Κορυφαία Virtual Sports στον Stoiximan!

H κορυφαία ελληνική στοιχηματική ιστοσελίδα, o Stoiximan προσφέρει σούπερ αγορές και αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα Virtual Sports! Εκεί που η δράση δεν σταματά ποτέ!

Στα Virtual Sports του Stoiximan ο επισκέπτης δεν πρόκειται να μείνει ανικανοποίητος, από άποψη επιλογών και αποδόσεων. Καθημερινά διεξάγονται εικονικοί αγώνες σε ποικιλία αθλημάτων και με ποικιλία αγορών. Συγκεκριμένα, το εγγεγραμμένο μέλος του Stoiximan έχει τη δυνατότητα να ποντάρει σε Virtual αγώνες για Μπάσκετ, Τένις, Κυνοδρομίες, Ιπποδρομίες, Speedway και Ποδηλασία.

Το παιχνίδι γίνεται σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον με live streaming σε πολύ όμορφα γραφικά και τα επίσημα σήματα των ομάδων, με τις οποίες έχει συνάψει χορηγικά προγράμματα ο Stoiximan, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο και έτσι η δράση δεν σταματά ποτέ, εν αντιθέσει με τα πραγματικά αθλητικά γεγονότα.

Virtuals Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο αποτελεί αναμφισβήτητα τον «βασιλιά» των σπορ και κατά συνέπεια του στοιχήματος. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα Virtual Sports, όπου η ποδοσφαιρική δράση είναι συναρπαστική και ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει σε ποικιλί αγορών. Αναλυτικά έχει τη δυνατότητα να ποντάρει στο Τελικό Αποτέλεσμα, σε Γκολ Over/Under, στο Ακριβές Σκορ, στα Συνολικά Γκολ (ακριβές αριθμό) και σε Διπλή Ευκαιρία.

Προφανώς στην ενότητα ποδόσφαιρο πρωταγωνιστεί η ελληνική Σούπερ Λιγκ με τα παιχνίδια να διεξάγονται με σταθερό ρυθμό και να υπάρχει ενημέρωση για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Τα πονταρίσματα σε κάθε Virtual αγώνα θα πρέπει να ολοκληρώνονται πριν την έναρξη του αγώνα.

Virtuals Μπάσκετ

Εξίσου συναρπαστική είναι η δράση και στα εικονικά παρκέ του Stoiximan. Ασταμάτητη η δράση και στην Virtual μπάσκετ ενότητα με τις στοιχηματικές αγορές να είναι πολλές και σε εξαιρετικές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, στους αγώνες προσομοίωσης μπάσκετ το εγγεγραμμένο μέλος έχει τη δυνατότητα να ποντάρει στο Νικητή Αγώνα (περιλαμβάνεται παράταση), σε Χάντικαπ (με παράταση), extra Χάντικαπ, στους Συνολικούς Πόντους, σε extra Συνολικούς Πόντους, σε Συνολικούς Πόντους Ομάδας (με extra επιλογές). Ξεχωρίζουν τα πολύ ρεαλιστικά γραφικά, ο παίκτης νιώθει σα να παρακολουθεί έναν πραγματικό αγώνα NBA!

Virtual Racing

Στις πιο εναλλακτικές ενότητες των Virtual Sports του Stoiximan ο επισκέπτης θα βρει συνεχόμενες κούρσες για κυνοδρομίες, ιπποδρομίες και ποδηλατοδρομίες.  Εκεί έχει τη δυνατότητα να ποντάρει στο νικητή της εκάστοτε κούρσας με τις αποδόσεις να είναι πολύ ελκυστικές και τα γραφικά των βίντεο ιδιαιτέρως ρεαλιστικά.

Το παιχνίδι στην Virtual Sports πλατφόρμα του Stoiximan δεν σταματά ποτέ και η δράση είναι συναρπαστική!

Επιπλέον, στα Virtuals Sports η κορυφαία ελληνική στοιχηματική πλατφόρμα διαθέτει ελκυστικές Προσφορές*, αλλά και Mission για να κάνει την εικονική εμπειρία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις