φρουρος προγνωστικα 010524

Καλό μήνα σε όλους με υγεία. Ο Απρίλιος μας αποχαιρέτησε με τις χθεσινές επιλογές να είναι άστοχες, στο σύνολό του όμως το πρόσημο ήταν θετικό για τα προγνωστικά στοιχήματος κλείνοντας στις +202,86 μονάδες.

Διόλου άσχημα μετά τον κακό, γδάρτη Μάρτη…

Καταντζάρο – Βενέτσια

Η Καταντζάρο σίγουρα στα play off με τον coach Βιβαρίνι να ψάχνει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, τη 2η θέση κυνηγά η Βενέτσια που δίνει απ’ ευθείας άνοδο. 4/6 αμφίσκορα για τους γηπεδούχους στα πιο πρόσφατα, τα τρία με συνοδεία over 2,5. Από 4/6 over 2,5 έρχεται η Βενέτσια, G/G +over 2,5 (1,91)

Φεραλπίσαλο – Μπρέσια

Ρέστα για τη Φεράλπι σε ότι αφορά τη σωτηρία η σημερινή αναμέτρηση, να βάλει τέλος στην επιθετική ανομβρία ψάχνει η Μπρέσια που δεν σκοράρει για τρεις σερί αγώνες. 1Χ+over 1,5 (1,95)

Κόμο – Τσιταντέλα

Νιώθει καυτή την ανάσα της Βενέτσια στην πλάτη της, με νίκη συνεχίζει στο +1 και στο προβάδισμα που κρατάει για την απ’ ευθείας άνοδο. 5 νίκες 1 ισοπαλία στα τελευταία, οι τέσσερις από αυτές με συνοδεία G/G. Αήττητο επτά παιχνιδιών για την Τσιταντέλα, τα έξι μάλιστα ισόπαλα. Βρίσκεται στο κατόπι των play off, το θέμα είναι να τα θέλει κιόλας. 1+over 1,5 (2,02) στη Winmasters

Ντόρτμουντ – Παρί Σ.Ζ

Για τη φάση των ομίλων στις δύο αναμετρήσεις είχαν 1-1 στη Γερμανία και 2-0 υπέρ της Παρί στη Γαλλία. Σε καλή κατάσταση αμφότερες, τα άκρα της Παρί έχουν το αβαντάζ στα μάτια μου απόψε, Μπαρκολά και Ντεμπελέ θα δημιουργήσουν πρόβλημα σε Ρίερσον και Μάατσεν αντίστοιχα.

Κρατάω ένα συνδυαστικό με σουτ στην εστία για Φίλκρουγκ και Ντεμπελέ (2,70),  combo με κάρτες Μάατσεν + Ρίερσον (17,00) κι ένα ζουμερό build: Φίλκρουγκ over 0,5 σουτ στο τέρμα, Ντεμπελέ over 0,5 σουτ στο τέρμα, G/G+από μια κάρτα οι δύο ομάδες φτάνοντας στο (4,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Pecorino’’

‘’Τσουλού’’

‘’Κάρτες’’

‘’Combo’’