stoiximan

Ντέρμπι θα δοθεί σήμερα στο Τορίνο και το “Αλιάντς” ανάμεσα στη Γιουβέντους και την ομώνυμη ομάδα για την 26η αγωνιστική της Σέριε Α. Η Stoiximan προσφέρει για το ματς πληθώρα από αγορές και ειδικά στοιχήματα!

Από ισοπαλία εκτός έδρας με την Αταλάντα έρχεται η Γιουβέντους για την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 1-1. Ο Ντανίλο στις καθυστερήσεις έφερε την ισοφάριση με κεφαλιά για την ομάδα του Αλέγκρι. Παραμένει αήττητη για 11 σερί παιχνίδι στη Σέριε Α με απολογισμό 7-4-0. Παρέμεινε στην 4η θέση της κατάταξης, στο -7 από τη Νάπολι.

Η Τορίνο έχασε πιο πρόσφατα από τη Βενέτσια εντός έδρας με 2-1 σε ματς για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή εκτός από την Ουντινέζε (2-0). Στον βαθμολογικό πίνακα είναι στη 10η θέση, 10 βαθμούς μακριά από την 6η που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με βάση τις αποδόσεις της Stoiximan, απόλυτο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Όπως παρατηρούμε, ο άσος εντοπίζεται στο 1.66, το “Χ” είναι στο 3.91 και το διπλό στο 7.01 .

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα