Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα, με πέντε συναντήσεις, η 5η αγωνιστική για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Την παράσταση κλέβει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ (21/09, 21:00): Πέτυχε αυτό που ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης στην κυριακάτικη εκτός έδρας μάχη με την Εσπανιόλ, με το νικηφόρο 0-2 να επεκτείνει το φετινό νικηφόρο σερί της και να την κρατάει στην κορυφή του πίνακα. Τον καλό της εαυτό φαίνεται ότι έχει βρει και η Βιγιαρεάλ, με το νικηφόρο 2-1 επί της Σοσιεδάδ να αποτελεί το τρίτο διαδοχικό της τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις. Βλέπουμε αρκετά γκολ στο “Μπερναμπέου”.

Προγνωστικό: 4-6 γκολ (2.38 @ Stoiximan)

Θέλτα – Χιχόν (21/09, 21:00): Διευρύνεται ο προβληματισμός για τη φετινή Θέλτα, η οποία δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την παρθενική νίκη της στην έδρα της αδύναμης Οσασούνα. Το στείρο 0-0 πήρε τη σκυτάλη από τρεις σερί ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ η Χιχόν, από την πλευρά της, υποτάχθηκε… άνευ όρων στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Βιθέντε Καλδερόν” (ήττα με 5-0). Θα ρισκάρουμε με τον Άσσο, καθώς η Θέλτα δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω γκέλες.

Προγνωστικό: 1 (1.58 @ Goalbet)

Σοσιεδάδ – Λας Πάλμας (21/09, 23:00): Σίγουρα η Λας Πάλμας έρχεται με καλύτερο μομέντουμ στο σημερινό ματς. Το νικηφόρο 1-0 του Σαββάτου επί της Μάλαγα αποτέλεσε το τρίτο τρίποντο των νησιωτών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με την ομάδα του Σετιέν να “στέλνει μηνύματα” για πολύ καλά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Μία από τα… ίδια η Σοσιεδάδ μέχρι στιγμής, “τρέχει” σερί 1-1-2 και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ με 2-1. Βλέπουμε αμφίσκορο στο “Ανοέτα”.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Betshop)

Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (21/09, 23:00): Μπορεί η Γρανάδα να αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως το παρήγορο για την ομάδα του Πάκο Χέμεθ είναι ότι έχει σκοράρει και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Στάθηκε αρκετά άτυχη στο ματς της περασμένης Παρασκευής με την Μπέτις, καθώς θα μπορούσε να προστατεύσει το υπέρ της 0-2 (2-2 το τελικό σκορ). Η Αθλέτικ Μπιλμπάο διπλασίασε τις νίκες πρωταθλήματος με το 2-1 επί της Βαλένθια και καλείται σήμερα να βελτιώσει τις εκτός έδρας επιδόσεις της. Πιθανό το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Magicbet)

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (21/09, 23:00): Ιδού το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Η γηπεδούχος Μπαρτσελόνα “έδειξε τα δόντια” της μετά το εντός έδρας “χαστούκι” από την Αλαβές, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακές νίκες επί των Σέλτικ (7-0) και Λεγκανές (1-5). Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, έρχεται από τριάδα νικών για όλες τις διοργανώσεις (το Σάββατο επικράτησε με 5-0 της Χιχόν), ενώ παράλληλα έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Σημειώστε ότι ο Σιμεόνε τα… βρίσκει σκούρα κόντρα στους “μπλαουγκράνα”. Θα πάμε το αμφίσκορο στο ντέρμπι.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)