Ξεκινάει το επεισοδιάκι και οι σελέμπριτι πρέπει να διαβάσουν τα μηνυματάκια από τις φαμίλιες τους. Στη Λάουρα έστειλαν δύο φίλες της από το δημοτικό οι οποίες δεν την πολυσυμπαθούν αλλά τώρα βρήκαν ευκαιρία να κλέψουν λίγο δημοσιότητα. Η πρώτη έγραφε στο μήνυμα της «Μη σταματάς…» και απόρησε η Λάουρα, αλλά η δεύτερη έγραφε «…να παχαίνεις» και ολοκληρώθηκε το νόημα. Στον Αγγελόπουλο έστειλε μήνυμα η διοίκηση της Αγίας Νάπας της ποδοσφαιρικής ομάδας και έγραφε «Ρε μπαγάσα έπρεπε να σε είχαμε κάνει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2006 τότε που σε θέλαμε αλλά τελικά δεν σε πήραμε επειδή ήσουν ταγάρι. Μαλακία μας». Στον Σπαλιάρα έστειλε μήνυμα η Durex και του έγραφε «Ρε κωλόπαιδο πήγες στην άλλη άκρη της γης και οι πωλήσεις μας τώρα πάνε από το κακό στο χειρότερο». Στη Βαλαβάνη έστειλε μήνυμα η μάνα του Αγγελόπουλου και της έγραφε «Νυφούλα μου αν έρθεις το καλοκαίρι Σκιάθο θα σε μάθω να πλένεις να καθαρίζεις, να φτιάχνεις παστίτσιο και να θυμάσαι ότι ο Γιώργος μου τον καφέ τον πίνει σκέτο το πρωί μόλις ξυπνήσει». Στον πρώην διεθνή πολίστα έστειλε το Μέγκα και του πρότεινε να κάνει μαγειρική εκπομπή με όνομα «Κάν’το όπως ο Κοκκιν…άκης».  Στον Χανταμπάκη έστειλε μήνυμα η γυναίκα του και του έγραφε «όλα ποπα εδώ μαν μου, προχθές πήγα στο madwalk και ήταν όλα τέλεια, να προσέχεις και σ’αγαπάμε πολύ, αλλά ο Μανωλάκης έχει ξενερώσει γιατί λείπεις και έχεις πολύ καιρό να τον ανεβάσεις βιντεάκι στο ινσταγκραμ». Στο Χούτο έστειλε μήνυμα ο Μαλεζάνι και δεν του έγραφε κάτι σημαντικό. Στις 39 λέξεις του μηνύματος, οι 28 ήταν «Cazzo».

anaskophsh-3103-4

Τραγικοί ο Χανταμπάκης και οι άλλες οι κοπελιές, πούλησαν συναίσθημα και κλάμα σε μία βιομηχανία η οποία το ζητά γιατί τραβάει. Πήγαιναν και φιλούσαν την οθόνη οι αθεόφοβοι ενώ με τόσο κλάμα τύφλα να χει η Ρούλα Βροχοπούλου. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ ψεύτικο όλο αυτό, δεν σας ανάγκασε κανείς να πάτε στο παιχνίδι και να κάνετε λες και είστε εξόριστοι στην Παπούα Νέα Γουινέα. Ειδικά κάτι τύποι σαν τον Χανταμπάκη που προβάλλουν την εικόνα του στοργικού πατέρα μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα είναι τραγικοί. Μακάρι να ‘ναι ο καλύτερος πατέρας ο άνθρωπος, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν πείθει. Κύριοι ο Σπαλιάρας, ο Κοκκινάκης και ο Μπο, ούτε κλάματα ούτε μύξες και αντιμετώπισαν όλο το σκηνικό με χιούμορ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το ατύχημα (Κλικ Εδώ)

