Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (19/11) για τη 12η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ξεχωρίζει, δίχως αμφιβολία, το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ (21:45).

Λα Κορούνια – Σεβίλλη (14:00): Να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θέλει η Λα Κορούνια, η οποία εδώ και τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. η Σεβίλλη προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Μπαρτσελόνα, ενώ μακριά από το γήπεδό της συνεχίζει να είναι αναποτελεσματική, έχοντας μόλις ένα “τρίποντο” στις πέντε φετινές της “εξόδους” για τη Λα Λίγκα (1-3-1). Η Ντέπορ έχει σκοράρει στα 4/5 παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της, η Σεβίλλη προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά εκτός έδρας Goal / Goal στο πρωτάθλημα, θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.75 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Μάλαγα (17:15): Με ένα σημαντικό διπλό πήγε στη διακοπή η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά από την ήττα με 3-1 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε 1-2 εκτός έδρας της Σεβίλλης και μάλιιστα με ανατροπή. Υποδέχεται τη Μάλαγα, η οποία βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, με μία μόλις ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, και αυτή στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο με 4-2. Σκοράρει με σχετική άνεση η Μάλαγα, αξίζει να ποντάρουμε στο Goal / Goal.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.02 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Θέλτα (19:30): Από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λας Πάλμας προέρχεται η Έιμπαρ, η οποία επιστρέφει στο γήπεδό της, εκεί όπου φέτος σε πέντε παιχνίδια έχει ηττηθεί μόνο από την Οσασούνα (3-1-1). Υποδέχεται τη Θέλτα, η οποία μακριά από το Βίγκο χάνει σημαντική από τη δύναμή της και είναι χαρακτηριστικό ότι στις πέντε φετινές της “εξόδους” για την Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει κερδίσει μόνο την Εσππανιόλ (1-2-2). Η έδρα αποτελεί τη δύναμη της Έιμπαρ, ο άσσος αξίζει της προσοχής μας.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45): Οι δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχουν φέρει την Ατλέτικο στο -6 από την κορυφή και τη Ρεάλ. Θα επιδιώξει σήμερα να εκμεταλλευτεί το “Βιθέντε Καλδερόν”, εκεί όπου είναι αήττητη φέτος, με έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, είναι αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και γνωρίζει ότι αν κερδίσει την Ατλέτικο βγάζει έναν από τους “μνηστήρες” του τίτλου ουσιαστικά νοκ άουτ. Σε τιμές φαβορί παίζεται η ομάδα του Σιμεόνε. Όλοι γνωρίζουν πόσο δυνατή είναι στην έδρα της, αλλά οι αποδόσεις του διπλού της Ρεάλ προκαλούν! Αξίζει, μάλιστα, να πάρουμε τη “βασίλισσα” ακόμη και με την κάλυψυ του draw no bet.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.12 @ Stoiximan)