Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Εμβόλιμη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει η τρέχουσα εβδομάδα για την Α’ Ολλανδίας, με την 32η αγωνιστική να συνεχίζεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις.

Τσβόλε – Ναϊμέγκεν (20/04, 19:30): Σούπερ κρίσιμο το σημερινό ματς για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες δίνουν μάχη για την παρουσία τους στα πλέι οφ. Έχει το προβάδισμα εντός έδρας η Τσβόλε, εκεί κέρδισε τα 6/7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα συνδυάστηκαν από G/G! Στον αντίποδα, η Ναϊμέγκεν είναι ποιοτική, αλλά εκτός έδρας χάνει αρκετή απ’ τη δύναμη της.

Προγνωστικό: Άσσος και G/G  (3.65 @Stoiximan)

Ουτρέχτη – Ντε Γκράαφστσαπ (20/04, 19:30): Μια καλή ευκαιρία για να πάρει ένα πολύτιμο αποτέλεσμα έχει σήμερα η Ντε Γκράαφστσαπ. Αντιμετωπίζει την Ουτρέχτη, που ναι μεν προέρχεται από σειρά θετικών αποτελεσμάτων και βρίσκεται στην 5η θέση, ωστόσο είναι βέβαιο ότι σήμερα θα προφυλάξει κάποιους εκ των βασικών παικτών ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Κυριακής με τη Φέγενορντ, δηλαδή το ματς της χρονιάς.

Προγνωστικό: X2 (2.60 @Goalbet)

Χέρακλες – Φέγενορντ (20/04, 20:45): Σε καλό «φεγγάρι» η Χέρακλες, «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, προέρχεται απ’ το εκτός έδρας ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Φίτεσε. Είναι στην έκτη θέση με 49 πόντους, θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα σήμερα προς την εξασφάλιση της παρουσίας στα πλέι οφ. Σε φοβερό μομέντουμ και η Φέγενορντ, είναι αήττητη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (6-2-0), ωστόσο στο μυαλό της θα είναι σίγουρα και ο τελικός Κυπέλλου της Κυριακής με την Ουτρέχτη. Έχει ευκαιρία η Χέρακλες για να πάρει το ματς.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.65 @Betshop)

Τβέντε – Εξέλσιορ (20/04, 21:45): «Κλείδωσε» την αποφυγή των μπαράζ η Τβέντε, που εξασφάλισε την παραμονή και πλέον είναι αδιάφορη στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Στον αντίποδα, η Εξέλσιορ «καίγεται» για αποτέλεσμα, θα ήταν ιδανικό αν κερδίσει σήμερα, προκειμένου να απομακρυνθεί απ’ την 16η θέση. Θα πάμε με το κίνητρο, αν και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης εκτός έδρας.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.80 @Magicbet)

Χέρενφεν – Άγιαξ (20/04, 21:45): Δεν έχει περιθώρια για μη νίκη σήμερα ο Άγιαξ, που θέλει και χρειάζεται οπωσδήποτε το «τρίποντο» μετά την γκέλα με την Ουτρέχτη (2-2), όπου πήρε την ισοπαλία με ανύπαρκτο πέναλτι στο 89’. Στον αντίποδα, η Χέρενφεν έμεινε στο -5 απ’ τα πλέι οφ, τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον. Να σημειωθεί ότι ο Άγιαξ μετράει 10 νίκες στα τελευταία 13 ματς ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στη Χέρενφεν.

Προγνωστικό: Διπλό (1.75 @Interwetten)