Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερις ενδιαφέρουσες συναντήσεις περιλαμβάνει το σημερινό “μενού” της 22ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν… δοκιμασίες στις έδρες των Αλαβές και Οσασούνα αντίστοιχα.

Μπέτις – Βαλένθια (11/02, 14:00): “Στριφνό” το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναφορικά με το προγνωστικό για το τελικό αποτέλεσμα. Η Μπέτις επιστρέφει στη δράση μετά από δύο εβδομάδες, καθώς ο αγώνας του περασμένου σαββατοκύριακου με τη Λα Κορούνια αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Προέρχεται από τις διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Χιχόν (0-0) και Μπαρτσελόνα (1-1). Η Βαλένθια δέχθηκε ηχηρό “χαστούκι” από την Έιμπαρ (0-4) και παραμένει σε… κατάσταση ανάγκης. Πιστεύουμε ότι το πρώτο ημίχρονο θα είναι… αναγνωριστικό.

Προγνωστικό: X ημίχρονο (2.08 @ Stoiximan)

Αλαβές – Μπαρτσελόνα (11/02, 17:15): Πολύ καλή η ψυχολογία και στα δύο “στρατόπεδα”, μετά τις μεσοβδόμαδες προκρίσεις αμφότερων στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Αλαβές προέρχεται από το νικηφόρο 2-4 επί της Χιχόν και η Μπαρτσελόνα από το νικηφόρο 3-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Θα πάρουν το διπλό οι “μπλαουγκράνα”, όμως η Αλαβές είναι δυνατή μέσα στο “σπίτι” της και πιστεύουμε ότι θα σκοράρει.

Προγνωστικό: 2 & G/G (2.90 @ Stoiximan)

Μπιλμπάο – Λα Κορούνια (11/02, 19:30): Μόνο μία νίκη μετρά η Μπιλμπάο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), προέρχεται από το ατυχές 3-0 στο “Καμπ Νου”. Παραμένει, βέβαια, αήττητη στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Η Λα Κορούνια έρχεται από το ατυχές 3-1 από την Έιμπαρ της 28ης Ιανουαρίου, καθώς το εντός έδρας ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Μπέτις αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη η ομάδα του Βαλβέρδε.

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης (11/02, 21:45): Με την παρούσα κατάσταση των δύο ομάδων, η Ρεάλ φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Παράλληλα, η παράδοση είναι ξεκάθαρα με το μέρος της. Η Οσασούνα το… πάλεψε το περασμένο σαββατοκύριακο, αλλά έφυγε τελικά ηττημένη με 3-2 από την έδρα της Σοσιεδάδ και παρέμεινε στον “πάτο” του πίνακα. Η “βασίλισσα” δεν είχε ματς την περασμένη αγωνιστική (αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Θέλτα για λόγους ασφαλείας) κι έτσι προέρχεται από το 3-0 επί της Σοσιεδάδ (29/01). Σκοράρει κατά ριπάς η Ρεάλ, θεωρούμε ότι θα συνεχίσει και σήμερα σε αυτό το τέμπο.

Προγνωστικό: Ρεάλ Over 2,5 (1.80 @ Stoiximan)