rsz_image_4

Περνάμε σε συμβούλιο και τα μαχίμια λείπουν. Είναι σαν να πάω εγώ γήπεδο σήμερα να δω το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ και η ΤΣΣΚΑ να λείπει. Ακούμε τον Τανιμανίδη να λέει πως οι μαχητές είχαν ένα ατύχημα με το βανάκι της παραγωγής που τους μετέφερε, από τους 6 που βρίσκονταν μέσα στο βανάκι μόνο το γρήγορον χαλούμιν και το μιλφ τραυματίστηκαν, ενώ Πάνος και μανάβης ήταν σε άλλο βανάκι και όπως είναι φυσικό δεν έπαθαν τίποτα. Και εδώ είναι που αρχίζουν και μου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό. Τραυματισμός των 2 καλύτερων παικτών αγωνιστικά, σε άλλο βανάκι ο αρχηγός και δεν παθαίνει τίποτα, είναι λογικό να πονηρευτεί κάποιος. Μα καλά θα μου πείτε, και γιατί είχε πάρει μαζί του τον μανάβη; Αν είχε στήσει πλεκτάνη για τροχαίο ατύχημα τότε ο πρώτος στόχος θα ήταν ο μισθοφόρος. Εδώ είναι το σημείο που αμέσως κατάλαβα ότι ο αρχηγός μας κρύβεται πίσω από αυτό. Πήρε μαζί του τον μανάβη επειδή θα ήταν ο τέλειος αντιπερισπασμός και δεν θα τον υποπτευόταν η αστυνομία, ο Τανιμανίδης και ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής. Ο Τανιμανίδης μας είπε 7 φορές ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά, δεν διατρέχουν κάποιο σοβαρό κίνδυνο, ότι όλοι είναι άνθρωποι πάνω από όλα και στην παραγωγή δεν τους νοιάζει το παιχνίδι τώρα, αλλά να είναι καλά τα μαχίμια. Όχι καλέ, δεν τους νοιάζει ούτε το παιχνίδι ούτε η τηλεθέαση, απλά να μωρέ, πήγαν και έκαναν γύρισμα στο νοσοκομείο. Οι σελεμπριτάδες είχαν πάθει ένα κάποιο σοκ με το άκουσμα αυτής της είδησης και οι περισσότεροι έμειναν κάγκελο, όπως ακριβώς ο Καρνέζης στα πέναλτι με την Κόστα Ρίκα στο μουντιάλ της Βραζιλίας.

anaskophsh-3103-6

Στη συνέχεια άρχισαν και έλεγαν ένας ένας ότι θα είναι κοντά στα μαχίμια σε ότι χρειαστούν και ότι τώρα προέχει η υγεία τους, σε μία άκρως αστεία σκηνή γιατί θύμισε μοντάζ από ρεπορτάζ μεσημεριανής κουτσομπολίστικης εκπομπής σε τοπικό κανάλι της Αρκαδίας. Και κάπου εκεί, φεύγει ο Τανιμανίδης, τσιλαριστός με διχαλωτή σαγιοναρίτσα και πάει στο νοσοκομείο όπου βρίσκονται οι μαχητές. Είχε πάρει και ένα πλαστικό πιατάκι με κάτι γλυκά για να τους πάει, μην τον παρεξηγήσουν αν πάει με άδεια χέρια. Πρώτα μπαίνει στο δωμάτιο όπου ήταν ο αρχηγός μας με τα σκυλιά του. Τίποτα δεν έπαθαν τα παλικάρια, λογικό άλλωστε αφού δεν τους αγγίζει κανείς. Τις ώρες που πέρασαν μόνοι τους σε αυτό το δωμάτιο του νοσοκομείου σίγουρα θα είχαν βάλει χάρτες και πυξίδες κάτω ώστε να καταστρώσουν τα πλάνα τους για το μέλλον του παιχνιδιού.

Ο αγαπημένος μας παρουσιαστής μετά πήγε στο δωμάτιο του θηλυκού Σβαινστάιγκερ και του θηλυκού Νοσφεράτου και μας χάρισαν μία απίστευτη σκηνή η οποία θύμισε σενάριο ταινίας πορνό. Μικρά άβυζα κοράσια και στην μέση γυμνασμένος μελαχρινός, τι να λέμε τώρα, έτριβε τα χέρια του ο Σειρηνάκης. Επόμενη επίσκεψη στο δωμάτιο του τρελού Κύπριου ο οποίος χτύπησε και έχει κατάγματα στα πλευρά και πρόβλημα στην κλείδα. Τελευταία επίσκεψη στο δωμάτιο του μανάβη και του μιλφ το οποίο έχει σπάσει 2 πλευρά και είναι η μεγάλη άτυχη της παρέας. Εμ βέβαια, ο μόνος τρόπος να ρίξει ο μανάβης την Κολιδά στο κρεβάτι ήταν με τροχαίο ατύχημα.

anaskophsh-3103-2

Μπακ του μπακ συμβούλιο σήμερα και τα μαχίμια έρχονται να μας πουν τι πραγματικά συνέβη στο ατύχημα. Οδηγούσε η Φρόσω τελικά, το βανάκι ήταν του Αντώνη Ρέμου και το είχε δανείσει στον οδηγό το προηγούμενο βράδυ, θα κάνει αναπαράσταση το τροχαίο ο Νάσος Γουμενίδης για να μας αποκαλύψει όλο το ρεπορτάζ; Ο Σάκης Τανιμανίδης ντύθηκε Ζήνα Κουτσελίνη και άρχισε να ρωτά ακατάπαυστα τα μαχίμια. Το τούμπανο έκανε αναπαράσταση του συμβάντος και όλοι είπαν ότι την ώρα του ατυχήματος ήταν απόλυτα ψύχραιμος και βοήθησε πολύ την Ειρήνη. Ο Κωνσταντίνος είναι και ναυαγοσώστης εκτός από μποντιμπιλντεράς και θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό στο να μείνει ψύχραιμος και να βοηθήσει την κατάσταση. Μεγάλο μπράβο στο τούμπανο, ακόμα ένα πετυχημένο τεστ ώστε να γίνει και επίσημα το σκυλί του αρχηγού μας, το αγαπημένο μας πίτμπουλ.

anaskophsh-3103-1

Το λόγο πήρε το κινέζικο λαγωνικό και τρελάθηκε λέγοντας «Εγώ στον καργιόλη τον οδηγό είπα να χτυπήσει στην πλευρά της Αινατζόγλου, όχι όπου να ναι». Η Αινατζόγλου δεν είπε τίποτα, εδώ δεν μπορεί να τινάξει την κουβέρτα της, υπήρχε περίπτωση να βοηθήσει την κατάσταση; Η Σάρα ήταν ψύχραιμη και με τη γνωστή χαζοχαρούμενη φάτσα μίλησε για το γεγονός ενώ κάθε 3 δευτερόλεπτα γυρνούσε και κοιτούσε τον καραφλό εραστή. Έσταζε μέλι ο λόγος της για τον αρχηγό μας, του έδινε συνέχεια μπράβο για την τιτάνια ψυχραιμία του και τον τρόπο που βοήθησε όλα τα παιδιά, ενώ κάθε φορά που τον κοίταζε, καύλωνε μέχρι και το κερί στα αυτιά της.

anaskophsh-3103-3

Ο μανάβης μίλησε για κάρμα και για το γεγονός ότι με τον Πάνο είχαν τσακωθεί στην αρχή του παιχνιδιού και τώρα έτυχε να ήταν αυτοί οι 2 που γλύτωσαν τελείως το ατύχημα. Ούτε τύχη είναι, ούτε κάρμα ρε μανάβη. Ο αρχηγός μας σε επέλεξε να τον ακολουθήσεις στο άλλο βανάκι για να σου δείξει το μεγαλείο του. Μην μας το παίζεις συναισθηματικός τώρα γιατί μπορεί ο Πανάρας να συγχωρεί, ο λαός του όμως ποτέ. Εντωμεταξύ είπαν πως ο μανάβης πήγε στο άλλο βανάκι με τον αρχηγό επειδή θα πήγαιναν στο νοσοκομείο και ο μανάβης είχε ένα πρόβλημα στον καρπό του. Και στο χθεσινό αγώνισμα τον είδαμε να φτύνει το χέρι του. Τι είναι η χλέπα σου ρε μανάβη για να σε τραυματίσει, βόμβα ναπάλμ; Και τότε μίλησε ο ιεροκήρυκας της στρατηγικής. Είπε πολύ σοφά πράγματα, ήταν απόλυτα ψύχραιμος, η πραότητα διέκρινε το λόγο του και πραγματικά συγκίνησε όλη την Ελλάδα καθώς έδειξε το μεγαλείο του σαν άνθρωπος. Το μιλφ ήταν σοκαρισμένο και φυσιολογικό είναι εδώ που τα λέμε, πήγε με στόχο τα 100 χιλιάρικα και θα φύγει με σουβενίρ 2 σπασμένα πλευρά. Το γρήγορον χαλούμιν απουσίαζε από το συμβούλιο καθώς ακόμα δεν μπορεί να κουνηθεί, αλλά δεν το κουνάει από τον άγιο δομήνικο και όπως μας είπε ο Πάνος, ο τρελός Κύπριος θα συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι. Το μιλφ δυστυχώς δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι και έτσι θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Γρήγορη ανάρρωση ευχόμαστε σε όλους, μακάρι να είναι όλοι καλά.

anaskophsh-3103-7

Αυτό που είδαν τα ματάκια μας σήμερα, δεν είχε προηγούμενο, ο αρχηγός μας το έχει πάει σε άλλο λέβελ το όλο θέμα. Ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι γατάκι μπροστά στον Πανάρα σε ότι αφορά σενάριο και σκηνοθεσία. Τα πράγματα είχαν δυσκολέψει, το πιστό σκυλί ήταν το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει και η μαναβόκλικα θα έπαιρνε αριθμητικό πλεονέκτημα. Τι κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις; Παίρνεις 2 τηλεφωνάκια τον υπόκοσμο του Αγίου Δομηνίκου και τους αναθέτεις αποστολή. Δεν ξέρω αν θυμάστε το σχέδιο του Σκόφιλντ με το αμάξι που θα περίμενε στο στενό για να τρακάρει με την λιμουζίνα του καράφλα από την Εταιρία, αλλά για ένα τέτοιο σατανικό σχέδιο μιλάμε και εδώ. Όλα ήταν κανονισμένα, ο αρχηγός της ντόπιας μαφίας είχε στείλει το ΟΚ και το έγκλημα θα έπαιρνε σάρκα και οστά. Ο Πανάρας μας είναι τόσο σατανικός που είχε στείλει μήνυμα ακόμα και στον Πάνο Σόμπολο για να τον προετοιμάσει ώστε να καλύψει όλο το ρεπορτάζ. Όλοι ήταν στις θέσεις τους, τα μαχίμια μπαίνουν στο μαύρο βανάκι και ο Πανάρας με τον μανάβη έχουν μπει σε άλλο αυτοκίνητο. Στόχος; Να χτυπηθούν οι δύο καλύτεροι αγωνιστικά παίκτες της ομάδας, όχι πολύ, αλλά σε τέτοιο βαθμό ώστε να φύγουν από το παιχνίδι, να μην υπάρξει αποχώρηση αυτή τη βδομάδα και να σωθεί το πιστό τσόου τσόου.

anaskophsh-3103-8

Oι τραυματισμοί δεν ήταν τυχαίοι. Ο Κύπριος σακάτεψε την κλείδα ώστε να υπάρχει περιθώριο να γυρίσει στο παιχνίδι αλλά και να γυρίσει, δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του. Το μιλφ σακάτεψε τα πλευρά, πιο σοβαρός τραυματισμός και αυτό γιατί πλήρωσε την επιλογή της να ψηφίζει τον αρχηγό μας στα προηγούμενα συμβούλια. Με μία αριστοτεχνική κίνηση, ένα ευφυέστατο κόλπο ο αρχηγός μας έκανε κίνηση ματ σε όλα τα επίπεδα. «Με χλευάζατε επειδή ήμουν τραυματίας; Τώρα οι άλλοι θα είναι πιο πολύ τραυματισμένοι» φέρεται να είπε ο αρχηγός απευθυνόμενος στους τηλεθεατές. Διώχνει το μιλφ, τραυματίζει τον κύπριο, σώζει τον Τσανγκ, ανεβάζει τη συναισθηματική νοημοσύνη όλων των παικτών, έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον μαζί με τα σκυλιά και τη Σάρα η οποία θα ταχθεί και επίσημα με το μέρος του και κατάφερε να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του στην ένωση των ομάδων. Κι όλα αυτά, τα έκανε να φανούν σαν ατύχημα. Τα λόγια είναι περιττά, το στρατηγικό δαιμόνιο του Πανάρα θα πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια παγκοσμίως, αν δεν διδάσκεται ήδη. Άλλος άνθρωπος σαν τον αρχηγό μας δεν θα βγει, τουλάχιστον για τους επόμενους 3-4 αιώνες, οπότε κλωνοποιήστε τον.

Survivor 2017: Οι αποδόσεις στοιχήματος για τον τελικό νικητή από τον Stoiximan