Ποιοι bookmakers προσφέρουν virtual sports

Σε διαρκή άνοδο τον τελευταίο καιρό βρίσκονται τα Virtual sports. Είναι μία σχετικά νέα κατηγορία η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος και όλο και περισσότεροι μπουκ την προσφέρουν. Ο παίκτης βλέπει στην οθόνη ένα παιχνίδι με μη πραγματικούς παίκτες, άλογα ή σκυλιά και μέσω της γεννήτριας παραγωγής τυχαίων αριθμών (RNG δηλαδή Random Number Generator) βγαίνει ένα αποτέλεσμα. Πάνω σε αυτή τη γεννήτρια είναι χτισμένα τα διαδικτυακά καζίνο. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας παιχνιδιών μπαίνουν η χωρίς σταματημό δράση, η ταχύτητα του παιχνιδιού και η απουσία ανάγκης για γνώση και μελέτη ενός γεγονότος. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρει ο παίκτης είναι τις αποδόσεις, που φαίνονται στην οθόνη! Οι πιο δυνατές νόμιμες εταιρίες σε αυτόν τομέα είναι οι παρακάτω:

Bet365

Όταν ένας μπουκ λογίζεται ως ένας από τους κορυφαίους, τότε δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Κι ιδιαίτερα σε αυτά που είναι ανερχόμενα και κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών, όπως είναι τα virtual sports. Κάπως έτσι βρίσκουμε στην bet365 εικονικά σπορ σε 12 επιλογές. Υπάρχουν οι δημοφιλείς αγορές, όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις, αυτές που βρίσκετε και στους άλλους book, όπως ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, ποδηλασία, motor sports, trotting, speedway, αλλά και κάποιες καινοτόμες, όπως είναι το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, το krykiet και τα βελάκια (νταρτς).

Sportingbet

Αναμετρήσεις με πολλές επιλογές προσφέρει η Sportingbet. Έξι διαφορετικές επιλογές αγώνων, με ποδόσφαιρο, ποδηλασία, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, τένις και αγώνες μηχανοκίνητων. Φανερή είναι η απουσία του μπάσκετ, αλλά τα υπόλοιπα την καλύπτουν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ομάδες με το όνομά τους ή το όνομα πόλης, με τις αγορές να είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Η περιγραφή κάνει τα πάντα πολύ πιο ζωντανά και δίνει στους παίκτες μεγαλύτερη αίσθηση αληθοφάνειας.

Vistabet

Τα ασιατικά τραβούν το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό κομμάτι των Virtual Sports της Vistabet. Όπως και στην προηγούμενη εταιρία απουσιάζει το μπάσκετ, αλλά στα υπόλοιπα τα γραφικά και οι ήχοι κάνουν τους παίκτες να νομίζουν ότι βλέπουν έναν κανονικό αγώνα. Ή που να πλησιάζει στην πραγματικότητα.

Betshop

Με τη στήριξη της Leap και της 1X2gaming, οι υπηρεσίες της είναι υψηλότατου επιπέδου. Από την πρώτη είναι διαθέσιμες εννέα πληθωρικές επιλογές (Instant Football, Instant Ηοrses, Instant Velodrome, Instant Speedway, Instant Trotting, Instant Greyhounds, Virtual Racing, Virtual Football και Virtual Tennis) και άλλες τόσες από τη δεύτερη, μόνο ποδοσφαιρικές (Virtual Football Pro, Euros, World Cup, Europa League, Champions, Euro Legends, African Cup, Legends και Soccer).

Interwetten

Από τις δύο εταιρίες που παρέχουν τα παιχνίδια και στην Betshop προμηθεύεται τα Virtual Sports της και η Interwetten, οι επιλογές είναι όμως, είναι εμφανώς λιγότερες. Ποδόσφαιρο, τένις, αγώνες μηχανοκίνητων, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες είναι στο μενού της εταιρίας.

Stoiximan

Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που ξεχωρίζει στη stoiximan. Κι αυτό γιατί υπάρχει η περιγραφή του εξαιρετικού σε αυτόν τον τομέα Γιώργου Θαναηλάκη. Αυτή δίνει μεγαλύτερη ένταση στις αναμετρήσεις και ο παίκτης νιώθει μία εμπειρία κοντά στην πραγματικότητα. Επίσης, η ύπαρξη μπάσκετ είναι σημαντική, καθώς απουσιάζει από άλλες εταιρίες. Πέραν αυτών διαθέσιμα είναι όλα όσα έχουν και οι υπόλοιπες, δηλαδή τένις, ιπποδρομίες, ποδηλασία και αγώνες ταχύτητας.

Winmasters

Τέσσερις επιλογές έχει και η Winmasters, με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες. Στα δύο πρώτα μπορεί να λείπουν τα ονόματα των ομάδων, αλλά οι εμφανίσεις και τα υποκοριστικά δίνουν μία γεύση.

Betrebels

Πλήθος γεγονότων υπάρχει στην Betrebels. Ποδόσφαιρο (με συλλόγους και εθνικές), μπάσκετ, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, ποδηλασία, μηχανοκίνητος αθλητισμός. Οι πλατφόρμες για τα Virtuals έγιναν τρεις. Εκτός από την Betradar, προστέθηκε η LEAP και η Kiron.

Pamestoixima

Eίναι από τις αγαπημένες κατηγορίες στα επίγεια πρακτορεία, τώρα ήρθε και στα διαδίκτυο. Το εικονικό παιχνίδι, τα virtual sports παίζουν πολύ δυνατά στο pamestoixima.gr. Εδώ θα βρείτε τις τρεις πλέον κλασικές επιλογές. Μπορείτε να ποντάρετε σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις, με τη δράση να είναι αδιάκοπη και με υψηλό εικαστικό αποτέλεσμα.