Το επεισοδιάκι ξεκίνησε με την Ειρήνη “the milf” Κολλιδά να λέει πόσο χάρηκε που γνώρισε την Ελένη που έφυγε. Είπε ο Πάνος τη φράση “Χάρηκα που σε γνώρισα” κι από τότε άρχισαν να την λένε όλοι. Εν τω μεταξύ ούτε που πρόκειται να μιλήσουν μετά το παιχνίδι οι δύο γυναίκες. Έβγαλε και έρπη η Ειρήνη, τι να την αγχώνει άραγε; Όλες οι γυναίκες στους Μαχητές δεν μπορούσαν να πιστέψουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και θεωρούσαν πολύ αδύναμο τον Πάνο. Τον Μάνατζερ δεν θα τον πιάνετε στο στόμα σας ρε.

dara

Την Ελισάβετ τη δίδυμη βαρεθήκαμε να την ακούμε να λέει “Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε”. Ποιός κόσμος ρε ποντικομαμή; Ο πατέρας σου έχει ξεπενταριαστεί κι εσύ νομίζεις ότι έχεις γίνει φίρμα και σε στηρίζει όλη η Ελλάδα. Πολύ τρυφερές στιγμές ζήσαμε σαν έθνοςόταν είδαμε τον Πάνο να βγάζει βόλτα πρωί πρωί το πιστό σκυλί από την Σανγκάη και να ψάχνουν για τροφή και φύλλα φοίνικα. Στο στρατόπεδο των Διασήμων η Βαλαβάνη επιδώθηκε σε ένα εκνευριστικό μυξόκλαμα για το γεγονός ότι της λείπουν οι δικοί της. Κάθεται και κλαίει επειδή έχει να δει ένα μήνα τη φαμίλια της και μένα μου μιλάνε κάτι ξαδέρφια μου και κάνω ότι δεν τα ξέρω. Τι να πεις, τα 6 χιλιάρικα τον μήνα δεν την χάλασαν όμως την άσημη αθλητικογράφο.

xydia

Μικρές κόντρες των σελέμπριτιζ με τον Αγγελόπουλο και ξεκατίνιασμα επιπέδου κουτσομπολίστικης εκπομπής σε παρακμιακό κανάλι της επαρχίας. Οι κοπελιές στους διάσημους τι φάση; Έχουν λαμπερά και μεταξένια μαλλιά πρώι βράδυ βρέξει χιονίσει. Έχουν κερδίσει κανένα αγώνισμα με έπαθλο L’oreal και δεν το πήραμε χαμπάρι; Αυτό που ξαφνικά βρέθηκε χταπόδι στο νησί των Διασήμων ασχολίαστο πραγματικά. Πιο στημένο κι από το Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια. Έβρεξε ο Θεός χταπόδια μάλλον, εντελώς τυχαία τις ημέρες που οι Διάσημοι χάνουν τα αγωνίσματα. Άλλη μια ήττα να κάνουν αυτοί και θα δούμε σπαλομπριζόλες να πέφτουν από τα δέντρα. Γεγονός που αξίζει να τονιστεί είναι η κατασκευή υπαίθριου παραλιακού γυμναστηρίου στους Μαχητές. Επιβλέπων μηχανικός ο Πάνος Αργιανίδης σε όλη την κατασκευή, ενώ τα μηχανήματα ήταν της ιστοσελίδας CoconutGym. Ο Πάνος δεν σταμάτησε στο γυμναστήριο, αλλά έφτιαξε και ηλιακό ρολόι. Μιλάμε για τον Λεονάρντο ντα Βίντσι των φτωχών κι ακόμα υπάρχουν άτομα που δεν τον εκτιμάνε.

