Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Εμβόλιμη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει η τρέχουσα εβδομάδα για την Α’ Ολλανδίας, με την 32η αγωνιστική να ξεκινά σήμερα με δύο αναμετρήσεις.

Γκρόνινγκεν – Ρόντα (19/04, 19:30): Πολύ «ανοιχτή» αναμέτρηση στο «Euroborg», με την ανεβασμένη Γκρόνινγκεν να υποδέχεται τη Ρόντα, που «καίγεται» για τους πόντους. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-0), σημείωσαν δύο νίκες, προέρχονται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τη φορμαρισμένη Φέγενορντ. Θεωρητικά, κυνηγούν ακόμη τα πλέι οφ, απ’ όπου όμως απέχουν 5 πόντους και δύσκολα θα τα καταφέρουν. Την ίδια ώρα, η Ρόντα απέχει έξι πόντους απ’ τη ζώνη των μπαράζ, προέρχεται από 5/6 ήττες, η ισοπαλία δε θα της… κακοπέσει.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.60 @Stoiximan)

Αϊντχόφεν – Φίτεσε (19/04, 21:45): Ευνοημένη απ’ την γκέλα του Άγιαξ η Αϊντχόφεν, τον «έπιασε» στους 76 πόντους, αλλά παραμένει δεύτερη λόγω της χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Προφανώς και πρέπει να κερδίσει και σήμερα τη Φίτεσε, θα είναι έκπληξη αν δεν το κάνει, το πιθανότερο μάλλον και σχετικά εύκολα. Ομάδα που σκοράρει η Φίτεσε, εντός και εκτός έδρας, είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί διότι θέλει πόντο ή πόντους, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη των πλέι οφ.

Προγνωστικό: G/G & Οver 2.5 (1.83 @Goalbet)