Στοίχημα Virtual Sports: Κανόνες, Αγορές και Αποδόσεις

Εδώ και πολύ καιρό όλο και περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος ασχολούνται φανατικά με τα Virtual Sports. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτών είναι πως είναι διαθέσιμα όλη τη μέρα, επτά μέρες την εβδομάδα, με την αδρεναλίνη των παικτών να …ξεχειλίζει!

Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως είναι λογικό έχουν “μυριστεί” την κατακόρυφη αύξηση της δημοτικότητας των Virtual Sports, έτσι κι αυτές από την πλευρά τους προσπαθούν να βελτιώνουν διαρκώς τα λογισμικά τους, ώστε οι υπηρεσίες τους να γίνονται ολοένα και καλύτερες.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως τα Virtual Sports μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια καζίνο παρά με το στοίχημα, μιας και τα αποτελέσματά τους έρχονται από την ίδια Γεννήτρια Τυχαίων αριθμών (RNG).

Οι αγορές στα Virtual Sports

Ανάλογα με το… εικονικό άθλημα στο οποίο θα αποφασίσετε να στοιχηματίσετε, θα συναντήσετε και διαφορετικές αγορές. 

Στο ποδόσφαιρο, μπορείτε να στοιχηματίσετε στη νικήτρια ομάδα, στο Under/Over, σε διπλές ευκαιρίες, στον ακριβή αριθμό τερμάτων και στο ακριβές σκορ, ενώ σε κάποιες ιστοσελίδες θα βρείτε και αγορές για ημίχρονο/τελικό. 

Όσον αφορά το μπάσκετ, θα βρείτε αγορές για το νικητή αγώνα, αγορές με χάντικαπ, Under/Over, όπως επίσης και εναλλακτικά χάντικαπ και εναλλακτικά όρια πόντων. 

Από εκεί και πέρα θα συναντήσετε Virtual Sports για τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, ακόμη και ποδηλασία. Φυσικά, ανάλογα το άθλημα οι προσφερόμενες αγορές διαφέρουν.

Αποδόσεις στα Virtual Sports

Πάμε τώρα να εξετάσουμε τις αποδόσεις που θα συναντήσετε παίζοντας Virtual Sports. Το καλό με τα εικονικά αθλήματα είναι πως επειδή τα αποτελέσματα προέρχονται από RNG και δεν κερδίζει πάντα ο… καλύτερος (φαβορί), οι αποδόσεις που θα συναντήσετε στις περισσότερες αγορές έχουν μεγάλη αξία. 

Για την ακρίβεια, οι λάτρεις των Virtual Sports αρέσκονται να “κυνηγούν” τα αουτσάιντερ, καθώς οι πιθανότητες του να επιβεβαιωθεί το σημείο τους δεν απέχει πολύ από τις πιθανότητες που θα είχαν αν είχαν επιλέξει κάποιο φαβορί. 

Που θα παίξετε στοίχημα Virtual Sports

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, η δημοτικότητα των Virtual Sports έχει εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια, επομένως όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριποιούνται στην Ελλάδα έχουν προσθέσει την ενότητα εικονικών αθλημάτων. 

Επομένως, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιον bookmaker που να παρέχει Virtual Sports, ωστόσο τα εικονικά αθλήματα δεν είναι το ίδιο σε όλες τις ιστοσελίδες. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την πλατφόρμα που θα ταιριάζει καλύτερα στα οπτικά γούστα και τις απαιτήσεις σας. 

Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777