stoiximan

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

H Λίβερπουλ συνέχισε με το 2-3 εκτός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για τους ομίλους του Champions League. Για γερά νεύρα αποδείχτηκε ο αγώνας, με τις δύο ομάδες να έχουν φάσεις, γκολ, πέναλτι, αλλά και αποβολές. Οι ”ρεντς” πήραν γρήγορο προβάδισμα από το 8΄, με τον Σαλάχ να κάνει το 1-0, ενώ ξαναπέτυχε τέρμα με πέναλτι στο 78΄. Ο Κεϊτά, έφερε το 0-2 παραβιάζοντας την εστία των γηπεδούχων στο 13΄. Οι Ισπανοί μπόρεσαν να μειώσουν στο 20΄και 34΄με τον Γκριζμάν, που βγήκε με απευθείας κόκκινη στο 52΄, για σκληρό μαρκάρισμα στον Φιρμίνιο. Πρώτη παραμένει με 9 βαθμούς στον 2ο όμιλο, ερχόμενη από ισοπαλία με την Μπράιτον (2-2), στο πρωτάθλημα.

Το τρίποντο πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Μπέτις εντός έδρας, με 3-0 στην Λα Λίγκα. Νίκη μετά από περίπου μισό μήνα αποκόμισαν οι Μαδριλένοι, που ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους. Προηγήθηκαν στο 26΄με γκολ από τον Καράσκο, ενώ αύξησαν την διαφορά στο 2-0 από αυτογκόλ στο 63΄. Ο Φέλιξ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώνοντας το στο 80΄. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου, στους 4 πόντους, ίδιους με την Πόρτο.

Με γνώμονα τις αποδόσεις της stoiximan, πιο κοντά στην νίκη βρίσκεται η Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, ο άσος βρίσκεται στο 1.70, η ισοπαλία στο 3.65, και το διπλό στο 5.40.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα