Σπουδαίο παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής (10/07) στην Τσάμπιονσιπ. Η Φούλαμ υποδέχεται την Κάρντιφ στο πλαίσιο της 43ης αγωνιστικής και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα αγορών.

Με νίκη σήμερα η Φούλαμ μπορεί να κλειδώσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στα πλέι οφ για την άνοδο. Μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, οι δύο τελευταίες ήρθαν χωρίς να δεχθεί γκολ, εντός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματική, έχοντας κερδίσει τα 13 από τα 21 ματς που έδωσε στο γήπεδό της φέτος. Η Κάρντιφ, από την πλευρά της, ηττήθηκε με 2-3 από την Μπλάκμπερν την προηγούμενη αγωνιστική και όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Βρίσκεται στην 6η θέση, με μόλις ένα βαθμό περισσότερο από την 7η Σουόνσι, ενώ άλλες δύο ομάδες, η Πρέστον και η Ντέρμπι, είναι στο -3.

Το παιχνίδι θα το βρείτε στον Stoiximan.gr με μεγάλη γκάμα από στοιχηματικές αγορές. Ανάμεσά τους, συνδυαστικά στοιχήματα, χάντικαπ, αλλά και επιλογές για σκόρερ, κόρνερ και κάρτες. Παράλληλα, θα προσφερθεί για live στοιχηματισμό, με δυνατότητα cash out*, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αγορές στο ίδιο δελτίο με το match combo*

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις