είναι σαν να έτρεχαν με πόρσε οι Μαχητές και οι Διάσημοι με Φίατ Σινκουετσέντο, σαν να είχαν Γιούργκεν Κλοπ οι Μαχητές και Μπάμπη Τεννέ οι Διάσημοι, σαν να είχαν Ζέλικο Ομπράντοβιτς οι Μαχητές και Σωτήρη Μανωλόπουλο οι Διάσημοι. Το γρήγορον χαλούμιν έσπευσε να υμνήσει τον Πανάρα και να τον ευχαριστήσει για την σημερινή νίκη ενώ η Σάρα φανερά συγκινημένη μίλησε με υπέροχα λόγια για τον μάνατζερ. Ο Πανάρας αρκέστηκε σε ένα «Μέρα δώρο Θεού». Έφαγαν τα τετραόροφα κλαμπ σάντουιτς τα τσακάλια και πήγαν χορτάτοι πίσω στο νησί. Το τούμπανο είχε αρχίσει τα μαθηματικά και τις τριγωνομετρίες και ήξερε κατά γράμμα όλα τα στατιστικά από παίκτες και τις δύο ομάδες. Κλασικός μπασκετικός Παναθηναϊκός που έχει βαρεθεί να ακούει τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου να λέει τα στατιστικά όλων των αποφοίτων από τα αμερικάνικα κολέγια και στο τέλος αρχίζει ο ίδιος να γίνεται λάτρης της στατιστικής. Ο Μάνατζερ μας, πιστός στο πλάνο του, είπε πως στο συμβούλιο πηγαίνει για να διαγνώσει συμπεριφορές και στρατηγική των αντιπάλων προκειμένου να αξιοποιήσει σωστά το μέλλον. Έτη φωτός μπροστά σε όλα.

Βάζεις 10€ στον Πάνο Αργιανίδη και κερδίζεις 75€ αν είναι ο νίκητής του Survivor! (Κλικ Εδώ)

anaskophsh-survirvor-2303-4

Περνάμε στο συμβούλιο και ακούμε τον μανάβη να λέει «Κάποιοι θα κερδίσουν, κάποιοι θα χάσουν, κάποιοι θα φάνε, κάποιοι θα μείνουν νηστικοί». Με την ίδια λογική, θα μπορούσε κάλλιστα να του πει κάποιος «Το μανάβικο μπορεί να στο κάψουν, μπορεί και όχι». Ο Τανιμανίδης ρίχνει το μπαλάκι στην πλευρά των Διασήμων και αρχίζει το καμός. Μπιχτές από δω, ψέματα από κει, μια ωραία ατμόσφαιρα γενικά. Η άβυζη αθλητικογράφος και η τσατσόγιογκα δήλωσαν ότι ο Αγγελόπουλος θέλει να το παίζει αρχηγός και παντού να είναι πρώτος ενώ αρκετές φορές γίνεται αλαζόνας λέγοντας πως σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός. Η απάντηση του Αγγελόπουλου ήταν πραγματικά ισοπεδωτική. «Το κερί το βλέπω μήλο» είπε ο αθεόφοβος ενώ οι άλλες οι κλώσσες τόση ώρα του είχαν προσάψει ένα σωρό πράγματα. Η Πασχάλη είπε ότι ο Αγγελόπουλος ψάρευε το πρωί και αντί να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια, εκείνος τα έκρυβε και τα έτρωγε το βράδυ με την κομπανία κι άλλων ατόμων. Στη συνέχεια μπήκε στο χορό κι ο Σπαλιάρας με τον Χανταμπάκη και το πράγμα άρχισε να περιπλέκεται.

anaskophsh-survirvor-2303-5

Ο Αγγελόπουλος είναι ένα άτομο το οποίο δύσκολα μπορεί να συντάξει δύο προτάσεις συνεχόμενα, αλλά λόγω της εμφάνισης του και του γεγονότος ότι έτυχε να συνυπάρχει στο ίδιο γκρουπ με άτομα γλοιώδη όπως ο Χανταμπάκης κι η Πασχάλη, όλος ο κόσμος τον έχει θεοποιήσει. Ο Αγγελόπουλος δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν είναι ιδιαίτερα πονηρός και έχει τάσεις να το παίζει αρχηγός. Από την άλλη έχουμε τον Χανταμπάκη που είναι διπρόσωπος μέχρι αηδίας, αλλάζει απόψεις κάθε λεπτό που περνά και είναι τέρμα πονηρός. Η ασυμφωνία χαρακτήρων είναι εμφανής και έτσι η συμβίωση των σελέμπριτιζ με τον Αγγελόπουλο έσκασε σαν ωρολογιακή βόμβα στα χέρια τους. Ο Αγγελόπουλος δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος και δεν μπορεί να διαχειριστεί με διαλλακτικότητα τις καταστάσεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει τα λογικά του μετά από ένα σημείο αφού όταν αρχίζει να μιλάει δεν καταλαβαίνεις τι λέει και γίνεται κουραστικός.

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)

anaskophsh-survirvor-2303-6

Ο πρώτος που το αντιλήφθηκε αυτό ήταν ο Πανάρας και για αυτό τον έστειλε στους Διάσημους, μία κίνηση με πολλαπλά οφέλη για τον αρχηγό καθώς καταφέρνει να κάνει μπουρδέλο τους Διάσημους, να πλήξει την εικόνα του Χανταμπάκη και να δημιουργήσει ψυχολογικό πόλεμο προς το πρόσωπο του Αγγελόπουλου. Εν τέλει, αποχωρεί η Σόφη σε μία είδηση που όλοι γνωρίζαμε λόγω του βίντεο ντοκουμέντο που είχε ανεβάσει στο ίνσταγκραμ ο Τούρκος παραγωγός. Η τσατσόγιογκα πήρε πόδι, η κλίκα του Χανταμπάκη αριθμεί ένα μέλος λιγότερο, η Βλαχαβάνη και η προσωποποίηση του Internet Explorer δεν θα έχουν τη φιλενάδα τους στο πλευρό τους και το πλάνο του Πανάρα μας προχωρά με όλα τα πράγματα να βαίνουν καλά. «Το κουτσομπολιό να φύγει» είχε πει πριν η Πασχάλη, το κουτσομπολιό έφυγε. Σήμερα ήταν ένα επεισόδιο απάντηση προς όλους λοιπόν. Το πολυμήχανο μυαλό του μάνατζερ μας έκανε ολοκληρωτικό σεμινάριο σε όλα τα γατάκια. Ο μάνατζερ μας είναι μία πολύπλευρη προσωπικότητα με ηγετικά χαρακτηριστικά και για αυτό τον στηρίζουμε. Εξυπνάδα, πάθος, στρατηγική, ικανότητα, όνειρα, μαθηματικά, λογοτεχνία. Αυτό είναι ο Πάνος.

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα & τις αποδόσεις που προσφέρει ο Stoiximan