Ένα από τα πιο βαρετά επεισόδια που έχουμε παρακολουθήσει το χθεσινό. Ξεκίνησε με την μισθοφοροκλίκα να αναλύει το αποτέλεσμα του συμβουλίου. “Η Σόφη είναι ένας άνθρωπος με απίστευτη θετική αύρα” και “Η Σόφη είναι ο πιο δυναμικός χαρακτήρας στους διάσημους” άρχισε να λέει ο Κωστάκης ο μανάβης. Πουλιά στον αέρα πιάνει ο αλήτης. Η άλλη η Κολιδά εξυμνούσε την Σόφη Πασχάλη και έλεγε πόσο σωστά τα έλεγε τα πράγματα στο συμβούλιο. Αυτά γίνονται αν κοιμάσαι επί 1 μήνα δίπλα στον μισθοφόρο βρε Ειρήνη, η μαλάκυνση αρχίζει και περνάει αυτόματα από τον έναν εγκέφαλο στον άλλον. «Σκέτη απόλαυση» χαρακτήρισαν αμφότεροι το συμβούλιο, το καταχάρηκαν από ότι φαίνεται βλέποντας τους σελεμπριτάδες να τσακώνονται. Μεγάλο foul στην εικόνα του μισθοφόρου και του milf οι συγκεκριμένες δηλώσεις υπέρ της Σόφης, καθώς το συντριπτικό ποσοστό του κοινού είναι κατά της. Από την άλλη πλευρά τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας αποφάσισαν να κρατήσουν ένα πιο low profile όσον αφορά το θέμα του συμβουλίου. Στο στρατόπεδο των διασήμων τα πράγματα έδειχναν ήρεμα, ενώ με χιούμορ αντιμετώπιζε την κατάσταση ο Γιάννης ο Σπαλιάρας ο εθνικός μας επιβήτορας. Αξιοσημείωτο το στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο κάμεραμαν την ώρα που Μπο και Χούτος την είχαν δει kickboxers στην παραλία.

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)

anaskophsh-survivor-2603-1

Περνάμε στο αγώνισμα το οποίο είχε έπαθλο μπιφτεκάκια και σουτζουκάκια. Μπήκαν αποφασισμένοι οι Μαχητές μέσα και το σκορ πήγε μπαμ μπαμ στο 7-2 αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια στους σελέμπριτιζ και στη συνέχεια έκαναν εύκολα το 10-6. 7-0 σερί τρέχουν στις νίκες τα λαϊκά παιδιά, κάτι ήξερε ο Χούτος και δεν έπαιξε σήμερα, έχει κακές αναμνήσεις από αυτό το σκορ. Highlight του αγωνίσματος ήταν το γεγονός ότι το γρήγορον χαλούμιν μετά από μία νίκη απέναντι στον μίστερ 4000 προσπάθησε να πανηγυρίσει σαν τον Τρεζόν Λομάνα Λούα Λούα κάνοντας τούμπες. Διπλό σάλτο και τριπλή πιρουέτα για τον Κύπριο Ιωάννη Μελισσανίδη αλλά η προσγείωση δεν ήταν η αναμενόμενη.

anaskophsh-survivor-2603-2

Σήμερα είχαμε την τιμή να απολαύσουμε για άλλη μια φορά του παιχνίδι γνώσεων όπου όπως πάντα μας άφησε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ένα παιχνίδι γνώσεων που μας έχει διδάξει ότι οι χώρες τις Αφρικής είναι 7, ο πύργος του Άιφελ έχει 1,5 χιλιόμετρο ύψος και ο Σταλόνε έχει ύψος 1.55. Ο μάνατζερ της καρδιάς μας έχασε κατ’ ευθείαν από τον κλικαδόρο Χανταμπάκη σε μία κίνηση η οποία ήταν άκρως μελετημένη και βασισμένη στα μαθηματικά. Ο Πάνος ήξερε ότι εάν στο τέλος κερδίσει ο Χανταμπάκης την τάρτα, τότε σίγουρα θα φουντώσει ο εμφύλιος ανάμεσα στους διάσημους καθώς όλοι θα είναι νηστικοί εκτός από τον ίδιο που θα χει φάει τάρτα και τον Αγγελόπουλο που θα χει φάει ψάρια.

Θα είναι ο νικητής από την ομάδα των Μαχητών; Πληρώνει 2.50!

anaskophsh-survivor-2603-6

Ο Χανταμπάκης όμως μέσα σε 5 λεπτά τα ισοπέδωσε όλα ο αθεόφοβος όταν απάντησε πως γεννιούνται 100 εκατομμύρια μωρά κάθε μέρα. Δικαιολόγησε την απάντηση του με το ότι πεθαίνει ένας άνθρωπος κάθε δευτερόλεπτο και ότι θα ναι σχεδόν ίδιος ο αριθμός με τα μωρά. 86.400 δευτερόλεπτα έχει η μέρα, αριθμός πολύ κοντινός με τα 100 εκατομμύρια, που σημαίνει με απλά μαθηματικά ότι ο Χανταμπάκης είναι ηλίθιος. Όπως όλοι καταλάβατε, η συγκεκριμένη απάντηση έβαλε αυτόματα σοβαρή υποψηφιότητα για τη χειρότερη απάντηση στα χρονικά του παιχνιδιού. Νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης ο αρχιτέκτονας ύστερα από έναν απίστευτο τελικό με αντίπαλο τη Γερμανίδα τρελοκοτσιδού.

anaskophsh-survivor-2603-3

Highlight του παιχνιδιού οι συνεχόμενες ατάκες του μισθοφόρου. Το χιούμορ του είναι ένα κράμα από επιθεώρηση του Σεφερλή επί ΠΑΣΟΚ με κρυάδες Γιώργου Λιάγκα επί ΝΔ. Ο μανάβης μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι το κλασικό παιδί που όλοι είχαμε στην τάξη όπου κανένας δεν τον έκανε παρέα, έλεγε συνέχεια αστεία και γέλαγε μόνος του ενώ δεν έδινε σημασία ούτε ο καθηγητής. Το παιδί αυτό σήμερα δεν σταμάτησε να χαχανίζει ενώ όταν άκουσε για καρπούζια ενθουσιάστηκε πάρα πολύ γιατί ήταν το στοιχείο του. Για άλλη μια φορά δικαιώνεται λοιπόν ο Αινστάιν που είχε δηλώσει ότι η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχει όρια. Ο μάνατζερ δεν αντέδρασε σε όλο αυτό το σκηνικό και καλά έκανε, τον άφησε τον μανάβη να ξευτιλιστεί. Και για να δείτε το πόσο διπρόσωπος και αλλόθρησκος είναι ο μισθοφόρος σαν άτομο, στο τέλος του παιχνιδιού τραγούδησε «μόνος μου το πέρασα κι αυτό» θέλοντας να περάσει υποσυνείδητα το μήνυμα «Ακούστε Ρέμο ρε κωλόπαιδα και βάλτε ΑNT1 να δείτε Rising Star». Ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ του ΑNT1, ούτε το χέρι που τον πληρώνει δεν σέβεται ο μανάβης, ο ΣΚΑΙ πρέπει να δράσει άμεσα.

Βάζεις 10€ στον Πάνο Αργιανίδη και κερδίζεις 75€ αν είναι ο νίκητής του Survivor! (Κλικ Εδώ)

anaskophsh-survivor-2603-4

Δείτε τα ειδικά στοιχήματα & τις αποδόσεις που προσφέρει ο Stoiximan

Δείτε τα Προγνωστικά μας για το Survivor (Κλικ Εδώ)