χριστοφορακης προγνωστικα 2707

Όταν το φεγγάρι δεν είναι θετικό τότε αναγκαστικά πηγαίνεις σε μια “ολιγόλεπτη” παύση προκειμένου να μην πιέσεις καταστάσεις.

Αυτό έκανα την Κυριακή και άφησα κάποια καλά ομολογουμένως παιχνίδια να περάσουν ανεκμετάλλευτα στα προγνωστικά, για να επιστρέψω σήμερα με την σκανδιναβική μάχη.

Σε Σουηδία και Νορβηγία πέφτει η προσοχή μου. Ποντάρουμε είτε το πρώτο παιχνίδι σε μονό είτε αν θέλουμε χαμηλότερο ρίσκο και τις δύο αναμετρήσεις σε ένα δελτίο.

Κάλμαρ – Βάρναμο Προγνωστικά

Πρώτη στάση στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Τόσο η Κάλμαρ όσο και η Βάρναμο διατηρούνται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στις πρώτες αγωνιστικές και έχουν πάρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα.

Η Κάλμαρ πήγε στη διακοπή μετρώντας πέντε νίκες σε 10 ματς ενώ στο τελευταίο της ματς έμεινε στην ισοπαλία εκτός έδρας. Βρίσκει δίχτυα ακόμη και σε δυνατούς αντιπάλους του πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει τη δυναμική της. Η ομάδα του Ρίντστρεμ δεν βάζει σκοπιμότητα στο παιχνίδι της και αυτό οδηγεί σε αναμετρήσεις, οι οποίες έχουν γκολ από νωρίς.

Η Βάρναμο από την πλευρά της θα στηρίξει πολλά στον παράγοντα έδρα. Τα παιχνίδια της είναι πιο μαζεμένα σε ρυθμό, κάτι λογικό αφού είναι ομάδα χαμηλότερες δυναμικότητας από την Κάλμαρ και δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χτυπάει όλα τα ματς. Το να σκοράρει παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως δεν είναι και τόσο αφού μακριά από το γήπεδό της μόνο σε ένα παιχνίδι δεν επιβεβαίωσε το Goal/Goal.

Ασάνε – Σάντνες Προγνωστικά

Πάω και σε μια χαμηλότερη κατηγορία. Στην 2η της Νορβηγίας. Η Ασάνε υποδέχεται την Σάντνες και εδώ θα συμπεριλάβω το  Over 2,5 στις επιλογές μου. Η Ασάνε στο γήπεδό της αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Προέρχεται από αγωνιστική απραξία την εβδομάδα που πέρασε αφού δεν είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο ενώ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττήθηκε μακριά από το γήπεδό της με σκορ 2-1.

Δέχεται πολύ εύκολα το γκολ εντός έδρας, κατά μέσο όρο σχεδόν τρία και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να το διορθώσει. Η Σάντνες από την πλευρά της έδωσε ματς Κυπέλλου, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση και κατεβαίνει στην αναμέτρηση με καλή ψυχολογία. Μακριά από το γήπεδό της πετάει φωτιές. Παίζει στις αντεπιθέσεις και έχει ήδη πανηγυρίσει τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις. Τα σκορ εκτός έδρας είναι συνήθως κλειστά όμως με την Ασάνε να καίγεται για τη νίκη πιστεύω ότι το ματς θα ανοίξει από νωρίς.

Οι προτάσεις του Τόλη Χριστοφοράκη παίζουν και στη stoiximan gr

Προγνωστικά Στοιχήματος