stoiximan

Ντέρμπι που κρίνει τίτλο θα δοθεί σήμερα ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο “Ντραγκάο” και η Stoiximan έχει ετοιμάσει πληθώρα από αγορές και ειδικά στοιχήματα!

Τρομερή είναι η φετινή πορεία της Πόρτο στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει 16 σερί νίκες σε ισάριθμα τελευταία ματς. Η πιο πρόσφατη ήταν εκτός έδρας κόντρα στην Αρούκα με 0-2, στην οποία έφτασε με άνεση. Πολύ δυνατή είναι στο γήπεδό της, έχει 10 στις 10 νίκες φέτος. Είναι πρωτοπόρος και στο +6 από την αποψινή της αντίπαλο.

Από την άλλη, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται ανεβασμένη εσχάτως, καθώς μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες. Την περασμένη αγωνιστική, πήρε το τρίποντο με αντίπαλο τη Φαμαλικάο εντός έδρας (2-0) χωρίς να πατήσει “γκάζι”. Πρόσφατα κατέκτησε και το Λιγκ Καπ, κερδίζοντας 2-1 την Μπενφίκα στον τελικό.

Η Πόρτο είναι αυτή που προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί στην πλατφόρμα της Stoiximan. Όπως βλέπουμε, ο άσος πληρώνει 2.18, το “Χ” είναι στο 3.25 και το διπλό επίσης στο 3.25 .

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα