Το Όσναπρουκ – Ρέγκενσμπρουκ στο Stoiximan με πλήθος επιλογών

Στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής στη 2. Bundesliga, η Όσναπρουκ φιλοξενεί τη Ρέγκενσμπρουκ (19:30) και το στοιχημαν την προσφέρει με πλήθος αγορών.

Επιστροφή στις νίκες για την Όσναπρουκ, μετά από δέκα αναμετρήσεις, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ντάνιελ Τιουνέ φιλοξενήθηκε από τη Γκόιτερ Φιρθ, της οποίας και επικράτησε με 0-2. Οι Μπλάχα (9′) και Σμιντ (58′) σημείωσαν τα τέρματα που της χάρισαν το “τρίποντο”. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και έξι αναμετρήσεις η Ρέγκενσμπουργκ, μετρώντας από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μερσάντ Σελιμπέγκοβιτς φιλοξένησε τη Νυρεμβέργη, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Οι Άλμπερς (44′) και Στόλτσε (48′) σημείωσαν τα τέρματα που της χάρισαν το “τρίποντο”. Σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5, στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις