Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο (21/01) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζόν.

Εσπανιόλ – Γρανάδα (14:00): Προτελευταία στη βαθμολογία η Γρανάδα, ειδικά μακριά από το γήπεδό της δεν… τρομάζει κανέναν (0-3-6 φέτος). Η Εσπανιόλ δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, έχει, ωστόσο, τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες. Σε μικρές αποδόσεις ο Άσσος, αλλά δεν προκύπτει κάτι άλλο.

Προγνωστικό: 1 (1.57 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα (17:15): Απο δύο σερί ήττες έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει συμπληρώσει αισίως τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Δεν τίθεται λόγος ότι είναι το ακλόνητο φαβορί σήμερα, ψάχνει ένα ξέσπασμα και η ντεφορμέ Μάλαγα μπορεί να αποτελέσει “σάκο του μποξ”. Αξίζει το ρίσκο με το Over 3.5 της Ρεάλ.

Προγνωστικό: Ρεάλ Over 3.5 γκολ (2.15 @ Stoiximan)

Αλαβές – Λεγκανές (19:30): Αμφότερες δεν είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο η Αλαβές με ομάδες του βεληνεκούς της Λεγκανές βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Επιπλέον, η Λεγκανές μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει. Προβάδισμα ο Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια (21:45): Ντεφορμέ η Βιγιαρεάλ που έχει να κερδίσει εδώ και πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-1). Η Βαλένθια, από την πλευρά της, δεν πείθει κανέναν φέτος, αλλά σκοράρει και δέχεται γκολ παντού και… πάντα. Το αμφίσκρο στο 1.80 αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.80 @ Stoiximan)