Στο αγώνισμα οι Διάσημοι άφησαν έξω τον Αγγελόπουλο κι έβαλαν την Λάουρα να παίξει. Σαν να λένε στους Bucks “Αντετοκούνμπο κάτσε έξω ρε μαλάκα σήμερα να παίξει η τσιρλίντερ”. Κωνταντίνος Βασάλος απίστευτο μπασκετικό ταλέντο, 213 εκατοστά άνοιγμα χεριών, εξαιρετικός σποτ σουτέρ. Άνετα θα μπορούσε να σταθεί στον Κόροιβο Αμαλιάδας τέτοιο αθλητικό κορμί. Από Αλεσάντρο Τζεντίλε μια φορά πάντως καλύτερος είναι. Highlight της βραδιάς ήταν το ματσάρισμα Λάουρα-Ελισάβετ. Σατανικό το σχέδιο του Πάνου να μην παίξει και να αφήσει την Ελισάβετ aka εξορκιστής σε έκδοση ενάμιση μέτρου να μας προσφέρει σκηνές απείρου κάλλους. Την ώρα που τα κορίτσια έπαιζαν, πρόλαβα να κάνω ένα ντουζάκι, να φτιάξω παστίτσιο και να δω ταινία στο Star. Αιωνιότητα μου φάνηκε πραγματικά. Αν ποτέ σας σημαδέψει ο θηλυκός Νοσφεράτου με πέτρα, μην τρέξετε, ακίνητοι να μείνετε. Για να το θέσω καλύτερα θα πω φράσεις που υποδηλώνουν την αστοχία κάποιου: Οι βολές σου είναι χειρότερες από του Νικ Καλάθη < Δεν πετυχαίνεις βαλσαμωμένο πουλί < Σουτάρεις χειρότερα από την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Η Ελισάβετ είναι πλέον η χειρότερη παίκτρια στο φετινό Survivor. Όχι ότι δεν το ξέραμε, απλά ήρθε η επιβεβαίωση. Λογικά η επόμενη ψήφος από τον Τσανγκ θα είναι και η φαρμακερή για το άβυζο κοράσιο.

17424592_10212747802756694_4223351090949437593_n

Συμπόσιο για τους Μάχητες και ο Ματσούκα έφερε τα ΝΟΥΝΟΥ τα οποία έγραφαν “Ανάλωση κατά προτίμηση πριν τη λήξη του Λάουρα-Ελισάβετ”. Ακόμα δεν κατάλαβα πάντως την χρησιμότητα των γιαουρτιών για έπαθλο. Μάλλον το έκανε η παραγωγή για να τα πετάξουν οι παίκτες στον Τανιμανίδη κάθε φορά που θα πετάει βλακείες. Ένας Τανιμανίδης του οποίου η περιγραφή θυμίζει Βαγγέλη Ιωάννου σε αγώνα Ολυμπιακού και Δημήτρη Χατζηγεωργίου σε αγώνα Παναθηναϊκού. Τόσο πολύ υποστηρίζει τους Διάσημους, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο άτιμος. Τέλοσπάντων, πήραν δύναμη οι μαχητές, γέμισαν τα κορμάκια τους με ασβέστιο και είναι έτοιμοι για το αγώνισμα ασυλίας. Το κλίμα στους Διάσημους δεν είναι πολύ καλό και πρέπει να το εκμεταλλευτούν αυτό τα λαϊκά άσημα παιδιά. Μιας και αναφέρθηκα στους σελέμπριτιζ, να πω ότι όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεστόμισε την λέξη “Αρνητίλα”, ανέβηκε ένα σκαλί στην εκτίμηση μου. Μια Παπαδοπούλου που τσακώθηκε από το πουθενά με τον Σπαλιάρα. Έναν Σπαλιάρα που αν αδυνατίσει λίγο ακόμα, θα αρχίσει να τον βλέπει με άλλο μάτι ο Τζεφιρέλι για να παίξει τον Ιησού από την Ναζαρέτ σε κάποια επανακυκλοφόρηση της γνωστής ταινίας.

17353574_439589583053221_13162647890739177_n

17362808_10208903319125170_694195238884940870_n