Το Cash Out* είναι μία επιλογή που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, δίνοντας τη δυνατότητα στον παίκτη να «κλείσει» ή, διαφορετικά, να διευθετήσει ένα στοίχημα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας στον οποίο έχει στοιχηματίσει.

Με τον τρόπο αυτό, ο παίκτης του στοιχήματος έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης να αποσύρει, ουσιαστικά, το στοίχημά του, με την εταιρία να του προσφέρει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, προκειμένου να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια. Με το Cash Out* ο παίκτης έχει την ευκαιρία είτε να αποκομίσει κέρδος, σε περίπτωση για παράδειγμα που η ομάδα στην οποία πόνταρε προηγηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είτε να περιορίσει τις ζημιές του, παίρνοντας πίσω ένα ποσοστό από το κεφάλαιο που πόνταρε αρχικά.

-Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Stoiximan

Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει στοιχηματίσει 10 ευρώ στη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ σε απόδοση 2.00 και η Λίβερπουλ προηγηθεί, τότε η εταιρία θα προσφέρει 14 ευρώ στον παίκτη για να διευθετήσει το στοίχημά του με κέρδος 4 ευρώ, αν δε θέλει να περιμένει έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Παράλληλα, αν το παιχνίδι στο 80’ είναι ισόπαλο, ο παίκτης μπορεί να αποσύρει το ποντάρισμα και να λάβει πίσω ένα ποσό, αρκετά μικρότερο, βέβαια, από τα 10€. Σε αυτή την περίπτωση, δε θα είμαι κερδισμένος, αλλά, τουλάχιστον θα έχει πάρει πίσω ένα μέρος των χρημάτων του.

Με άλλα λόγια, το Cash Out* δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη του στοιχήματος να έχει τον πλήρη έλεγχο του πονταρίσματός του και αν το χρησιμοποιήσει σωστά, μπορεί είτε να περιορίσει τις ενδεχόμενες απώλειες που είναι πιθανόν να προκύψουν, είτε να έχει θετικό ισοζύγιο.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις