stoiximan

Η Όλντερσοτ υποδέχεται τη Ρέξαμ για την 9η αγωνιστική του αγγλικού Conference League και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Η Όλντερσοτ μετράει πλέον τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας κόντρα στην Μπαρνέτ (2-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από το 27΄ξαναχτυπώντας με δεύτερο τέρμα στο 86΄. Στο 56΄, με γκολ από τον Σιλά, η φιλοξενούμενη μείωσε την διαφορά. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς στο δεύτερο μέρος, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας 7 βαθμούς.

Ισόπαλη αναδείχτηκε η Ρέξαμ με την Τορκί, κατά την περασμένη αγωνιστική, κάνοντας το 1-1 εντός έδρας. Διεκδίκησε και πήρε πρώτη το προβάδισμα, με τον Λένον να σημειώνει γκολ στο 4΄και τους φιλοξενούμενους να απαντούν λίγο πριν την λήξη του αγώνα στο 84΄.  Δεν είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αδυνατώντας να περάσει στο αμυντικό τοίχος των αντιπάλων. Παραμένει στην 13 θέση με 17 βαθμούς συγκομιδή. Έρχεται από ήττα απέναντι από την Χάροουγκεϊτ (2-1) για το Κύπελλο Αγγλίας.

Βλέποντας τις αποδόσεις της stoiximan, πιο κοντά στην νίκη βρίσκεται η Ρέξαμ. Αναλυτικότερα, ο άσος εντοπίζεται στο 3.70, το ”Χ” στο 3.30, και το διπλό στο 2.02.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα