Το επεισοδιάκι ξεκινά και βλέπουμε τον μάνατζερ της καρδιάς μας να κάνει χαλαρό τζόκινγκ και σκουάτς στην παραλία υπό τον ήχο της θάλασσας. Ολόκληρο Yava έφτιαξε προχθές, κρίμα να το αφήσει να πάει χαμένο. Ακούμε τον μισθοφόρο να λέει ‘’Πιστεύω ψιλιάστηκαν τον Αγγελόπουλο τι χαρακτήρας είναι… εγώ τον είχα καταλάβει από την αρχή και για αυτό τον ψήφισα’’. Ο ίδιος ο μισθοφόρος στο συμβούλιο όταν είχε ψηφιστεί από τον Πάνο δήλωνε ‘’Ο Πάνος μας είχε στρέψει εναντίον του Αγγελόπουλου και μας πίεσε να τον ψηφίσουμε’’. Αν δεν είναι αυτό κωλοτούμπα τότε τι είναι; Στις χαρές και στα πανηγύρια πρώτος ο Κωστάκης, αλλά τότε στο συμβούλιο μόνο να ανταλλάσει σήματα μορς με τον Χανταμπάκη ήξερε. Αποδεικνύεται λοιπόν ποιος έχει την ίδια στάση από την αρχή και δεν έχει μασήσει πουθενά τα λόγια του και αυτός είναι ο Πανάρας ο οποίος ως νέος Κασπάροφ έκανε ρουά ματ, ρένα και ροκέ από το πρώτο επεισόδιο.

Σε ότι έλεγε το αντίπαλο δέος των Σομαλών πειρατών, πεταγόντουσαν το μιλφ και ο Νοσφεράτου και με ένα στόμα μια φωνή έλεγαν ‘’Ναι Ναι’’. ‘’Τον εξοστρακίσαμε’’ λέει ο μισθοφόρος και καυχιέται. Εάν δικαιούται να μιλάει κάποιος εκεί μέσα για εξοστρακισμό, τότε αυτός είναι μόνο ο Πάνος ο οποίος διαθέτει τα ηγετικά χαρακτηριστικά και την στενή επαφή με τον λαό όπως ο Κλεισθένης στην αρχαία Αθήνα. Ο Ντάνος είναι προβληματικός χαρακτήρας. Εγωπαθής νταής που το παιζε αθληταράς στο γυμνάσιο αλλά ήταν ο πρώτος που έκανε τσιγάρο και το παιζε μάγκας στους συμμαθητές του. Θέλει να έχει άποψη για όλα, δεν μπορεί να αρθρώσει πάνω από 2 προτάσεις συνεχόμενα με υποκείμενο ρήμα αντικείμενο, αλλά συγκεντρώνει όσα ψάχνει η μέση ελληνίδα γκόμενα στις μέρες μας: πρώην ποδοσφαιριστής, λαϊκό παιδί, σωματαράς, αγράμματος.

anaskophsh-srurviror-2203-1

anaskophsh-srurviror-2203-2

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)

Στο στρατόπεδο των διασήμων η Πασχάλη άρχισε να αναπτύσει θεωρίες για το καλό, το κακό και τις ανθρώπινες σχέσεις. Πιστεύει στην καλή ενέργεια του σύμπαντος αλλά έχει καταθάψει ότι κινείται. ‘’στη ζωη παίζω επί ίσοις όρους’’ είπε και με μόλις 6 λέξεις κατάφερε και βίασε και την αιτιατική και τη δοτική και τα πάντα όλα. Το πόσο υποκρίτρια είναι μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κάποιος εάν παρατηρήσει τη στάση του σώματος της όταν μιλάει. Ακίνητος κορμός, αργεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια και κουνάει το κεφάλι της κάθε 3-4 δευτερόλεπτα προς τα κάτω. Τους ανθρώπους δεν τους ψιλιαζόμαστε μόνο από το τι λένε αλλά και από την γλώσσα του σώματος.

anaskophsh-srurviror-2203-3

Καυγαδάκι Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη την ώρα που η Λάουρα παρέδιδε σεμινάριο κομμωτικής. Η αντιπαράθεση μεταξύ του βενζινά και της ατάλαντης αθλητικογράφου είχε ως κοινό στοιχείο την απουσία επιχειρηματολογίας και την ύπαρξη προσβολών ως τη μόνη λύση για να την πει ο ένας στον άλλον. Βαλαβάνη στη συνέχεια λέει ‘’μας έχουν πετάξει αναγκαστικά στο νησί με άλλα 10 άτομα’’. Όμηρο που να του δίνουν 6 χιλιάρικα το μήνα πρώτη φορά βλέπω. Ωραία δουλειά φαίνεται, αν πετύχω πουθενά καμιά αγγελία σίγουρα θα πάρω τηλεφωνάκι. Χανταμπάκης, Χούτος, Κοκκινάκης και Βαλαβάνη έκαναν απίστευτο πόλεμο προς τον Σπαλιάρα αλλά ο εθνικός επίβητορας δεν μάσαγε και έλεγε αυτό που πίστευε. Ο Σπαλιάρας είναι χαζός, δεν στροφάρει πολύ γρήγορα αλλά με την τρίτη προσπάθεια θα τα πιάσει όλα. Έχει αντιληφθεί λοιπόν ότι ο Χανταμπάκης κρύβεται πίσω από την κλίκα και τους τα χώνει καθαρά και ξάστερα σε κάθε ευκαιρία.

anaskophsh-srurviror-2203-4

Κουιζάκι για να τελειώσει όμορφα η βραδιά. Τελείως άκυρο παιχνίδι με το κόνσεπτ του ριάλιτι αλλά τα αλάνια στο ΣΚΑΙ επιμένουν. Αν ποτέ μείνεις μόνος σε ένα ερημικό νησί θα χρειαστεί να ξέρεις τι νούμερο παπούτσι φοράει η Πάρις Χίλτον; Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ερώτηση για τα εσώρουχα των ανδρών και το μιλφ αντιλαμβανόμενο ότι έχει πει πολύ μεγάλο αριθμό ως απάντηση, προσπαθεί να δικαιολογηθεί και λέει ‘’του τα έσκιζα’’ αναφερόμενη στα εσώρουχα. Μωρή ξετσίπωτη δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε; Θα μεγαλώσει το παιδί σου, θα μπει στο γιουτουμπε, θα δει τα επεισόδια και θα αναρωτιέται ‘’η μάνα μου ή είναι τεράστιο πορνίδιο ή έχει πολύ κοφτερά δόντια’’. Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε ότι η Αφρική έχει 7 χώρες, Σόφη Πασχάλη είπε ότι ο Σταλόνε έχει ύψος 1.55 όταν η ίδια δηλώνει 1.65 για τον εαυτό της. Φυσιολογικά γεννήθηκε το ερώτημα στο μυαλό όλων μας: ποια είναι πιο ηλίθια; Όλα τα τσακάλια έχουν μαζευτεί στους Διάσημους. Ερώτηση ‘’Τι ποσοστό της καθημερινότητας καταγράφεται στην ανθρώπινη μνήμη’’ και ο Πάνος μας απαντάει 88% καθώς νόμισε ότι η ερώτηση αναφερόταν σε εκείνον και όχι στον μέσο άνθρωπο. Ο Πανάρας χάνει εν τέλει από την άβυζη ποντικομαμή καθώς έπεσε έξω στην πρόβλεψη για το μπυροκοίλι του Χούλιο και της περνάει υποσυνείδητα το μήνυμα ότι θα πάει χορτάτη πίσω στην Ελλάδα. Εννοείται ότι και σε αυτό το κουιζάκι είχαμε παρέλαση από ντόπιους αγιοδομινικανούς, γιατί αν δεν μας δείξει ο Τανιμανίδης ότι ξέρει ισπανικά, πότε θα μας το δείξει;

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)