Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της εμβόλιμης 30ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Μπιλμπάο – Εσπανιόλ (05/04, 20:30): Στην πράξη επιβεβαίωσε η Μπιλμπάο τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ουραγό Οσασούνα, με το νικηφόρο 1-2 να αποτελεί την τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Η Εσπανιόλ επικράτησε με 2-1 της Μπέτις, όμως μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες οκτώ εξόδους πρωταθλήματος (1-3-4). Η Μπιλμπάο θέλει να διατηρηθεί “ζωντανή” στη μάχη πλασαρίσματος στην πρώτη εξάδα (που εξασφαλίζει σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο) και μία σημερινή νίκη θα “κόψει τις ορέξεις” της αντιπάλου της για Ευρώπη. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.62 @ Stoiximan)

Μπέτις – Βιγιαρεάλ (05/04, 22:30): Δεν τα κατάφερε η Μπέτις την περασμένη Παρασκευή, έφυγε ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Εσπανιόλ. Η Βιγιαρεάλ υπέστη την εντός έδρας ήττα από την Έιμπαρ με 2-3, έχοντας τεράστια παράπονα από τη διαιτησία. Το ματς φαντάζει αμφίρροπο κι έτσι θα πάμε με το No Goal, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 7/9 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος της Βιγιαρεάλ.

Προγνωστικό: No Goal (1.91 @ Stoiximan)

Ατλέτικο – Σοσιεδάδ (05/04, 22:30): Στην 3η θέση του πίνακα “σκαρφάλωσε” η Ατλέτικο (ισοβαθμεί με πλεονέκτημα με τη Σεβίλλη), καθώς το δικό της 0-2 επί της Μάλαγα συνοδεύθηκε με την εντός έδρας γκέλα των Σεβιγιάνων (0-0 με Χιχόν). Η Σοσιεδάδ “κόλλησε” στο ισόπαλο 1-1 με τη Λεγκανές. Αποδοτικοί εντός έδρας οι “ροχιμπλάνκος”, έχουν σκοράρει από τρία γκολ στα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος μέσα στο “Καλδερόν”. Η Σοσιεδάδ είναι ικανή να συμβάλλει κι αυτή στο υψηλό σκορ κι έτσι θα πάμε με το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες