Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Συνεχίζεται σήμερα, με τέσσερις αναμετρήσεις, η 28η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Βαλένθια – Χιχόν (11/03, 14:00): Ηττημένη με σκορ 3-0 έφυγε η Βαλένθια από το “Βιθέντε Καλδερόν”, επιζητά σήμερα την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της. Έχει διαφορά ασφαλείας 10 βαθμών από την “επικίνδυνη ζώνη”, τη στιγμή που η Χιχόν βρίσκεται στο -7 από τη “γραμμή σωτηρίας” μετά το ατυχές 0-1 από τη Λα Κορούνια. Το γεγονός ότι η Χιχόν δίνει ακόμα ένα “τελικό” παραμονής μας αποτρέπει από την επιλογή του Άσσου. Θα πάμε με τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.62 @ Stoiximan)

Σεβίλλη – Λεγκανές (11/03, 17:15): Κόλλησε… η Σεβίλλη στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Αλαβές, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Βέβαια, η ισοπαλία αυτή πήρε τη σκυτάλη από πέντε διαδοχικές νίκες για όλες τις διοργανώσεις. Δεν πρόκειται να “πατήσει γκάζι” σήμερα, αφού την περιμένει μεσοβδόμαδα και ο επαναληπτικός για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λέστερ. Η Λεγκανές προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Γρανάδας κι έχει συνδυάσει τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της με το NG. Βλέπουμε νίκη Σεβίλλης σε συνδυασμό με ανέπαφη εστία.

Προγνωστικό: 1 & NG (2.17 @ Stoiximan)

Μάλαγα – Αλαβές (11/03, 19:30): O… κανόνας είναι ότι η αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα λειτουργεί πάντα θετικά. Θα τον σεβαστούμε στο συγκεκριμένο ματς, με τον Μίτσελ να ντεμπουτάρει στον πάγκο της Μάλαγα, καθώς ο Ρομέρο αποτέλεσε “παρελθόν” μετά το ατυχές 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (τρίτη σερί ήττα για τους Ανδαλουσιάνους). Η Αλαβές προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Σεβίλλη και μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1), όντας άνετη αναφορικά με την υπόθεση-παραμονή. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Γρανάδα – Ατλέτικο (11/03, 21:45): “Με άδεια χέρια” έφυγε η Γρανάδα το περασμένο Σάββατο από την έδρα της Λεγκανές (ήττα με 1-0), μένοντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Βέβαια, έχει συνδυάσει με νίκες τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Η Ατλέτικο “σκούπισε” τη Βαλένθια με 3-0 και με σημερινό διπλό παραμένει σίγουρα εντός της πρώτης τετράδας. Βλέπουμε ματς σκοπιμότητας και θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.85 @ Stoiximan)