Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται αμείωτη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και οι αναμετρήσεις των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης πρωταγωνιστούν στο σημερινό μενού της 36ης αγωνιστικής.

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης (30/04, 17:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς του “Ανοέτα”, με τη Σοσιεδάδ να έχει κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή και να μη στοχεύει πλέον σε… τίποτα. Αντίθετα, η Ρεάλ Μαδρίτης με σημερινό διπλό προσπερνά, έστω και προσωρινά, τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο και τους μεταφέρει την πίεση στη μάχη του τίτλου. Μόλις μία νίκη για τους Βάσκους στα πέντε τελευταία εντός (1-2-2, το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα), από εννιά σερί νίκες έρχονται στο πρωτάθλημα οι Μαδριλένοι. Βλέπουμε νίκη της “βασίλισσας” σε συνδυασμό με Over.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (2.25 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιεκάνο (30/04, 19:15): Δεν τίθεται ζήτημα ότι η Ατλέτικο αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τη συμπολίτισσα Βαγιεκάνο. Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται χωρίς σταματημό, ενώ η παράδοση είναι ξεκάθαρα με το μέρος της. Παράλληλα, έχει επικρατήσει στα 9/10 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Βαγιεκάνο, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-3) και παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πάντως, έχει σκοράρει στις 11/12 τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος. Άσσος με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 @ G/G (2.75 @ Goalbet)

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (30/04, 21:30): Από πέντε σερί νίκες επί της Μπέτις προέρχεται η Μπαρτσελόνα, είναι αήττητη στα εννιά τελευταία μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος (7-2-0). Σημειώστε, επίσης, ότι οι 8/10 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις για την Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουν συνδυαστεί με το G/G και το Over 3,5. Για να έρθουμε στο παρόν, οι “μπέτικος” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη (2-0), αλλά έχουν κερδίσει με σκορ 1-0 τα δύο τελευταία εντός. Η Μπάρτσα προέρχεται από τις εντυπωσιακές νίκες επί των Λα Κορούνια (0-8) και Χιχόν (6-0) και θέλει… μόνο νίκη για να παραμείνει σίγουρα στην κορυφή του πίνακα.

Προγνωστικό: 2 & G/G (2.10 @ Betshop)

Γρανάδα – Λας Πάλμας (30/04, 23:05): Ακόμα μία αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος Γρανάδα με νίκη παραμένει σίγουρα εκτός της επικίνδυνης ζώνης, η φιλοξενούμενη Λας Πάλμας είναι… άνετη στη μέση του πίνακα με 43 βαθμούς. Οι Ανδαλουσιάνοι έρχονται από το ατυχές 2-1 του “Μπαλαΐδος”, αλλά παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία εντός (2-3-0). Οι νησιώτες φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την Εσπανιόλ (4-0) και “τρέχουν” σερί 4-1-1 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Πολλές πιθανότητες συναντά το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Magicbet)