Ξεκινάει το επεισοδιάκι και βλέπουμε τον Πανάρα να καταστρώνει τα σχέδια για άλλη μία ξύλινη λειτουργική κατασκευή η οποία θα απέτρεπε τις πλημμύρες στην καλύβα. Ανέλυσε ένα ένα τα βήματα στους υπόλοιπους παίκτες, δεν κατάλαβαν χριστό και ανέλαβε να το υλοποιήσει μόνος του. Ο μανάβης άρχισε να λέει ότι πιστεύει πως ο καραφλός στρατηλάτης και ο αμούστακος έφηβος έχουν ένα είδος στρατηγικής και πως ο Πάνος προσπαθεί να φτιάχνει συνέχεια διάφορα πράγματα στο νησί ώστε να έχει την εύνοια των άλλων ατόμων. «Κάνει έργα επειδή έχει στρατηγική, αλλά εγώ προτιμώ την άβυζη ποντικομαμή που δεν κάνει τίποτα αλλά ψηφίζει όποιον της πω» ήταν τα πραγματικά λόγια του μισθοφόρου αλλά κόπηκαν στο μοντάζ. Άρχισε πάλι το παραμυθάκι με αγαπημένη φράση την «Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά, εγώ είμαι πάντα ο εαυτός μου» και απέδειξε για πολλοστή φορά το μέγεθος του πόνου που του έχει προκαλέσει ο βιαστής των ονείρων του. Το μελαχρινό αγόρι με τα ωραία σχιστά μάτια που μεγάλωσε δίπλα στο Θερμαϊκό κόλπο στη συνέχεια δήλωσε πως έχει σπαστεί με την απόφαση των συμπαικτών του να τον ψηφίσουν καθώς δεν ήταν ομαδική απόφαση, είπε ότι ο Πάνος μετά το συμβούλιο έχει αρχίσει και μιλάει πιο πολύ με το μιλφ και το θηλυκό Νοσφεράτου και αυτός με τον Πάνο δεν πολυμιλάνε το τελευταίο διάστημα. Διάλεξε τον μοναχικό δρόμο των Σαολίν ο Ορεστάκος ή είναι ένα μέρος του σχεδίου; Ποντάρω στο δεύτερο όσα λεφτά έχει χαλάσει ο πατήρ Αινατζόγλου για να κρατήσει την κοράκλα του στο παιχνίδι.

anaskopisi-3003

Δείτε ποια είναι τα φαβορί του Survivor (Κλικ Εδώ)

Ο αρχηγός μας είχε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση με το μιλφ και το τούμπανο, ανέλυσαν τα πάντα για το παιχνίδι, έλυσαν το κυπριακό, ενώ δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς προσπάθησαν να λύσουν αρκετά μυστήρια που βασανίζουν τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Οδηγούσε ο Παντελής ή η Φρόσω το τζιπ; Είναι πράγματι υαλουρονικό το οξύ που διαφημίζει ο Φουρθιώτης; Έκανε βήματα ο Σπανούλης στον τέταρτο τελικό; Αυτά και άλλα πολλά ακούστηκαν μέχρι τη στιγμή που η Ειρήνη μίλησε για τον Τσανγκ και είπε ότι έχει πάρει στραβά την υποψηφιότητα του. ‘’Είναι φυσιολογικό, έχει αγχωθεί, τον καταλαβαίνω’’ είπε ο μάνατζερ μας ενώ άπαντες συμφώνησαν πως μεταξύ μιλφ τούμπανου και λαγωνικού ο πιο αδύναμος αγωνιστικά είναι ο Τσανγκ. Το σχέδιο του Ναπολέοντα μας μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά, δεν πρέπει να το ματιάσουμε. Πάνος και Τσανγκ σταματούν να είναι συνέχεια μαζί ώστε να θολώσουν τα νερά, ο Τσανγκ απομονώνεται και δημιουργεί έμμεσο πόλεμο με την μαναβόκλικα και ο Πάνος πάει να κατασκοπεύσει τις προθέσεις του μιλφ. Ταυτόχρονα όμως, το δαιμόνιο μυαλό του αρχηγού μας προσπαθεί να τα βρει με το μιλφ διότι ξέρει ότι αυτοί είναι οι 2 πιο δυνατές προσωπικότητες εκεί μέσα. Μην ξεγελιέστε, δεν θα θεοποιήσουμε τη μελαχρινή κάργχια, απλά αν κάνουν κόμμα με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας τότε θα πάνε στην ένωση περπατώντας και οι 2. Ο αρχηγός μας αυτές τις μέρες περνάει από διάφορα ψυχολογικά τεστ το μιλφ ώστε να δει αν μπορεί να βασιστεί πάνω της. Τα πρώτα σημάδια είναι άκρως θετικά, το μιλφ δεν βγάζει από πάνω της την μπλούζα του Πανάρα μας. Άκρως ερωτεύσιμο το μιλφ με τη συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή.

kokkinakis1

Πολλοί θα σταματούσαν τα πλάνα εδώ, όχι όμως ο αρχηγός μας. Σε περίπτωση που ο Τσανγκ φύγει, έχει έτοιμο το τούμπανο για να τον αντικαταστήσει. Φεύγει το τσόου τσόου και έρχεται το πίτμπουλ. Άπειρες εναλλακτικές σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, πολυμηχανία σε κάθε κίνηση, μόνο εσύ αρχηγέ μου. Ακολούθησε ένα ρεσιτάλ μυξοκλάματος από το σαμιαμίδι το οποίο όχι μόνο έπρεπε να χει φύγει από την πρώτη βδομάδα, αλλά πάει να βγει κι από πάνω. Έκανε και αναφορά στον πατέρα της η μικρή, που να ‘ξερε ότι ο φάδερ της τώρα είναι άστεγος και έχει πουλήσει μέχρι και ένα χρυσό σφράγισμα που χε κάνει πριν χρόνια στο δεύτερο γομφίο. Σε ρεσιτάλ επιδόθηκε και η Ευρυδίκη η οποία δεν σταμάτησε να λέει πόσο της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι. Την πήραν και την πέταξαν σε ένα νησί χωρίς τη θέληση της, της δίνουν 8 χιλιάρικα το μήνα, αλλά δεν έβαλαν ασύρματο wifi για να μπορεί το κορίτσι να μιλάει στο viber με τη φαμίλια της. Απάνθρωποι τελείως εκεί στο ΣΚΑΙ.

ntanos1

Περνάμε στο αγωνισματάκι μας το οποίο είχε ως έπαθλο την επικοινωνία με τη φαμίλια. Άρχισαν πάλι το δράμα όλες οι κοπελιές, η Βαλαβάνη μάλιστα δήλωσε ότι θα πέσει ξερή αν δει μήνυμα από τους γονείς της. Γιατί ρε παιδιά τέτοιο κλάμα και τέτοιος χαμός; Αιχμάλωτους στο Αζκαμπαν σας έχουν;​ Μόνο ο αρχηγός μας κρατήθηκε στο ύψος του, είπε κάποια σοφά λόγια και δεν επιδόθηκε σε μυξοπαπαρολογία. Αμφίρροπο ματσάκι, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τέλος. Τα γύναια από τα μαχίμια δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιες θα παίξουν και έτσι έκαναν “αριθμάκια”. Άντε και πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί την επόμενη φορά. Η άβυζη αθλητικογράφος κάθε φορά που κέρδιζε ζωγράφιζε κάτι καρδούλες στην άμμο και κάτι ιερογλυφικά, ο Σπαλιάρας ευτυχώς που δεν κέρδισε σήμερα γιατί έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε να πανηγυρίζει σαν τον Τζιοβάνι και o Mπο μας απέδειξε ότι άνετα θα μπορούσε να πουλάει πατατάκια και πασατέμπο σε γήπεδο με τέτοια γκαρίδα.

gkomenos1

Για τη Λάουρα τα σχόλια είναι περιττά. Πιο αργή κι από σκαραβαίο του 50, πιο αργή κι από τον ηλεκτρικό στις 2 το μεσημέρι, πιο αργή κι από τον Κουτρουμπή. Το ίντερνετ εξπλόρερ μπροστά της φαντάζει Γιουσέιν Μπολτ. Ο μανάβης την ώρα που έπαιζε ο Μακεδόνας Ορέστης-Φαίδων του φώναζε “Κινέζε θα σε κάνω φιλιππινέζο”. Ένας στενόμυαλος άνθρωπος που το δείχνει με κάθε τρόπο. Αλλά δεν φταίει αυτός. Όταν σε όλη την Ελλάδα έχουμε έντονο το ρατσιστικό αίσθημα σαν κοινωνία και τους Αλβανούς τους αποκαλούμε Αλβανούς αντί να τους λέμε “τα παιδιά που πίνουν amstel στην πλατεία μετά το μερεμέτι”, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολλά άτομα με αντίληψη σαν του μανάβη. Το μαεστρικό κοουτσάρισμα του μάνατζερ μας δεν θα μπορούσε να λείπει σε ένα τέτοιο αγώνισμα. Όταν το σκορ ήταν 7-5 υπέρ τους, πρότεινε να αγωνιστούν οι αδύναμοι παίκτες και μετά οι δυνατοί τους ώστε να κερδίσουν εύκολα. Άλλη μια κίνηση ματ από τον αρχηγό, αλλά ήρθε ο μανάβης και τα έκανε πουτάνα όλα όταν έχασε από το Xρανιώτη. Επίτηδες έκατσε κι έχασε ο αλλόθρησκος, αλλά όλοι έδωσαν συγχαρητήρια στον μαέστρο των πάγκων για την καλή στρατηγική. Νευρίασε και καλά μετά ο τύπος με τα αποτυχημένα τατουάζ και έκοψε κανα χιλιόμετρο μακρυά για να ηρεμήσει.

Θα είναι η Λάουρα η επόμενη “διάσημη” που θα αποχωρήσει; (Κλικ Εδώ)

O λατρεμένος μας παρουσιαστής επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ακούσαμε πάλι από το στοματάκι του τη λέξη αφετερία και για άλλη μια φορά έκανε μια ακριβοδίκαια περιγραφή. Μισό χιλιόμετρο πίσω από το μιλφ η Λάουρα και ο Τανιμανίδης να μας μιλάει μόνο για την ξανθιά τρελοκοτσιδού. Σπάει νεύρα σε κάθε επεισόδιο με το να προσπαθεί να θεοποιήσει τους σελεμπριτάδες και να αναφέρεται μόνο σε αυτούς. “Η μάχη είναι πολύ αμφίρροπος” είπε ο σατανάς.