Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις συναντήσεις περιλαμβάνει το σημερινό “μενού” της 4ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Λεγκανές.

Λεγκανές – Μπαρτσελόνα (17/09, 14:00): Μπορεί η Λεγκανές να είχε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές με το διπλό επί της Θέλτα και το ισόπαλο 0-0 με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως η ήττα στο “Μολινόν” (2-1 από Χιχόν) την… προσγείωσε απότομα. Πάντως, το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα γιορτής. Βέβαια, υπάρχει η… ατυχία για τους γηπεδούχους ότι η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ρεφάρει για το “κάζο” του περασμένου Σαββάτου από την Αλαβές (ήττα 1-2), με το πρώτο δείγμα του… εγωισμού των “μπλαουγκράνα” να αποτελεί το μεσοβδόμαδο 7-0 επί της Σέλτικ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: 4-6 γκολ (2.40 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιχόν (17/09, 17:15): Πήρε αυτό που ήθελε η Ατλέτικο Μαδρίτης από την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο “Φίλιπς Στάντιον” (νίκη 0-1) και ζευγάρωσε τα θετικά αποτελέσματα, μετά το εμφατικό 0-4 του περασμένου Σαββάτου επί της Θέλτα. Η Χιχόν, από την πλευρά της, αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, μετρώντας δύο εντός έδρας νίκες με σκορ 2-1 και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Έιμπαρ (1-1). Για λόγους απόδοσης… θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.88 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Σεβίλλη (17/09, 19:30): Ενδιαφέρουσα η κόντρα του “Ιπουρούα”, με την Έιμπαρ να περιμένει με… ακονισμένα νύχια τη Σεβίλλη, μετά τις κολλητές νίκες επί των Βαλένθια (1-0) και Γρανάδας (1-2). Οι Σεβιγιάνοι προέρχονται και αυτοί από ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας φύγει με το ισόπαλο 0-0 από το “Γιουβέντους Στέιντιουμ” στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αήττητη η Σεβίλλη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (2-1-0), όμως όχι και πειστική.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Betshop)

Λας Πάλμας – Μάλαγα (17/09, 21:45): Τρίτη σερί θετική εμφάνιση για τη Λας Πάλμας, ασχέτως του γεγονότος ότι συνοδεύθηκε με ήττα. Οι νησιώτες προηγούνταν μέχρι το 89ο λεπτό μέσα στο “Πιχθουάν”, όμως τελικά… ηττήθηκαν με 0-2, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο πρώτων αγωνιστικών. Η Μάλαγα, από την πλευρά της, κινείται στη μετριότητα μέχρι στιγμής, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα (0-2 από Βιγιαρεάλ το περασμένο Σάββατο). Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Magicbet)