stoiximan

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Η ΑΕΚ έφερε “Χ” με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2) εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μετά από ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων που προηγήθηκε η ”Ένωση” έφτασε στους 20 βαθμούς, στο -3 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. Βρήκε τα δίχτυα από το 13΄ με γκολ του Γκαρσία, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσια λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο (41΄). Στο 62΄οι αντίπαλοι σκόραραν για το 2-1 και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80΄με τον Αραούχο.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο Ολυμπιακός επικρατώντας επί του Ιωνικού, με 1-0 στο ”Γ. Καραϊσκάκης”. Με τον Μασούρα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 17΄οι ερυθρόλευκοι πήραν το τρίποντο και πλέον είναι στους 23 βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος. Παρόλο που δεν έφτασε στο μάξιμουμ της αγωνιστικής της απόδοσης, η ομάδα του Πειραιά πήρε αυτό που ήθελε, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Βλέποντας τις αποδόσεις της stoiximan, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να κερδίσει στο ματς. Πιο ειδικά, ο άσος βρίσκεται στο 3.05, το ”Χ” στο 3.20, και το διπλό στο 2.42.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα