stoiximan

Το Μαυροβούνιο φιλοξενεί  την Ολλανδία για τα προκριματικά Μουντιάλ και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Το Μαυροβούνιο μετά από τη νίκη επί του Γιβραλτάρ (0-3 εκτός) επέστρεψε στις ήττες μακριά από το γήπεδό του με αντίπαλο τη Νορβηγία και σκορ 2-0 στα προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν κατάφερε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν σημείωσε ούτε μια τελική στην εστία. Δέχτηκε το πρώτο τέρμα στη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+6′) ήρθε και το δεύτερο. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου με 11 βαθμούς.

Σερί τεσσάρων νικών “τρέχει” η Ολλανδία στα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τελευταία αυτή κόντρα στο Γιβραλτάρ εντός έδρας με το ευρύ 6-0. Ο Φαν Ντάικ σκόραρε πρώτος στο 9′, με τον Ντεπάι να σκοράρει δύο φορές έπειτα, στο 21′ και τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεδίπλωσε και πάλι την ποιότητά της και βρήκαν δίχτυα ο Ντάμφρις, ο Νταντζούμα και ο Μάλεν. Είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου με 19 βαθμούς συγκομιδή.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της stoiximan, σαφές προβάδισμα νίκης έχει η Ολλανδία. Συγκεκριμένα, ο άσος βρίσκεται στο 11.57, η ισοπαλία στο 4.75, και το διπλό στο 1.27.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα