Survivor 2017 Στοίχημα

Το επεισοδιάκι ξεκινάει και βλέπουμε τον Τσανγκ να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Κώστα τον πρώην μισθοφόρο και να του αναλύει τα έως τώρα δεδομένα στα αγωνίσματα με την βοήθεια στατιστικών υποδειγμάτων. Ο Κωστάκης μασούσε τα λόγια του καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει με σοβαρά επιχειρήματα την μπουγάτσα με τεριγιάκι. Τι καταλάβαμε από αυτήν την συζήτηση; Ότι ο Κινέζος από την Θεσσαλονίκη θα ψηφίσει Ελισάβετ και ο Έλλην από τη Σομαλία δεν θα ψηφίσει Ελισάβετ. Αξιοσημείωτα τα γεγονότα ότι έπειτα από έναν μήνα είδαμε χωρίς μπλούζα τον Πάνο σε κοντινό πλάνο, ότι η κατσαρόλα των Μαχητών ήταν για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρώμικη και ότι ο Ορέστης-Φαίδων έδειξε το ταλέντο του στις κατασκευές φτιάχνοντας μία αιώρα.

survivor-1-1303

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα που όλο το φιλοθεάμων κοινό περίμενε. Ήρθε η ώρα για τον πολυσυζητημένο τσακωμό Χανταμπάκη-Αγγελόπουλου και την ατάκα «Όταν σου μιλάω, θα με κοιτάς». Οι Διάσημοι έκαναν δημοψήφισμα για το αν θα φάνε και πόσο και εκεί υπήρχε διχογνωμία απόψεων. Το exit poll δεν άρεσε στον Χανταμπάκη κι άρχισε να παραπονιέται στα φιλαράκια του ενώ αργότερα ειρωνευόταν τον Αγγελόπουλο και το γεγονός ότι κάνει προσευχή όταν τρώει. Ο πρώην πανελίστας στην εκπομπή του Φώτη του Σεργουλόπουλου τα έβαλε με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν βενζινά στη Σκιάθο.

Ένας σελέμπριτι ειρωνεύτηκε ένα λαϊκό παιδί. Ο Αγγελόπουλος τα πήρε εις το κρανίον και ετοιμάστηκε για τσαμπουκά, καθώς μαγκιές στο λαϊκό παιδί δεν περνάνε κι έτσι άρπαξε την μπλούζα από το πρόσωπο του Χανταμπάκη. Άρχισε να τον λέει υποκριτή, διπρόσωπο, αντιπρόσωπο, ψεύτη, ελεεινό και λέρα. Και ξανά υποκριτή. Με απαράμιλλη ψυχραιμία και τιτάνια διπλωματία που θα ζήλευε και η Αννίτα Πάνια, παρενέβη ο Χούτος και τα πνεύματα ησύχασαν. Ο Χούτος έπαιξε το ρόλο του μεγάλου αδερφού του Χανταμπάκη όταν ο μικρός αδερφός έχει μπλεξίματα με τους συμμαθητές του. Ο Χανταμπάκης πήγε να μαζέψει ηλιακή ενέργεια και ο Αγγελόπουλος συνέχισε να τα χώνει στους άλλους σελέμπριτι και να λέει για τον χαρακτήρα του Χανταμπάκη. 1.20 απόδοση δίνει σε ξένες ιστοσελίδες στοιχημάτων να έχει παιχτεί ξύλο, προσωπικά δεν υιοθετώ. Φήμες θέλουν τον BO να έτρωγε το υπόλοιπο ρύζι την ώρα του τσακωμού όπου όλοι είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους αλλού.

unnamed

Στο αγώνισμα κρινόταν η ασυλία, οι Μαχητές κατάφεραν και έχασαν με 10-8 από 5-8. Κλασικό αγώνισμα και πάλι, όπου πρέπει να τρέξεις, να πέσεις μέσα στο νερό, να ανεβοκατέβεις κάτι σκαλιά και μετά να παίξεις μπασκετάκι. Ο BO πάλι δεν έπαιξε χωρίς λόγο, ενώ ο Σπαλιάρας αποδεικνύεται ότι είναι ο δημόσιος υπάλληλος του Survivor. Πήγε για τα λεφτά αλλά δεν κάνει τίποτα. Η Λάουρα η Νάργες επίσης δεν έπαιξε ενώ ήταν μια χαρά ενώ απουσία είχαν και οι Μαχητές καθώς δεν αγωνίστηκε ο Κύπριος ο Μάριος. Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν αγωνίζεται, φήμες λένε ότι είπε «Κάνων παρέαν την Λάουραν την κωλαρούν που κάνειν σόουν αλλά εν πολλάν καλήν παίκτριαν και την αγαπών την». Έχουν ανοίξει το rotation οι Διάσημοι, κοιτάνε κάθε αγώνισμα ξεχωριστά και έφτασαν αισίως στην 4η συνεχόμενη νίκη σε αγώνισμα ασυλίας.

rsz_unnamed_1

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας στην συνέχεια για τους Μαχητές. Αυτό το αγώνισμα μετά το τέλος του παιχνιδιού θα πάρει το όνομα “Ορέστης Τσανγκ” ως ο ελάχιστος φόρος τιμής προς το πρόσωπο του. Τιτάνια ψυχραιμία πραγματικά ο Τσανγκ, θυμίζει Προκόπη Παυλόπουλο στο επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλλη σε κάθε ατομική ασυλία. Δεν χάνει ποτέ το λαγωνικό από την Σανγκάη, ενώ με τόσα κολιέ ασυλίας που έχει μαζέψει όταν τελειώσει το παιχνίδι θα στήσει πάγκο στην Αριστοτέλους για να τα πουλάει. 3 λεπτά περίπου διήρκησε το χαμόγελο της Ελισάβετ της μικρής δίδυμης ώσπου αντιλήφθηκε ότι ο Τσανγκ κέρδισε την ασυλία και θα την βγάλει πάλι προτεινόμενη.

unnamed (1)

“Η Ειρήνη έπαιζε πολλά χρόνια handball το οποίο είναι πολύ αθλητικό άθλημα” είπε ο Τανιμανίδης χθες ενώ δεν σταμάτησε σε αυτό. Μετά στο συμβούλιο είπε “Η πρώτη ψήφος είναι για τον Πάνο, άρα ο Πάνος έχει μία ψήφο”. Διδακτορικό στα εφαρμοσμένα μαθηματικά έχει ο μπαγάσας; Harvard έχει τελειώσει;Yale; Oxford; Ποιός ξέρει;

Περνάμε στο συμβούλιο όπου οι Μαχητές πρέπει να ψηφίσουν για 4η συνεχόμενη φορά. Όλα κρίνονται από την ψήφο της Ελένης της ψηλής για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος. Η παντρεμένη γυμνάστρια δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ο Τσανγκ δεν την είχε ψηφίσει στο προηγούμενο συμβούλιο και ψήφισε τον Πάνο δείχνοντας ότι είναι ένα άβουλο ον χωρίς προσωπικότητα, φανερά επηρεασμένη από τις υπόλοιπες γυναίκες. Πρώτος υποψήφιος ο Πάνος λοιπόν με ψήφους 5-4 κατά του. Η κλίκα του μισθοφόρου συνέχισε στο ίδιο τροπάριο και ψήφισε πάλι τον Πάνο, ενώ άν δεν είχε την ασυλία ο Τσανγκ θα ψήφιζε τον Τσανγκ. Είναι αστείο το γεγονός να επικαλούνται αγωνιστικά κριτήρια για την ψήφο τους στον Πάνο, όταν η Ελισάβετ η Αϊνατζόγλου είναι φανερά η πιο αδύναμη αγωνιστικά και αυτό το υποδηλώνουν τα στατιστικά.

«Ράνος» έγραψε ο μισθοφόρος στο χαρτί. Ή έχει πάρει πρόσφατα το lowerκαι θέλει να κάνει επίδειξη ότι ξέρει αγγλικά ή προσπαθεί να μιμηθεί την Ελισάβετ με το αμίμητο “Γίλι”, ένα από τα δύο συμβαίνει. Η Ειρήνη η μελαχρινή, η Ελισάβετ η δίδυμη κι ο θηλυκός Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ με χαρακτηριστικά Λαμπριάκου και ύφος Woody Harrelson έμειναν πιστές στο πλάνο του Κώστα του μισθοφόρου και ψήφισαν κι αυτές Πάνο. Οι υπόλοιποι άντρες της παρέας ψήφισαν τον πιο αδύναμο κρίκο στα αγωνίσματα, την Ελισάβετ.

Τον λόγο πήρε η ατομική ασυλία προσωποποιημένη και ψήφισε την Ελισάβετ την Αϊνατζόγλου. Ναι, καλά διαβάσατε, την Ελισάβετ την Αϊνατζόγλου. BBC και CNN έβγαλαν έκτακτο δελτίο για να μεταδώσουν αυτήν την είδηση, πραγματικά αναπάντεχο γεγονός, δεν το περίμενε κανείς. 4η συνεχόμενη φορά υποψήφια η μικρή, ο πατέρας της φέρεται να έχει βάλει υποθήκη και σε κάτι κληματαριές στο χωριό για να την ψηφίζει. Σειρά του Μάριου του τρελού Κύπριου να ψηφίσει. Το γρήγορον χαλούμιν έπραξεν το αυτονόητον κι έδωσεν ψήφον στην Ελένην για καθαράν αγωνιστικάν κριτήριαν. Πάνος, Ελισάβετ και Ελένη είναι λοιπόν οι τρεις υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα.

rsz_unnamed_2