Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τρεις συναντήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Μπέτις.

Μπαρτσελόνα – Μπέτις (20/08, 19:15): Σαφές φαβορί η Μπάρτσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, άλλωστε έχει ήδη ξεκινήσει τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της (ζευγάρι αγώνων με τη Σεβίλλη για το ισπανικό Σούπερ Καπ). Επίσημο ντεμπούτο για τον Γκους Πογιέ στον πάγκο της Μπέτις, οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν να σκοράρουν στα 7/8 καλοκαιρινά φιλικά. Βλέπουμε πλήθος γκολ στο “Καμπ Νου”.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.75 @ Stoiximan)

Γρανάδα – Βιγιαρεάλ (20/08, 21:15): Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Κάρμενες”, με τους Πάκο Χέμεθ και Φραν Εσκριμπά να αποτελούν νέα πρόσωπα στον πάγκο των Γρανάδας και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα. Νικηφόρα τα δύο τελευταία φιλικά των γηπεδούχων, ενώ τα “κίτρινα υποβρύχια” έρχονται από το ευρωπαϊκό ματς με τη Μονακό, έχοντας συνδυάσει με ήττες τα τρία τελευταία καλοκαιρινά φιλικά. Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Goalbet)

Σεβίλλη – Εσπανιόλ (20/08, 23:15): Σαφώς πιο έτοιμη η Σεβίλλη του Χόρχε Σαμπάολι, καθώς έχει ήδη δώσει τρία επίσημα ματς μέχρι στιγμής (με Ρεάλ για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ζευγάρι αγώνων με Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Σούπερ Καπ). Η Εσπανιόλ, από την πλευρά της, ξεκινάει με φιλοδοξίες, καθώς αποδείχθηκε δραστήρια στις μεταγραφές (απέκτησε, μεταξύ άλλων, τον κίπερ Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό), ενώ έμεινε και αήττητη στα έξι καλοκαιρινά φιλικά (3-3-0). Πιστεύουμε ότι το επίσημο ντεμπούτο του Κίκε Φλόρες στον πάγκο των Καταλανών θα συνδυαστεί με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)