Το σήμερα ξεκίνησε με ένα σεμινάριο μαγειρικής του Κοκκινάκη προς τη Λάουρα. Ο Κοκκινάκης σε λάθος ριάλιτι πήγε, στο μάστερσεφ θα ήταν πολύ καλύτερος, μόνο παστίτσιο δεν τους έχει φτιάξει τόσες μέρες εκεί. Η Λάουρα από την άλλη μου θυμίζει μια παλιά μου συμμαθήτρια η οποία δεν είχε περάσει πουθενά στις πανελλήνιες και μετά άρχισε να παίρνει σβάρνα όλα τα ΙΕΚ, τι κομμωτική πήγε, τι μαγειρική πήγε, τίποτα δεν άφησε. Πολύπλευρη προσωπικότητα η μόνη παίκτρια που μπήκε σε σερβάιβορ και πάχυνε λοιπόν, ενδιαφέρεται για πολλά και διάφορα πράγματα στη ζωή της και θέλει συνέχεια να εξελίσσεται. Στη συνέχεια είδαμε τον Αγγελόπουλο να απομονώνεται στην παραλία με την άσημη αθλητικογράφο όπου το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν μία αγκαλιά. Μία αγκαλιά φιλική, μια αγκαλιά καθόλου πονηρή, μια αγκαλιά η οποία στόχευε στην αποκατάσταση της αλήθειας. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν πιο στημένο και από τη διεξαγωγή της κοπής βασιλόπιτας στο σπίτι μου μέχρι να φτάσω 10 χρονών και να σταματήσω να μυξοκλαίω στη μάνα μου ότι θέλω να κερδίσω το φλουρί. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ωρέ; Είναι ξεκάθαρο ότι η παραγωγή καλύπτει την ομάδα των διασήμων στα θέματα συμπεριφοράς και προστατεύει την εικόνα κάποιων παικτών. Όπως και να ‘χει, επιθετικό 3-4-3 έπαιξε η κάργχια κατά τη διάρκεια του ερωτικού εσταντανέ, με συντηρητικό 5-3-2 απάντησε ο Αγγελόπουλος ως γνήσιος αμυντικός. «Τι έγινε Γιωργάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;» φέρεται να είπε μετά ο Σπαλιάρας στον βενζινά.

Όλα τα ειδικά στοιχήματα για το Survivor (Κλικ Εδώ)

anaskophsh-survivor-2703-4

Περνάμε στο αγώνισμα το οποίο θα έκρινε την ασυλία για αυτήν την εβδομάδα. Ένα αγώνισμα στο οποίο κέρδισε 2 φορές ο Μπο και 2 φορές η Λάουρα. Είναι δυνατόν να χάσουν οι σελεμπριτάδες μετά από αυτό; Οι μαχητές προσπάθησαν να τρολλάρουν κι αυτοί από τη μεριά τους και κέρδισε η Αινατζόγλου. Απίθανα πράγμα στον Δομήνικο, σίγουρα κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε ή κάποιο μανάβικο θα κάηκε μετά από αυτά τα γεγονότα. Για τον μάνατζερ της καρδιάς μας το σημερινό αγώνισμα ήταν μία ευκαιρία ώστε να τεστάρει τον κόσμο και το πώς ψηφίζει. Στο προηγούμενο συμβούλιο τέσταρε την αντίπαλη ομάδα, σήμερα έπρεπε να τεστάρει τον κόσμο, όλα γίνονται προσεκτικά από τον αρχηγό μας ο οποίος ξέρει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός σε όλα τα επίπεδα. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους όμως, το αγώνισμα δεν ταίριαζε στον αρχηγό μας αφού όταν έφτανες στο τέλος έπρεπε να σπρώξεις το σχοινί σαν εκκρεμές ώστε να πετύχεις τους στόχους. Ο μάνατζερ μας ποτέ δεν ήταν καλός με το εκκρεμές, την ώρα της Φυσικής στο σχολείο διάβαζε λογοτεχνικά βιβλία ώστε να διευρύνει τον νου του.

anaskophsh-survivor-2703-1

10-6 τελικό σκορ και νίκη για τους διασήμους, θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει τα λαϊκά παιδιά αν δεν βαρούσαν μύγες στον τελικό στόχο. Χάιλαιτ του αγωνίσματος η σκηνή όπου η Λάουρα ως άλλος Αλέφαντος, κάθεται και εξηγεί στον Αγγελόπουλο πώς να παίξει και τι έκανε λάθος. Ζωγράφισε κάτι κοτσιδάκια στην άμμο και του τα εξήγησε ωραία τα πράγματα το να τ’ άλλο. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Πανάρας μάζεψε όλα τα μαχίμια, έβγαλε έναν ηγετικό λόγο βασισμένο στη λέξη «αξιοπρέπεια» και έδωσε άλλη διάσταση στην έννοια της ενότητας. Ο Χρανιώτης είπε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Χανταμπάκη και τον αποκάλεσε «κόουτς». Μιλάμε για τον ίδιο Χανταμπάκη που προχθες στο αγώνισμα στο οποίο είχε αντίπαλο τον μέγα στρατηλάτη στο κοουτσάρισμα πήγε άκλαφτος έτσι; Ο Στραματσόνι του σερβάιβορ θέλει και να του δώσουν συγχαρητήρια, σοβαρέψου Χανταμπάκη. «Πάρτε τα φρύδια μας» είπε στη συνέχεια ο Κοκκινάκης για να την πει στους υπόλοιπους που θεωρούν ότι οι ψηλοί είναι αδύναμοι παίκτες. Ούτε ο ίδιος ο Κοκκινάκης δεν το πίστευε ότι ξεστόμισε τέτοιο πράγμα, αλλά πήγε αμέσως να φτιάξει καρυδοντολμαδάκια και ηρέμησε.

Τρίτο φαβορί σε απόδοση 7.50 ο Πάνος Αργιανίδης (Κλικ Εδώ)

Σειρά παίρνει το αγώνισμα «Ορέστης Τσανγκ» και οι μαχητές θα αγωνιστούν για την ατομική τους ασυλία. Πρώτος έριξε τα τουβλάκια ο Πανάρας και φέρεται να γύρισε να είπε στους υπόλοιπους «Στα παπάρια μου ρε κωλόπαιδα, έχω 67 χιλιάρικα λαό στο πλευρό μου». Ο θηλυκός Νοσφεράτου μόλις είδε ότι έχασε ο Τσανγκ, άρχισε να χαζογελάει έντονα, σε μία κίνηση που δείχνει έλλειψη παιδείας. Νικητές το γρήγορον χαλούμιν με τον μανάβη σε αυτή τη δοκιμασία και αμέσως ο Κωστάκης άρχισε να λέει «Θα είναι πολύ δύσκολο στο να αποφασίσω ποιον να ψηφίσω επειδή όλοι είμαστε πολύ δεμένοι». Μέχρι κι ο Κοκκινάκης θα γελούσε αν το άκουγε αυτό. Μισθοφόρε της κακιάς ώρας είσαι εκνευριστικά προβλέψιμος σαν άτομο, είσαι χιλιόμετρα πίσω σε σχέση με τον Πανάρα τόσο σε σκέψη όσο και σε εκτέλεση. Εξέπληξε το πανελλήνιο το γεγονός ότι ο Τσανγκ δεν κέρδισε την ασυλία, βασικά εδώ που τα λέμε κανέναν δεν εξέπληξε, γιατί όλοι ήξεραν το αποτέλεσμα από πριν λόγω ενός φίλου του μπατζανάκη της νονάς του ξαδέρφου μας που δουλεύει στο ΣΚΑΙ.

anaskophsh-survivor-2703-2

Φτάσαμε στο συμβούλιο και το τούμπανο με το πιστό τσόου τσόου αρχίζουν συντονισμένη επίθεση προς την Αινατζόγλου για το γεγονός ότι δεν κάνει τίποτα στο νησί και όλη την ώρα κάθεται. Η Ελισάβετ δεν κάνει τίποτα, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν μπορεί, είναι άχρηστη. Και την κουβέρτα να πάει να τινάξει, άμμο θα την γεμίσει. Την καλόμαθε ο μπαμπάκας από μικρό κορίτσι και της τα χε όλα έτοιμα από ότι φαίνεται. Η άβυζη ποντικομαμή είναι ένα άτομο που δεν παράγει έργο στην κοινωνία, δεν έχει αυτογνωσία και νομίζει ότι είναι μία θεότητα συμπυκνωμένη σε 1μισι μέτρο. Εάν ο πατέρας της δεν είχε λεφτά, θα είχε παντρευτεί στα 18 με κανέναν 35άρη από το χωριό της, ίσως τώρα να είχε κάνει και κανα κουτσούβελο. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν άτομα που κατηγορούν τον Τσανγκ επειδή της τα χώνει συνέχεια, αν είναι δυνατόν. Στη συνέχεια ο απόγονος του Σουν Τζου και του Παύλου Μελά άρχισε να πετάει σπόντες προς την μαναβόκλικα και δήλωσε ότι η ζημιά που θα επέλθει μετά το συμβούλιο θα είναι μη αναστρέψιμη. Εξαιρετική κίνηση του σκακιστή Πάνου, έβγαλε μπροστά το πιστό σκυλί να πει αλήθειες που πονάνε την ώρα που εκείνος έπινε χαλαρός το λιπτονάκι του.

anaskophsh-survivor-2703-3

Αρχίζει η ψηφοφορία και ακούμε το μιλφ να λέει ότι ψηφίζει τον Τσανγκ επειδή δεν μίλησε καλά πριν από λίγο. Μετά από 5 λεπτά ο μανάβης λέει ότι όλοι τα είχαν συμφωνήσει από πριν για το ποιους θα ψηφίσουν. Αφού το είχες κανονίσει από πριν ρε Κολιδά, γιατί μας πετάς σαν δικαιολογία αυτά που είπε ο Τσανγκ πριν λίγο; Έχουν πάει την υποκριτική σε άλλο επίπεδο τα αλάνια. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα, 4-4 και ισοψήφισαν το σαμιαμίδι με τον πιστό στρατιώτη. Ο αστειάτορας της παρέας δίνει τον Πανάρα και το γρήγορον χαλούμιν δίνει τη Σάρα για προτεινόμενους. Έπαρση στο λόγο της ποντικομαμής, νομίζει ότι είναι καμιά ντίβα και ο κόσμος τη στηρίζει συνέχεια. Άγχος στο λόγο του Τσανγκ καθώς πρώτη φορά βρέθηκε προτεινόμενος και έχασε τα λόγια του κάποια στιγμή. Πικρία στο λόγο του θηλυκού Σβαινστάιγκερ. Πραότητα στο λόγο του Πάνου, του δαιμόνιου στρατηλάτη μας, ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε τη διαφορά.

Ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor; Επέλεξε τώρα!