Πως παίζονται τα Virtual Sports

Υπάρχουν φορές που ψάχνεις να βρεις μία καλή απόδοση και δεν μπορείς, καθώς οι επιλογές είναι ελάχιστες; Ή άλλες που αναζητάς ένα παιχνίδι και δεν έχεις το χρόνο για να διαβάσεις τα τελευταία νέα, ούτως ώστε να δεις αν υπάρχει αξία στην προσφερόμενη απόδοση; Η λύση υπάρχει και λέγεται Virtual Sports. Αγώνες που μοιάζουν με πραγματικούς, έστω κι αν δεν είναι, και οι αποδόσεις τους είναι απολύτως δίκαιες. Όσο περισσότερες πιθανότητες έχει ένα σημείο να επιβεβαιωθεί, τόσο μικρότερες είναι οι αποδόσεις σε αυτό. Συνεπώς, η μελέτη δεν είναι προαπαιτούμενο. Η τύχη είναι αυτή που κινεί τα νήματα, μέσω της RNG. Η Random Number Generator ή στα ελληνικά, Γεννήτρια Παραγωγής Τυχαίων Αριθμών, εφαρμόζεται στα καζίνο και στα Virtual Sports και εγγυάται την αξιοπιστία των παιχνιδιών αυτών. Οπότε δεν πρέπει να υπάρχει ο παραμικρός φόβος, ο παραμικρός ενδοιασμός προκειμένου να τοποθετήσετε τα χρήματά σας σε αυτά.

Οι μπουκ που προσφέρουν Virtual Sports

Οκτώ είναι αυτοί που ξεχωρίζουν και είναι οι κάτωθι:

  • Η Stoiximan με μεγάλη ποικιλία και αληθοφάνεια. Ειδικά στο ποδόσφαιρο υπάρχει η γεμάτη ζωντάνια περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη.
  • Η Betshop με πληθώρα επιλογών. 18 διαθέσιμα αθλήματα από δύο εξαιρετικούς παρόχους, την Leap και την 1X2gaming.
  • Η Interwetten με ποδόσφαιρο, τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες και αγώνες μηχανοκίνητων.
  • Η Sportingbet με πολύ δυνατό ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και αγώνες ταχύτητας.
  • Η Vistabet με ασιατικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, όπως και η Sportingbet, ποδηλασία, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες και ράλι.
  • Η Winmasters, που ασπάζεται τη φράση «ουκ εν τω πολλώ το ευ».
  • Και η Betrebels με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες. Εκτός από την Betradar, προστέθηκε η LEAP και η Kiron.

Τα Virtual Sport και οι αγορές

Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω ο κάθε μπουκ έχει επιλέξει να έχει διαθέσιμα διαφορετικά αθλήματα. Άρα θα υπάρχουν και διαφορετικές αγορές.

Στο ποδόσφαιρο συναντάμε μεταξύ άλλων το Τελικό Αποτέλεσμα, το Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, τα Συνολικά Γκολ (είτε ομάδας, είτε αγώνα), το Over / Under, το Goal / No Goal και τα Ασιατικά Χάντικαπ.

Στο τένις βρίσκουμε το Νικητής Αγώνα, το Σύνολο Γκέιμς και το Σύνολο Σετ.

Στις Ιπποδρομίες, τις Κυνοδρομίες, την Ποδηλασία και τους αγώνες με μηχανές και αυτοκίνητα μπορεί να δει κανείς εκτός από το Νικητής αγώνα και διάφορες συνδυαστικές αγορές, όπως τα Each Way, Tricast και Forecast.

Τέλος, στο μπάσκετ, που είναι λιγότερο λαοφιλές σε επίπεδο Virtual Sports, είναι διαθέσιμα τα Τελικό Αποτέλεσμα, Σύνολο Πόντων (είτε ομάδας, είτε αγώνα), Πρώτη ομάδα σε ένα συγκεκριμένο νούμερο πόντων και αρκετά άλλα.

Το παιχνίδι

Αυτό είναι εξαιρετικά απλό. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε τον μπουκ που θέλετε να στοιχηματίσετε. Όταν γίνετε μέλη, μπορείτε να μεταφερθείτε στον ειδικό τομέα που ονομάζεται «Virtual Sports». Εκεί θα βρείτε το σπορ που σας ταιριάζει και εφόσον μπείτε στον αγώνα που θέλετε θα δείτε τις διαθέσιμες αγορές. Όλα είναι τόσο απλά, όσο το να στοιχηματίζετε σε κανονικούς αγώνες. Άλλωστε, τα πραγματικά σπορ έχουν περισσότερες αγορές και μπορούν πιο εύκολα να μπερδέψουν τον παίκτη.

Να θυμάστε πάντα, ότι μιλάμε για παιχνίδια τύχης, οπότε πρέπει να είστε φειδωλοί. Μην κάνετε απερισκεψίες, μην προσπαθείτε να κερδίσετε με τη μία μεγάλα ποσά. Πρωταρχικός σας σκοπός πρέπει να είναι η αποφυγή των σοβαρών ηττών.