Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (15/01) η 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζόν.

Βαλένθια – Εσπανιόλ (13:00): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Βαλένθια η οποία έχει πανηγυρίσει μία μόνο νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Ούτε η Εσπανιόλ βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και θα στηρίξουμε τις “νυχτερίδες”, οι οποίες… καίγονται για βαθμούς.

Προγνωστικό: 1 (1.97 @ Stoiximan)

Θέλτα – Αλαβές (17:15): Σε καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Η Θέλτα είναι άκρως αποτελεσματική στο γήπεδό της, ωστόσο η Αλαβές μακριά από την έδρα της έχει κάνει αρκετές “ζημιές” φέτος, παίρνοντας αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, σε Βαρκελώνη (Μπαρτσελόνα) και Μαδρίτη (Ατλέτικο). Αν αξίζει κάτι είναι η κόντρα στο φαβορί.

Προγνωστικό: Χ2 (2.17 @ Stoiximan)

Χιχόν – Έιμπαρ (19:30): “Καίγεται” για βαθμούς η Χιχόν, η οποία φιγουράρει εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Έιμπαρ δεν πρόκειται να χαριστεί, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της έχει μόλις μία νίκη φέτος. Θα πάμε με το κίνητρο.

Προγνωστικό: 1 (2.80 @ Stoiximan)

Γρανάδα – Οσασούνα (19:30): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στην προτελευταία Γρανάδα (9 βαθμοί) και την τελευταία Οσασούνα (8 β.). Δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει μακριά από το γήπεδό της η Οσασούνα, η Γρανάδα έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και λόγω έδρας.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45): Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Πέμπτη στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο και αναδείχθηκαν ισόπαλες (3-3). Η Σεβίλλη αν κερδίσει σήμερα μπαίνει για τα καλά στο “κόλπο” του τίτλου, αλλά η Ρεάλ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει να χάσει σε επίσημο ματς από τον Απρίλιο του 2016. Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.97 @ Stoiximan)