Μετά το χταποδάκι η παραγωγή αποφάσισε να δώσει και άλλα ψάρια στους διάσημους γιατί τους έχει κόψει λόρδα μετά τα συνεχόμενα χαμένα αγωνίσματα φαγητού. Από ότι φαίνεται η παραγωγή είναι πρέσβειρα του χριστιανισμού και την διάρκεια της Σαρακοστής δεν κάνει αλλαξοπιστίες. Στην πλευρά των Μαχητών ο Πάνος ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά το πολύπλευρο ταλέντο του και την ηγετική του φυσιογνωμία ετοιμάζοντας ένα πλουσιοπάροχο γεύμα για όλη την ομάδα ώστε να τους δώσει δύναμη για το αγώνισμα. Ο πρώην μισθοφόρος επιδόθηκε σε άλλο ένα εγωκεντρικό παραλήρημα και έλεγε συνεχώς πόσο καλός είναι στα αγωνίσματα.

Πετάει στα σύννεφα ο Κώστας με τα αποτυχημένα τατουάζ, κοιτάει μόνο το «εγώ» του, αλλά η υπέρμετρη έπαρση δεν θα του βγει σε καλό. Ο θηλυκός Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ άρχισε να λέει πόσο καλός είναι ο Πάνος και πόσο όμορφα περνάνε και ότι όλα είναι τέλεια και τρέχουν ξέγνοιαστοι χεράκι-χεράκι στο λιβάδι. Αυτή τη στιγμή στους Μαχητές μόνο ένα άτομο μπορεί να διαμορφώσει αποτέλεσμα στην ψηφοφορία και αυτό είναι η Σάρα. Το στρατηγικό δαιμόνιο της αστραφτερής καράφλας του Πάνου το γνώριζε και γι αυτό από τα προηγούμενα επεισόδια είχε προσεγγίσει τη Σάρα και της έκανε αλλεπάλληλα κοπλιμέντα.

Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι οι φαλακροί άνδρες είναι πιο ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών, ίσως ο Πάνος γνώριζε εξ αρχής τη λατρεία της Σάρας στα στατιστικά στοιχεία και στις έρευνες. Ο μάνατζερ της καρδιάς μας σκέφτεται πολύ μπροστά και σφαιρικά και το αποδεικνύουν όλες οι μελετημένες κινήσεις του. Η άβυζη ποντικομαμή που ακούει στο όνομα Ελισάβετ Αϊνατζόγλου θύμωσε με τα λόγια του Πάνου που της είπε να μην παίξει στο αγώνισμα. Στον προπονητή της ομάδας αντιρρήσεις δεν φέρνουν κορίτσι μου. Δεν φτάνει που δεν μπορείς να πετύχεις ελέφαντα στο μισό μέτρο, παραπονιέσαι κιόλας.

17362862_10212651265655605_334607351843255891_n

Αγώνισμα ασυλίας και ο Χανταμπάκης με τον Χούτο δηλώνουν ότι δεν θα παίξουν γιατί έχουν μικροτραυματισμούς και καλά. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε; Η κλίκα του Χανταμπάκη είχε αποφασίσει από πριν ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να χάσουν ώστε να αρχίσουν να διώχνουν σιγά σιγά κανένα παίκτη. Κλαίει η μάνα του Σουν Τζου ρε Χανταμπάκη με την στρατηγική σου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πολύ εύκολη επικράτηση για τα λαϊκά παιδιά. Για να δείτε πόσο καλά είχαν καταστρώσει το σχέδιο ήττας ο Χανταμπάκης και τα φερέφωνα του, η Βαλαβάνη έκατσε κι έχασε από την Αϊνατζόγλου. Από την Αϊνατζόγλου επαναλαμβάνω.

«Χαίρομαι πολύ για την νίκη επειδή δεν θα αναγκαστώ να ψηφίσω άλλον συμπαίκτη μου» είπε το λαγωνικό από την Σανγκάη, ψέματα έλεγε ο σατανάς. Το πέμπτο Τσανγκ Ποτ μεταβάλλεται λοιπόν και ο εξορκιστής σε έκδοση του έναμιση μέτρου κερδίζει λίγη τηλεοπτική ζωή ακόμη. Η Ειρήνη η κάργχια πήγε να πάρει το τοτέμ της ασυλίας από τον Τανιμανίδη και δεν έχασε την ευκαιρία για φιλάκι. Ας ενημερώσει κάποιος το μιλφ ότι η κοπελιά του Τανιμανίδη παράτησε τη δουλειά της και πήγε Άγιο Δομίνικο μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Το τοτέμ πολύ φυσιολογικά το κράτησε ο Πάνος, ο Ναπολέων Βοναπάρτης του 21ου αιώνα, ο οποίος με τις οδηγίες του και το μαεστρικό κοουτσάρισμα του οδήγησε τους Μαχητές στην νίκη. Βοναπάρτη είπα; Γράψτε λάθος. Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε βελτιωμένη έκδοση αποτελεί ο μάνατζερ, φοβερό διάβασμα των αντιπάλων, απίστευτο πάθος και εναλλαγή των τακτικών πλάνων και συστημάτων ώστε να έρθει εύκολα η νίκη.

kara

Οι αστέρες της ελληνικής σόουμπιζ πήγαν για το αγώνισμα «Ορέστης Τσανγκ» στη συνέχεια. Ατομική ασυλία πήρε ο 40άρης ψευτοχίπης, ο εναλλακτικός τύπος της διπλανής πόρτας, ο γυμνιστής, ο λάτρης του έντεχνου τραγουδιού, ο Στάθης ο αρχιτέκτονας, ο ένας και μοναδικός Γιώργος Χρανιώτης και η άβυζη αθλητικογράφος, η άβυζη κλαψομούνα, το άβυζο υποχείριο του Χανταμπάκη, η μία και μοναδική Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Χάρηκαν πολύ τα παιδάκια αυτά που φόρεσαν το κολιέ που έχει τιμήσει τόσο καιρό ο Τσανγκ. Επιστροφή στο τροπικό νησί και άρχισαν όλοι να αναλύουν πιθανά σενάρια για το συμβούλιο.

Η Λάουρα άρχισε κι έλεγε «Εμένα ακόμα κι αν με ψηφίσετε, μετά θα αγκαλιαστούμε γιατί το έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον». Είναι η κλασική τύπισσα που στο δημοτικό όταν ένα τσογλάνι έκανε μπινιές, πεταγόταν από το πουθενά και του έλεγε «Θα σε τιμωρήσει ο Θεούλης για αυτό που έκανες». Είναι τόσο χαζή όσο φαίνεται και δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στο Survivor με αποτέλεσμα να νομίζει ότι πήγε εκεί για να κάνει φίλους. Αχ τι ωραία ατμόσφαιρα. Σόφη Πασχάλη έβγαλε από νωρίς τα μαχαίρια και ετοιμαζόταν για πόλεμο. Μα καλά, η δασκάλα της γιόγκα, αυτή η προσωποποίηση της ηρεμίας και της γαλήνης να επιχειρεί την δημιουργία τσακωμών και συγκρούσεων;

euri

Ξεκινάει το συμβούλιο και πρέπει να δώσουμε άπειρα respect στην μπουγάτσα με νουντλς, καθώς έχει μυηθεί στις σατανικές στρατηγικές του Πάνου για τα καλά πλέον και πέταξε όμορφες σπόντες για τους Διάσημους και για το αγώνισμα. Συμφώνησε ο Σπαλιάρας, διαφώνησε ο Χανταμπάκης και άρχισε ο χορός των αντιπαραθέσεων και της υποκρισίας. Τα πράγματα στην ψηφοφορία ήταν πολύ φυσιολογικά και αδυνατώ να καταλάβω γιατί ξαφνιάστηκαν όλοι οι τηλεθεατές. Πρώτος υποψήφιος και με διαφορά κιόλας ο Mr.4000.

spal

Ο Σπαλιάρας είναι παιδί περιορισμένων νοητικών δυνατοτήτων αλλά είναι ειλικρινής και ότι σκέφτεται το λέει, δεν μασάει. Συνήθως λέει παπαριές, αλλά αρκετές φορές λέει αλήθειες που δεν αρέσουν στους άλλους. Είναι απομονωμένος, κάνει παρέα μόνο με τα δέντρα και έτσι σχεδόν όλοι τον ψήφισαν.

