Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Συνεχίζεται, με τις πέντε σημερινές αναμετρήσεις, η εμβόλιμη 30η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ξεχωρίζει η κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (05/04, 20:30): Παρά την απουσία του Μέσι, η Μπαρτσελόνα έφυγε με το εμφατικό 1-4 από την έδρα της Γρανάδας, διπλασιάζοντας τις νίκες της (είχε κερδίσει με 4-2 τη Βαλένθια πριν τη διακοπή). “Καίγεται” για το τρίποντο, όπως φυσικά και η Σεβίλλη (την “έριξε” η Ατλέτικο από την 3η θέση). Οι “μπλαουγκράνα” σκοράρουν πολλά γκολ μέσα στο “Καμπ Νου”, ενώ και οι μεταξύ τους κόντρες στη Βαρκελώνη συνδυάζονται με υψηλό σκορ. Επιλέγουμε το Over 3.5.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.57 @ Stoiximan)

Αλαβές – Οσασούνα (05/04, 21:30): Χωρίς κανένα άγχος η Αλαβές (έχει εξασφαλισμένη την παραμονή), έρχεται από το ατυχές 3-0 του “Μπερναμπέου”, ποή πήρε τη σκυτάλη από τις νίκες επί των Μάλαγα (1-2) και Σοσιεδάδ (1-0). Η Οσασούνα ηττήθηκε με 1-2 από την Μπιλμπάο και ουσιαστικά έχει ήδη “χαιρετίσει” την κατηγορία. Κάκιστη η άμυνα των φιλοξενούμενων, θα δώσει τη δυνατότητα στην Αλαβές να σκοράρει πάνω από ένα γκολ.

Προγνωστικό: Αλαβές Over 1.5 (1.60 @ Stoiximan)

Χιχόν – Μάλαγα (05/04, 21:30): Μεγάλη “μάχη” στο “Μολινόν” με φόντο την παραμονή. Εντός της “επικίνδυνης ζώνης” βρίσκεται η Χιχόν, όμως παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (1-2-0) κι έχει διαφορά μόλις πέντε βαθμών από το σημερινή αντίπαλο. Η Μάλαγα πάει να “βγάλει τα μάτια” της με το σερί 0-1-5 των τελευταίων έξι αγωνιστικών, στις οποίες σκόραρε μόλις δύο γκολ. Ματς σκοπιμότητας, θα πάμε με το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Γρανάδα (05/04, 21:30): Δεν τα κατάφερε η Λα Κορούνια στο “Μεστάγια”, έφυγε ηττημένη με 3-0 από τη Βαλένθια. Ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” την παραμονή, οπότε το σημερινό ματς είναι must win. Προτελευταία στον πίνακα η Γρανάδα (στο -8 από τη γραμμή σωτηρίας), έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και “καταρρέει” εκτός έδρας. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.62 @ Stoiximan)

Λεγκανές – Ρεάλ Μαδρίτης (05/04, 22:30): Μίνι μαδριλένικο ντέρμπι στο “Μπουτάρκε”, με τη Λεγκανές να έρχεται από τον παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Σοσιεδάδ (1-1), να παραμένει αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0) και να έχει απομακρυνθεί στο +5 από την “επικίνδυνη ζώνη”. Η Ρεάλ διατηρήθηκε στην κορυφή του πίνακα με το νικηφόρο 3-0 επί της Αλαβές, όμως συνεχίζει να νιώθει “καυτή” την ανάσα της Μπαρτσελόνα. Λογικά οι γηπεδούχοι θα προσέξουν πρώτιστα την άμυνά τους, οπότε επιλέγουμε συνδυασμό Διπλού με Under 3.5.

Προγνωστικό: 2 & Under 3.5 (2.20 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες