Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ξεχωρίζει η μάχη της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Θέλτα.

Οσασούνα – Σοσιεδάδ (27/08, 19:15): Μάχη του ισπανικού Βορρά στην Παμπλόνα, με την Οσασούνα να δείχνει στην πρεμιέρα το… γνωστό πείσμα της, συνδυάζοντας την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία με την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Μάλαγα (1-1). Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από μία Ρεάλ Μαδρίτης με πολλές απουσίες. Βλέπουμε ένα σφιχτό ματς στο “Σαντάρ”.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Βαλένθια (27/08, 19:15): Αρνητικό το “ποδαρικό” για αμφότερες τις αντιπάλους στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Έιμπαρ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Λα Κορούνια με 2-1, η Βαλένθια υπέστη ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από τη Λας Πάλμας με 2-4. Οι άμυνες αμφότερων παρουσιάζουν μεγάλες αδυναμίες και πιστεύουμε ότι η αναμέτρηση προσφέρεται για Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.15 @ Goalbet)

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα (27/08, 21:15): Ιδανικά λειτουργεί η “μηχανή” της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το πλήθος απουσιών. Με πολλά από τα “αστέρια” να είναι απόντα, η “βασίλισσα” πέρασε… αέρας από το “Ανοέτα”, επικρατώντας με 0-3 της Σοσιεδάδ. Η Θέλτα, από την πλευρά της, έπεσε θύμα αρνητικής έκπληξης, χάνοντας εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Λεγκανές. Πιστεύουμε ότι θα δούμε την… πεπατημένη της πλειοψηφίας των αγώνων στο “Μπερναμπέου”, κοινώς νίκη της Ρεάλ σε συνδυασμό με πολλά γκολ.

Προγνωστικό: 1 & Over 3.5 (2.15 @ Betshop)

Λεγκανές – Ατλέτικο Μαδρίτης (27/08, 23:15): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί σήμερα η Λεγκανές την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς το παρθενικό παιχνίδι της στη μεγάλη κατηγορία συνδυάστηκε με το μεγάλο διπλό επί της Θέλτα (0-1). Η Ατλέτικο έχασε σωρεία ευκαιριών στην πρεμιέρα της απέναντι στην Αλαβές, αλλά ο… πίνακας έγραψε 1-1 μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Θα κάνουν “ποδαρικό” στις νίκες οι “ροχιμπλάνκος”.

Προγνωστικό: 2 (1.63 @ Magicbet)