Ο Χρανιόλας είναι ύπουλη μουσίτσα και για να βγει από την δύσκολη και για να βγει από την δύσκολη θέση έδωσε την Πασχάλη που είχε τις άλλες ψήφους στην ομαδική ψηφοφορία. Η Βαλαβάνη έδωσε τον Αγγελόπουλο με πρόφαση την έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του και έπεσε όλη η Ελλάδα την φάει. Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος δυστυχώς. Ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Χανταμπάκης και αυτός της υπέδειξε ποιον να ψηφίσει. Ο Χανταμπάκης έχει κάνει κλίκα με Χούτο, Πασχάλη, Βαλαβάνη, Λάουρα ενώ στο πλευρό του μπορούν να ταχθούν ανά πάσα στιγμή Κοκκινάκης και Χρανιώτης. 7 φωνές στις 11 είναι πολλές και είναι ικανές για να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Πολύ σωστά λοιπόν ο Χανταμπάκης έδωσε σήμα να βγάλουν τον Σπαλιάρα και στη συνέχεια ο Στάθης ο αρχιτέκτονας με την άλλη την κλαψομούνε να δώσουν τον Αγγελόπουλο όπωσδήποτε και τον Μπο ή την Παπαδοπούλου. Ο Χρανιόλας όμως όπως σας είπα είναι ύπουλη μουσίτσα και ιδιαίτερα πονηρός και έδωσε την Πασχάλη για να την βγάλει λάδι. Αυτομάτως τα σχέδια του Χανταμπάκη χάλασαν, αλλά η βαλαβάνη δεν δίστασε να δώσει τον βενζινά από τη Σκιάθο παραμένοντας έτσι πιστή στο πλάνο του Σουν Τζου από τα Lidl. Ο Χανταμπάκης έχει μαζέψει κοντά του όλα τα άβουλα όντα και τα κάνει ότι θέλει. Χούτος, Πασχάλη, Λάουρα, Βαλαβάνη. Μιλάμε για τέρατα ευφυίας. Έτσι λοιπόν ο Χανταμπάκης έχοντας την δύναμη της πλειοψηφίας δρα ανενόχλητος.

image

Σίγουρη αποχώρηση της κακιασμένης υποκρίτριας που θέλει να λέγεται δασκάλα γιόγκα εκτός αν παιχτεί νοθεία. Ο Σπαλιάρας έχει μια καλή εικόνα στον κόσμο επειδή είναι αγαθός και ειλικρινής και σίγουρα θα τον ψήφισαν αρκετοί. Ο Αγγελόπουλος έχει τεράστια στήριξη από τον κόσμο και όλα τα ΜΜΕ και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Μιλάμε για τον κλασικό εγωπαθή νταή που νομίζει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό του.

agg

Έκπληξη προκάλεσε σε όλους μας το γεγονός ότι κατάφερε και ολοκλήρωσε 2 προτάσεις χωρίς συντακτικό λάθος μετά από ενάμιση μήνα. Πολύ καλός στα αγωνίσματα, αρέσει σε όλες τις γκόμενες λόγω εμφάνισης, αλλά μην τον θεοποιείτε. Δεν είναι τυχαίο που οι Μαχητές τον έδιωξαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και τον έστειλαν στους Διάσημους όπου οι εντάσεις θα ήταν θέμα χρόνου να δημιουργηθούν. Τα χειρότερα έρχονται για την αφρόκρεμα της ελληνικής σόουμπιζ.

17425826_754525274716010_5921235725752281901_n