stoiximan

Η Βασιλεία υποδέχεται στο «St. Jakob-Park» τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League (21:00) και ο Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Το τέρμα του Αγιετί στην Τούμπα διατηρεί τη Βασιλεία μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, αφού της φτάνει πλέον μια νίκη με σκορ 1-0 για να προκριθεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν έπεισε με την εμφάνιση της στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ευελπιστεί να παρουσιαστεί καλύτερη μπροστά στο κοινό της. Η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία πάντως, δεν έφερε την πολυπόθητη νίκη κόντρα στην Ξαμάξ. Ο Αλεξάντρ Φράι στο ντεμπούτο του άλλαξε σύστημα (προτίμησε το 4-4-2) και πρόσωπα αλλά οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες με σκορ 1-1. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι παραμένουν εκτός οι τραυματίες Τσάκα, Κουζμάνοβιτς και Πέτρέτα, με τον Φράι να διατηρεί το 4-4-2 όπως και στον αγώνα με την Ξαμάξ.

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το 2-1 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο χρόνος και κυρίως ο τρόπος που δέχθηκε το γκολ από τους Ελβετούς, άφησε μια πικρία στην ομάδα. Με ένα σκορ όπως το 2-0 τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά απόψε. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμεινε στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του, ενώ σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε χθες ο Ρουμάνος τεχνικός, ο Ελ Καντουρί φαίνεται να κερδίζει μια θέση βασικού αντί του Λημνιού.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Αφορά μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Stoiximan.