Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Τα βλέμματα τραβάει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μάλαγα – Εσπανιόλ (04/02, 14:00): Δεν ικανοποιεί τη Μάλαγα το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Οσασούνα, καθώς πήρε τη σκυτάλη από ένα σερί τεσσάρων ηττών σε επίπεδο πρωταθλήματος. Με θετικότατη ψυχολογία η Εσπανιόλ μετά τις κολλητές εντός έδρας νίκες με σκορ 3-1 επί των Γρανάδας και Σεβίλλης. Δε “σπάει” το αμφίσκορο στο “Ροσαλέδα”.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο (04/02, 17:15): Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στο μεγάλο τελικό του Κόπα ντελ Ρέι πήρε η Μπαρτσελόνα με το νικηφόρο 1-2 του “Βιθέντε Καλδερόν”. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Μπέτις, όπου δικαιούται να μιλάει για διαιτητική “σφαγή” (μη κατακύρωση κανονικού γκολ του Γιόρντι Άλμπα). Η Μπιλμπάο, από την πλευρά της, κέρδισε με 2-1 τη Χιχόν, αλλά προβάλλει ως μεγάλο αουτσάιντερ στο σημερινό ματς. Παρουσιάζει, όμως, έφεση στο σκοράρισμα, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε συνδυασμό Άσσου με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.35 @ Stoiximan)

Ατλέτικο – Λεγκανές (04/02, 19:30): Την πτωτική περίοδο που διανύει επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά η Ατλέτικο, με το ατυχές 1-2 από την Μπαρτσελόνα να καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε επίπεδο Πριμέρα, οι “ροχιμπλάνκος” προέρχονται από το στείρο 0-0 στην έδρα της Αλαβές. Η Λεγκανές ηττήθηκε με 0-2 από τη Θέλτα και συμπλήρωσε οκτάδα αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Βλέπουμε ξέσπασμα της Ατλέτικο σήμερα και πηγαίνουμε με το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Έιμπαρ (04/02, 21:45): Απότομο “φρένο” στην ανοδική πορεία της Βαλένθια έβαλε η Λας Πάλμας, με τις “νυχτερίδες” να φεύγουν ηττημένες με 3-1 από το “Γκραν Κανάρια”. Βίοι αντίθετοι για την Έιμπαρ, που επικράτησε με 3-1 της Λα Κορούνια. Αδύναμοι μακριά από το “Ιπουρούα” οι Βάσκοι, “τρέχουν” σερί 1-3-3 στις επτά τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος. Θα επιστρέψει άμεσα στις νίκες η Βαλένθια.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Stoiximan)