stoiximan

Με την αναμέτρηση του “Goodison Park” Έβερτον – Άρσεναλ ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στη Stoiximan μπορείτε να βρείτε πλήθος από αγορές και ειδικά στοιχήματα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς!

Σε ελεύθερη πτώση η Έβερτον, διασύρθηκε από τη Λίβερπουλ εντός έδρας με 4-1 στο ντέρμπι του “Μέρσεϊσαϊντ”, δίνοντας συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική της ήττα, συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. 

Υποδέχεται σήμερα την Άρσεναλ, με τους “κανονιέρηδες” να αναζητούν αντίδραση μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην 7η θέση η Άρσεναλ βρίσκεται στο +8 από τη σημερινή της αντίπαλο και έχει παρουσιάσει συνολικά καλύτερο πρόσωπο από τα “ζαχαρωτά”. 

Στη σημερινή αναμέτρηση, η Άρσεναλ προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί (στο 2.05 το διπλό, στο 3.91 ο άσσος), ενώ στις αγορές των γκολ το Under έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Over.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα