Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 23η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Χιχόν – Ατλέτικο (18/02, 14:00): Ανάσα ζωής… αποτέλεσε για τη Χιχόν το νικηφόρο 0-2 επί της Λεγκανές της περασμένης αγωνιστικής. Ήταν η πρώτη νίκη της στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και ανανέωσε τις ελπίδες παραμονής. Η Ατλέτικο πανηγύρισε τελικά την εντός έδρας νίκη επί της Θέλτα με 3-2, σε ένα εντυπωσιακό ματς με δύο ανατροπές. Ανώτεροι οι “ροχιμπλάνκος”, θα συνδυαστεί με Over το Διπλό.

Προγνωστικό: 2 & Over 2,5 (2.45 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ (18/02, 17:15): Σίγουρα θα είναι κουρασμένη η Ρεάλ από τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή μάχη με τη Νάπολι, όμως και πάλι παραμένει το φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, προέρχεται από το νικηφόρο 1-3 επί της Οσασούνα, που την κράτησε στην κορυφή του πίνακα. Η Εσπανιόλ ηττήθηκε με 1-2 από τη Σοσιεδάδ, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών νικών. Μας αρέσει ο συνδυασμός Άσσου με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.50 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Αλαβές (18/02, 19:30): Ηττημένη με σκορ 2-1 έφυγε η Λα Κορούνια από το “Σαν Μαμές”, εντός έδρας συντριβή με 0-6 από την Μπαρτσελόνα γνώρισε η Αλαβές. Πολύ δύσκολο για προβλέψεις το ματς του “Ριαθόρ”, θεωρητικά είναι τριπλή. Θα ρισκάρουμε να ασχοληθούμε με το τελικό σκορ, καθώς το 0-0 αποτελεί ένα από τα αγαπημένα σκορ της Αλαβές στη φετινή λίγκα.

Προγνωστικό: Ακριβές σκορ 0-0 (7.25 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Έιμπαρ (18/02, 21:45): Σημαντικό για τη Σεβίλλη το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί της Λας Πάλμας, απέδειξε ότι διαθέτει “μέταλλο” κι ότι μπορεί να αποτελέσει συνδιεκδικήτρια του τίτλου. Η Έιμπαρ έδειξε για μία ακόμη φορά ότι διαθέτει ένα σοβαρό και συμπαγές σύνολο, “σκορπίζοντας” τη Γρανάδα με 4-0. Πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα τους οι Ανδαλουσιάνοι, χάνουν δυναμική στα “εκτός” οι Βάσκοι. Θα πάμε με τον Άσσο, αν και η απόδοση κρίνεται χαμηλή.

Προγνωστικό: 1 (1.53 @ Stoiximan)