survivor

Το πιο βαρετό επεισόδιο έως τώρα, κατά την προσωπική μου άποψη, άρχισε βλέποντας τα 4 γύναια από την ομάδα των Μαχητών να απορούν με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Η νοημοσύνη τους δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν ανώτερα μαθηματικά και αφαιρετικές μεθόδους και επομένως αναλώνονται σε ατέρμονες κι άσκοπες συζητήσεις. Ήρθε τώρα η Ειρήνη κι η Ελένη να αμφισβητήσουν ολόκληρο δόγμα των Shaolin και την κινέζικη μασονία. Αν είναι δυνατόν. Ο Τσανγκ με τον Πάνο εξέφρασαν τα παράπονα τους για την ψήφο της Ελένης aka θηλυκός Γκμοχ και με το δίκιο τους. Την κάλυψε το κινέζικο λαγωνικό την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή αλλαξοπίστησε με την πρώτη ευκαιρία. Στο στρατόπεδο των σελέμπριτιζ επικρατούσε μια ηρεμία με μαύρα σύννεφα, μια πραότητα με δυνατό αέρα, ένα κλίμα γεμάτο αντιθέσεις. Ο Αγγελόπουλος είπε πως δεν κατάλαβε γιατί ζήτησε συγγνώμη στον Χανταμπάκη ενώ ο Χανταμπάκης μετά από ένα ρεσιτάλ φλυαρίας κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα ακριβώς αναφορικά με τον τσακωμό.

rsz_unnamed

rsz_unnamed_1

Έβαλαν αγώνισμα ποδόσφαιρο για να μας δείξουν ότι ξέρει μπάλα ο Χούτος. Πόλο θα ναι το επόμενο αγώνισμα; Yoga; Ή μήπως θα βάλουν καραόκε για τον BO και την Παπαδοπούλου; «Ποιος θα φτιάξει πιο γρήγορα κοτσιδάκια να είναι το επόμενο αγώνισμα» φέρεται να φώναξε η Λάουρα. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί με την παραγωγή του reality show. Τουλάχιστον ας είχαν χιούμορ και να έβαζαν γύρω γύρω από τα ξύλινα τοιχώματα διαφημιστικές πινακίδες “Παστέλια ΤΖΑΝΗΣ”. Μα παστέλια για έπαθλο; Μου φαίνεται ότι κάθε φορά η παραγωγή πάει με 10 ευρώ στο supermarket και ότι βρει πρόχειρο το παίρνει. Βάλτε πασατέμπο για έπαθλο την επόμενη φορά, μπορείτε να το κάνετε κι αυτό. Τάσο Πολυμενέα θύμισε ο Τανιμανίδης, αλλά γρήγορα πήρε την σφυρίχτρα στα χέρια του και μετατράπηκε σε μια light εκδοχή του Pierluigi Collina. Διαιτητής-παρουσιαστής-εκφωνητής ο Τανιμανίδης, πολυμίξερ τον έχουν καταντήσει.

Το αγώνισμα λοιπόν δεν είχε κανένα ενδιαφέρον καθώς η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να ευνοήσει ξεκάθαρα την μια ομάδα. Μπαρτσελόνα-Ακράτητος ήταν το ματσάκι, φραγμένα σε όλες τις ιστοσελίδες ήταν τα χάντικαπ και τα ασιατικά. Ο BO επιβεβαίωσε τον άγραφο κανόνα που θέλει τον πιο παχουλό να κάθεται τέρμα, ο Χούτος κατάφερε κι έβαλε πρώτη φορά στη ζωή του 2 γκολ σε έναν αγώνα ενώ η Παπαδοπούλου αποδεικνύεται ότι είναι η χαμένη αδερφή του Ζέκα. Εκτός από την τρομερή ομοιότητα στην εμφάνιση, κοινά στοιχεία έχει και ο τρόπος παιχνιδιού τους. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται πάντως ο Χούτος, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάτι παίκτες τύπου Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Κώστας ο μισθοφόρος μας απέδειξε ότι στο σχολείο όταν όλοι έπαιζαν μπάλα, αυτός καθόταν στην τάξη και έγραφε το λεύκωμα της κολλητής του μαζί με τις φίλες του. Καμία επαφή με το άθλημα ο μισθοφόρος, σε αντίθεση με τον Κώστα το τούμπανο που θύμισε Γιάννη Γκούμα με την μαχητικότητα του. Η Σάρα είχε θεωρητικό πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο αγώνισμα λόγω Σβαϊνστάιγκερ, δεν το εκμεταλλεύτηκε όμως. Πλεονέκτημα είχε κι η Ελένη λόγω Γκμοχ αλλά κι αυτή αντί παίξει μπαλίτσα, βαρούσε μύγες. Όπως και να χει, περιμένουμε την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.

rsz_unnamed_2

rsz_unnamed_3

rsz_3unnamed_4

Πάλι είχαμε την τιμή να δούμε αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι γνώσεων. 45 λεπτά λέει θέλει ο αστροναύτης να φορέσει την στολή του. Εν τω μεταξύ τόσο θέλει μια θεσσαλονικιά μόνο για το αιλάινερ. Έχει καταντήσει γελοίο αυτό που στον Σπαλιάρα βάζουν συνέχεια ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Επιβήτορας είναι ο άνθρωπος ρε παιδιά, δεν είναι ο Θάνος ο Ασκητής για να ξέρει να απαντήσει σε όλα αυτά. 8 χιλιάδες κόσμο μαζεύει η Ειρήνη η Παπαδοπούλου τα Σάββατα λέει ο Τανιμανίδης και έκλαψαν στο γέλιο μέχρι και τα μπαμπού εκεί. Σόφη Πασχάλη 1,5 χιλιόμετρο ύψος ο πύργος του Άιφελ; Δεν σε κατηγορώ, είσαι το κλασικό θύμα των πρώην συντρόφων σου που σου έλεγαν ψέματα για το μέγεθος του μορίου τους και εσύ τους πίστευες. Αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις έκλεψαν οι Κοκκινάκης και Τσανγκ όταν απάντησαν ότι ο ελέφαντας μπορεί να πηδήξει 2 και 3 μέτρα αντίστοιχα. Για ελέφαντα μιλάμε ρε τσακάλια, όχι για τον Αντετοκούνμπο.

rsz_unnamed_5

rsz_unnamed_6

Ψυχολογικά αποθέματα, οι επόμενοι παίκτριες και χλωροτάπητας ήταν τα σημερινά highlights του Τανιμανίδη. Όταν γυρίσει Ελλάδα θα βγάλει βιβλίο με τίτλο «1000+1 τρόποι να βιάσεις την ελληνική γλώσσα», είναι σίγουρο πλέον. Ευτυχώς πάντως που λέει κανα αστειάκι ο Τανιμανίδης για να δροσίζονται κι αυτοί εκεί στα τροπικά. Το χιούμορ του αγγίζει επίπεδα ποσοστών του Σύριζα στις εκλογές του 2009.

rsz_unnamed_7

rsz_unnamed_8