στοιχημα νεα ειδησεις βαλκανια

Εξαιρετικά δημοφιλή είναι τα προγνωστικα στοιχηματος σε όλο τον πλανήτη. Και ειδικά στην περιοχή των Βαλκανίων, όπου παρατηρούνται κάποιες ιδιαίτερες στοιχηματικές συμπεριφορές, που θα αναλύσουμε παρακάτω.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, την αυξανόμενη δημοτικότητα των αθλημάτων στα ΜΜΕ και την εμφάνιση μιας κουλτούρας με επίκεντρο τον αθλητισμό στο ίντερνετ, έχουν προκύψει νέες ευκαιρίες για online παιχνίδι σε παγκόσμια κλίμακα. Tα Βαλκάνια δεν έμειναν ανεπηρέαστα.

Το αθλητικό στοίχημα έχει γίνει αγαπημένο χόμπι για πολλούς ανθρώπους. Παράλληλα με τους παίκτες και τις στοιχηματικές εταιρίες, και οι πάροχοι λογισμικού ανακάλυψαν την πλήρη δυναμική του στο διαδίκτυο.

Η τεχνολογία είναι ο κύριος μοχλός πίσω από την ανάπτυξη του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος. Οι άκρως αισιόδοξες προβλέψεις για την ανάπτυξη αυτού του κλάδου είναι ατελείωτες. 

Η έρευνα της εταιρείας Fair Market Insights (FMI) ανέφερε ότι η παγκόσμια αγορά αθλητικών στοιχημάτων θα αυξηθεί κατά 10,3% μεταξύ 2022 και 2032. Η εταιρεία προβλέπει ότι η αξία της αγοράς θα είναι 84,66 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022. Αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί κατά σχεδόν 300% στα επόμενα 10 χρόνια.

«Λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για ψηφιοποίηση και διείσδυση συνδεδεμένων συσκευών, η αγορά αθλητικών στοιχημάτων θα σημειώσει σημαντική ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης», έγραψε η εταιρεία ανάλυσης Fact.MR για τα αποτελέσματα. «Η συνολική ζήτηση για αθλητικά στοιχήματα αναμένεται να αυξηθεί με CAGR 10,3% μεταξύ 2022 και 2032, συνολικά περίπου 225,65 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2032».

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τι δείχνουν τα νούμερα

Ας δούμε τους αριθμούς και πώς έχει αναπτυχθεί η σχέση μεταξύ καταστημάτων λιανικής και διαδικτυακών καναλιών στην περιοχή των Βαλκανίων. Το ζωντανό στοίχημα ολοένα ανεβαίνει, αλλά τα Βαλκάνια έχουν τους δικούς τους κανόνες.

Αυτό δείχνουν τα νούμερα που μοιράστηκε η NSoft, η οποία διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία ως πάροχος λογισμικού για αθλητικό στοίχημα και τυχερά παιχνίδια. Μάλιστα, συνηθίζει να κάνει είσοδο σε νέες και ρυθμιζόμενες αγορές παγκοσμίως. 

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα που έχει το στοίχημα στο ίντερνετ, το Live Betting έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Οι περισσότεροι παίκτες βρίσκουν τα ζωντανά στοιχήματα πολύ πιο ελκυστικά και συναρπαστικά. Ενώ τους επιτρέπουν να λάβουν και άμεσα κέρδη.

Ακολουθούν ενδιαφέρουσες και χαρακτηριστικές πληροφορίες για έναν από τους πελάτες της NSoft από τα Βαλκάνια. Τα στατιστικά είναι από το διαδικτυακό κανάλι διανομής.

Φύλα: 16% γυναίκες και 84% άνδρες.

Ηλικία: Το 67% είναι παίκτες κάτω των 35 ετών.

Η τριμηνιαία διανομή για όλα τα προϊόντα δείχνει ότι το επίγειο στοίχημα εξακολουθεί να έχει ισχυρή παρουσία, αν κοιτάξει κανείς το συνολικό χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών και το sportsbook.  Αν λάβει υπόψιν μόνο το sportsbook, τα νούμερα είναι πολύ διαφορετικά.

Ειδικά για το sportsbook, οι αντίστοιχοι αριθμοί δείχνουν την άνοδο του διαδικτυακού καναλιού κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19. Από 32% το πρώτο τρίμηνο σε 55% το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Οι πρόσφατοι αριθμοί δείχνουν ίσο ποσοστό 50% έναντι 50%.

Για τα ζωντανά στοιχήματα, και πάλι υπήρξε αύξηση κατά την πανδημία του κορωνοϊού. Από 33% το πρώτο τρίμηνο σε 60% το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Οι πρόσφατοι αριθμοί δείχνουν ίση αναλογία διαδικτυακών και λιανικών καναλιών, 49% έναντι 51% το τέταρτο τρίμηνο.

Μείνε συντονισμένος στο Bethome.gr! Εδώ βρίσκεις οτιδήποτε θέλεις για παμε στοιχημα

Τα Βαλκάνια έχουν τη δική τους ταυτότητα

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το διαδικτυακό στοίχημα αναπτύσσεται ραγδαία παγκοσμίως και κυριαρχεί στην αγορά. Είναι πιο βολικό και πιο εύκολο να παρακολουθείτε τα στοιχήματά σας στον διαδικτυακό λογαριασμό ή την εφαρμογή σας, αντί να μπλέκετε με πολλά δελτία στοιχήματος. 

Η περιοχή των Βαλκανίων είχε πάντα τη δική της ταυτότητα, με ορισμένες ιδιαιτερότητες που επηρέασαν την ανάπτυξή της. Επομένως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τα Βαλκάνια έχουν τους δικούς τους κανόνες και τάσεις ανάπτυξης. 

Τα… πατροπαράδοτα επίγεια πρακτορεία στοιχημάτων είναι ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παικτών από τα Βαλκάνια. Ωστόσο, οι αναφορές και τα στατιστικά δείχνουν ότι το διαδικτυακό στοίχημα έχει σταθερή ανάπτυξη και η δημοτικότητά του αυξάνεται συνεχώς.


👉 Στο Bethome.gr μαθαίνεις τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες ΠΡΙΝ κάνεις εγγραφή:

◾️ Stoiximan
◾️ Bwin
◾️ Betsson
◾️ Netbet
◾️ Bet365
◾️ Fonbet
◾️ Betshop
◾️ Interwetten
◾️ Winmasters
◾️ Pamestoixima.gr
◾️ Sportingbet
◾️ Vistabet