Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Οι τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Τη Θέλτα υποδέχεται η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα, στη δύσκολη έδρα της Έιμπαρ δοκιμάζεται η 2η Ρεάλ Μαδρίτης.

Λεγκανές – Γρανάδα (04/03, 14:00): Με φόντο την αποφυγή του υποβιβασμού η αναμέτρηση του “Μπουτάρκε”. Ηττημένη με 1-0 έφυγε η Λεγκανές από την έδρα της Βαλένθια μεσοβδόμαδα, η Γρανάδα πέτυχε σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Αλαβές με 2-1. Αμφότερες θα κυνηγήσουν αποκλειστικά το τρίποντο, πιστεύουμε ότι θα βγάλουν το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Ρεάλ Μαδρίτης (04/03, 17:15): “Παλικαρίσιος” βαθμός για την Έιμπαρ μέσα στο “Ανοέτα” την Τρίτη, έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα της Σοσιεδάδ. Πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της, προσβλέπει με πολλές πιθανότητες σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται με… υποχρέωση νίκης μετά την εντός έδρας γκέλα με τη Λας Πάλμας (3-3), που επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να την προσπεράσει στον πίνακα. Δύσκολη νίκη θα πάρει η “βασίλισσα”, σίγουρα θα δεχθεί και γκολ.

Προγνωστικό: 2 & G/G (2.85 @ Stoiximan)

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ (04/03, 19:30): Ξέσπασε μεσοβδόμαδα η Βιγιαρεάλ πάνω στο “κουφάρι” της Οσασούνα (1-4), ενώ η Εσπανιόλ έφυγε με το βαθμό από την έδρα της Θέλτα (2-2). Αμφίρροπη φαντάζει η μάχη του “Μαδριγάλ”, δεν μπορούμε να πάμε με τον Άσσο… ελαφρά τη καρδία. Πιστεύουμε, αντίθετα, ότι οι δύο ομάδες θα μας ανταμείψουν σίγουρα με πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.20 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Θέλτα (04/03, 21:45): Στον απόηχο του μεσοβδόμαδου 6-1 επί της Χιχόν, που την ανέβασε στην κορυφή του πίνακα, υποδέχεται σήμερα η Μπαρτσελόνα τη Θέλτα. Βέβαια, προκάλεσε αίσθηση η δήλωση του Λουίς Ενρίκε ότι δε θα βρίσκεται στον πάγκο της μετά τη λήξη της σεζόν. Η Θέλτα προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 με την Εσπανιόλ και γενικότερα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Over 3,5 η επιλογή μας.

Προγνωστικό: Over 3,5 (1.55 @ Stoiximan)