Στοίχημα Masterchef: Τι νούμερα τηλεθέασης θα κάνει;

Το Master Chef πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια του ελληνικού κοινού. Μπορεί να προβάλλεται φέτος για τέταρτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, το κοινό ωστόσο δεν σταματά να στηρίζει το ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει φέρει και φέτος στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων και ο Stoiximan έχει ετοιμάσει για αυτό ενδιαφέρουσες αγορές.

Η “συνταγή” της επιτυχίας του δεν είναι μυστική. Τρεις κριτές με διαφορετικές προσωπικότητες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ένα σπίτι με εντάσεις και ίντριγκα στο οποίο συμβιώνουν οι παίκτες και φυσικά μάγειρες που θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο του “Master Chef”.

Η δημοτικότητα του συγκεκριμένου ριάλιτι σπάει τα κοντέρ και εξαφανίζει όποιο πρόγραμμα βρεθεί απέναντί του. Έχει κερδίσει το νέο κοινό, ενώ γοητεύει ακόμη και την τρίτη ηλικία. Πέρα λοιπόν από τις αγορές που έχουν ανοίξει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το φαβορί του συγκεκριμένου ριάλιτι, υπάρχουν και άλλες αγορές σε καθημερινή βάση. Χαρακτηριστικό είναι πως κάποιος μπορεί να εντοπίσει στοιχήματα για το ποσοστό συνολικής τηλεθέασης των επεισοδίων της Τρίτης (24/03) αλλά και της Τετάρτης (25/03). Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν αγορές του Over 33.5% και του Under 33,5% για το επεισόδιο της Τρίτης (24/03), ενώ για το αντίστοιχο της Τετάρτης υπάρχουν αυτές του Over 32.6% αλλά και του Under 32.6%.

Αναμφίβολα το ριάλιτι μαγειρικής σαρώνει και έχει διατηρήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα όλα τα επεισόδια που έχουν προβληθεί από το ξεκίνημα της προβολής του. Ο κόσμος είναι αυτός που διαμορφώνει τα νούμερα και επιλέγει αν το τηλεοπτικό προϊόν που του προσφέρουν του αρκεί. Στην περίπτωση του “Master Chef” το ριάλιτι φαίνεται πως ικανοποιεί και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του κόσμου, για αυτό και… ανέβηκε στο τηλεοπτικό βάθρο.